Gelenlerin suçu yok.. Sezon başında yanlış TD ile başladık...
quote:
Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27
Bence sezon başındaki TD en doğrusuydu ama transfer politikamız çok yanlıştı.Takımdan gitmemesi gereken oyuncular gitti.Geçen sezon eksiklerimiz belliydi zaten.Orta saha ve Forvet yetersizdi.Bu bölgelere takviye yapıp geçen seneki kadroyu korumalıydık.İlla birileri gidicekse bunlar BAM,Aydın gibi gereksiz oyuncular olmalıydı.Rijkaard'ın oluşturmak istediği kadroyu oluştursaydı yönetim şu an eminim şampiyonluğun en büyük adayı olurduk...
Hakikaten inanılır gibi değil bu forum , hiç maç izlemediyseniz açın bakın tff.org.tr'ye.
Gitmesi gerekiyor , kalitesiz oyuncu , yetersiz oyuncu dediğin Sarp,Barış,Ayhan,Balta vs. Rejkard efendinin prensleriydi her maç banko oynatıyordu Elano,Cana vs. oyuncuların yerine.Rejkard'ın oluşturmak istediği kadro zaten bunlardan oluşuyordu defalarca bununla ilgili bilgileri,istatistikleri yazdım bu forumda ama artık öğrenin yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: lord_darth_furkan
quote:
Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27
Bence sezon başındaki TD en doğrusuydu ama transfer politikamız çok yanlıştı.Takımdan gitmemesi gereken oyuncular gitti.Geçen sezon eksiklerimiz belliydi zaten.Orta saha ve Forvet yetersizdi.Bu bölgelere takviye yapıp geçen seneki kadroyu korumalıydık.İlla birileri gidicekse bunlar BAM,Aydın gibi gereksiz oyuncular olmalıydı.Rijkaard'ın oluşturmak istediği kadroyu oluştursaydı yönetim şu an eminim şampiyonluğun en büyük adayı olurduk...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme