Bildirim
Gelen Sms (ICRATAKIP) Feyk mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Gelmelerini bekle gelmezlerse şikayet et.
İçini rahatlatmak için truecallarden spam olarak işaretlenmiş mk diye bakabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük ihtimalle sazan arıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalan inanma bana 6 aydır atıyorlar gelen giden yok şikayet etmek çok zor geliyor -
FAke olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hiç umursama onları sazan arıyorlar muhtemelen para talep edecekler kurtulman için bana da 100.000 tl lik OLMAYAN evim için haciz gelmişti KİRADA OTURURUYORUM LAN BEN!
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Al1mert
Gelmelerini bekle gelmezlerse şikayet et.
İçini rahatlatmak için truecallarden spam olarak işaretlenmiş mk diye bakabilirsin
truecallar da herhangi bir şey çıkmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnanx -- 18 Temmuz 2016; 15:40:56 > -
Senin numaranı davası olan biri vermiş ve aslında atılmak istenen mesaj ona o numarayı ararsan çıkan hukuk bürosunun sisteminden numaranı sildirebilirsin böylece mesaj atmazlar artık.
En azından ben o şekilde halletmiştim bana da aynı şekilde geliyordu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X