Şimdi Ara

Geleneksel DH buluşması - Istanbul - 13 Eylül 2008 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
4.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaw

STALKER vampıel e +2 yaz

VATANDASIM GEL CUMARTESI GUNU BULUSUYOZZZ HADE !!!!
  • bu arada sende lensler gani olmuş hey maşallah koltuk altı style tam olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vampiel

bu arada sende lensler gani olmuş hey maşallah koltuk altı style tam olcak

koltuk altı style ıcın 18-55 .

Manual lens ıcın uyumsuz onlar :) ben artık gobekten cekmıyorum.Dırek cekıyom :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spyda

quote:

Manual lens ıcın uyumsuz onlar :) ben artık gobekten cekmıyorum.Dırek cekıyom :)

ahahaah aklıma beraberken taksimden bir kare çanlandı.. onu çektin beni niye çekmiyorsun

• liste yapıyorum yazıcam gelmeyeni bannn
  • quote:

quote:

quote:

ahahaah aklıma beraberken taksimden bir kare çanlandı.. onu çektin beni niye çekmiyorsun

he walla oyledı ...

Hem kız bır de MSNden veya FACEten at dıyor.....

Ne yapalım abıcım kızlar bana poz verıyor

• Bende gelebilirim belki, kesin gelebilirsem belirticem daha sonra
  • ya beyler ben sahura akdar uyumuyorum biraz daha geç başlatsak hem öğle saati fotolarda hoş olmaz hani .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

ya beyler ben sahura akdar uyumuyorum biraz daha geç başlatsak hem öğle saati fotolarda hoş olmaz hani .

aramızda calısanlar da var... hem 11de bulusup 12ye kadar Hayyam dersek 12de fena olmuyor.Hem o gun barı erken yat...Bulusmayı kacırma ....
  • 1-2 yeni başlayan arkadaşımı alıp gelebilirim belki bu sefer, ama şimdiden söz yok
  • Ankaralı fotoğrafseverler bizde belli bir yerde toplanalım tanışalım derim ne dersiniz makinasını kapan gelsin!!!!
  • Ankaradan kaç kişi varız ki, dh de fazla Ankaralı fotoğrafçı aktif değil sanıyorum. Sen, ben, tilsimonline birde nikoncu bi arkadaş vardı evi bizim okulu gören ama nickini hatırlayamadım şimdi =) Onun dışında hatırlamıyorum pek ankaralı burada.
    Ama fk deki fk ankara grubunun yakında bir buluşması olacak ilgilenirsen ? Neyse ilgilenirsen pm at, İstanbulluların konusunu kirletmeyelim kızmasınlar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

ya beyler ben sahura akdar uyumuyorum biraz daha geç başlatsak hem öğle saati fotolarda hoş olmaz hani .

aramızda calısanlar da var... hem 11de bulusup 12ye kadar Hayyam dersek 12de fena olmuyor.Hem o gun barı erken yat...Bulusmayı kacırma ....

aynen katılıyorum...

hemde şöle lenslere bakıp biraz iç geçiriyim..100-400 L gibi :D
  • Gelenlerin listesini yayımlasak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webelectronics -- 12 Eylül 2008; 12:25:58 >
  • iyi olur duyuru yapsınlar forumda :D
  • Gelenlerin listesinin yanına bir de vesikalıkları eklensin. Tanımak açısından...
  • quote:

Orjinalden alıntı: webelectronics

Gelenlerin listesini yayımlasak?

basa kendini yaz o zaman
  • ben gelecek olursam webelec'i ararım ama sanırım 11 gibi değil de biraz sonra katılabilirim.
    tabi o da daha belli değil..
  • hmmmmm

Ilgınc bır durum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sokak_papagani

Ankaradan kaç kişi varız ki, dh de fazla Ankaralı fotoğrafçı aktif değil sanıyorum. Sen, ben, tilsimonline birde nikoncu bi arkadaş vardı evi bizim okulu gören ama nickini hatırlayamadım şimdi =) Onun dışında hatırlamıyorum pek ankaralı burada.
    Ama fk deki fk ankara grubunun yakında bir buluşması olacak ilgilenirsen ? Neyse ilgilenirsen pm at, İstanbulluların konusunu kirletmeyelim kızmasınlar

Ben görüyorum sizin okuluForumda aktif pek kişi olmadığı için buluşma söz konusu olmadı daha gelicek olursa ankara buluşmasına katılırım bene

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.