Hehe bugun cok olay oldu. Emr2 70-300 Apoyu sattı.Ben 28mm 2.8 aldım hem de cok ucuza. Daha sonra Emr ustune SIGMA 15mm fısh eye almaz mı ???? Hehe deli kareler cektık. Ordan Gulhaneye gittik.Cok fazla kare cektık.Ben kendı adıma soyluyorum cok cok keyf aldım.Aksama fotolar damlar.
STALKER: Walla abıcım 11.30a kadar bekledık.Ben 10.58de geldım.Sonra baya bekledık.Emre ve onun hatunu geldı. Snyper geldı baya baya bı kısı geldı. Senı bekledık ama 11.13te sen yoktun. Kı o kadar kalabalık grubu gorememen cok cok garip.
Kaça gitti APO 70-300 aklım kaldı yabancıya gitmemiştir inşallah
quote:
Orjinalden alıntı: petsise87
220 lıraya
quote:
Orjinalden alıntı: Spyda
quote:
220 lıraya
Spyda aklına geldi hiç sordun mu makine fiyatı.K100ds k200d
E hani buluşma fotoğrafları. Merakla bekliyoruz.
quote:
quote:
quote:
220 lıraya
Spyda aklına geldi hiç sordun mu makine fiyatı.K100ds k200d
Arkadaşlar ben gelemedim. Çünkü kargonun gelmesini bekledim evde. Son anda kargonun pazartesi teslimat yapacağını öğrenince gidip kendim teslim aldım Kodak V1273 ü.
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Arkadaşlar ben gelemedim. Çünkü kargonun gelmesini bekledim evde. Son anda kargonun pazartesi teslimat yapacağını öğrenince gidip kendim teslim aldım Kodak V1273 ü.
Saol Alex o hengamede benim için de sormuşsun teşekkürler saolsın. Ama bunlar 2. el fiyatımıki kardeşim 1. else haftaya ben de arnızdayım onu da sorduysan bi yazsan
Bu arada fotoları buraya koyun bu sayfaya arkadaşlar hem öteki konu dağılmasın isterseniz.
Saol Alex o hengamede benim için de sormuşsun teşekkürler saolsın. Ama bunlar 2. el fiyatımıki kardeşim 1. else haftaya ben de arnızdayım onu da sorduysan bi yazsan
Bu arada fotoları buraya koyun bu sayfaya arkadaşlar hem öteki konu dağılmasın isterseniz.
Walla abıcım ya sımdı bu fıyatlar 2. el ama gırıs kat ve en sol tarafında k100ds war.Fıyatını sormadım.
bu benden ilk olarak :)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
gelecem gelecem deyıp de gelmeyenlere
höyyyt bana mı bu laf
Anlayan anlamıstır ::)
quote:
Orjinalden alıntı: Zaba
E hani buluşma fotoğrafları. Merakla bekliyoruz.
Bende bende
Pentax topıce eklendı :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme