Çok büyük ihtimalle gelicem ama ben kimseyi tanımıyorum, gelenlerden birisi bana telefon numarasını yollarsa sevinirim
Walla ben gelıp gelmeyecegımı soylemıyorum.Ahmet abı ıcın 1.4 lens bakmaya gıdecem. Ama sıze katılır mıyım katılmaz mıyım bılemem.
Sensiz buluşma olmaz :) Gelcen gelcen :)
Son mesajımdan sonra ankaralıların aslında çok da az olmadığı ortaya çıktı =) Alperkon, cmk, emrcan, henüz sesi çıkmadı ama tilsimonine ve ben aslında madem 5 kişiyiz yapalım bir buluşma ne dersiniz ?
11:00 çok erken yahuBi de oruç tutacak mısınız? Havalar bu günlerde aşırı derecede sıcak, oruçlu gezmekte zor olur gibi
Evet 11:00 çok erken Üstelik yarın Eminönü' nde açık havada sıcaklık 40 dereceyi bulacak. Satt 15:00 olsun.
ben gelıcem de gelmesıne evım yakın ama nasıl buluşucaz o zaman şöyle yapalım gelenler boynunda taşısın makınalarını:);)
saat 11 den sonra sert ışığa maruz kalacaksınız öğleden sonra buluşmanız mantıklı olacaktır..
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Evet 11:00 çok erken Üstelik yarın Eminönü' nde açık havada sıcaklık 40 dereceyi bulacak. Satt 15:00 olsun.
15ten sonra kotu oluyor.Sebebı eve gıdecek olanlar oluyor.Sat 17den ıtıbaren TRAFIK kılıtlenecek.Eve ıftara yetısecek olanları dusunun.11de bulusur. 12de hayyamdan cıkacaklarını farzet.Saat 12den ıtıbaren gıt Gulhanede cekım yap....Senden daha kralı olmaz....her taraf agaclık...
Ben gelebilirim ama okulum olduğu için hafta içi gelmem imkansız ankara buluşmasına
e iftarı da yarın topluca yaparsınız işte kötü mü olur.. zaten akşam yemek saati tutan da yer tutmayan da..
quote:
Orjinalden alıntı: graphtec
e iftarı da yarın topluca yaparsınız işte kötü mü olur.. zaten akşam yemek saati tutan da yer tutmayan da..
Bılemıyorum yaw ......
tel no verin yaw geç gelecek olanlar da rahatlıkla gelebilsin.
ist.te olsaydım katılmak isterdim size iyi eğlenceler
ark. nerde buluşulucak camının merdıvenlerıne otursun gelen ve boynuna asın kı makınayı bızım tayfadan oldugu anlaşılsın...:)
Walla ben genelde yemci bir teyze war onla sohbet ediyor olurum.