Bildirim
Geleneksel DH buluşması - Istanbul - 13 Eylül 2008
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne var bu Yeni Camii' de?
Geçen seferde orada buluşulmuştu.
Ben de 2 makinemi alıp geleceğim. -
Öğleden sonra olsaydı süper olurdu.
Canon S5 ile katılırdım. -
Walla ulasım kolay.Karsıdan gelecek olanlara yakın.Hayyama ugramak ısteyen olur.O acıdan daha ıyı.Ordan Taksıme veya Gulhaneye gecerız. -
quote:
Orjinalden alıntı: ömerözkan
Öğleden sonra olsaydı süper olurdu.
Canon S5 ile katılırdım.
hıc sorun degıl.Zaten o aralarda oluruz.Saat 11de degıl de 13te katılabılırsın.
:)
Sonucta gelmek ısteyen varsa gelsın ...Kımseyı yemeyız..... Bırcok arkadasın makınesını kullanma aynı zamanda karsılastırma olasılıgı da oluyor.Boylece sızın karar vermenız ıcın daha mantıklı oluyor.Elınızdekı makınede kullanmadıgınız veya daha once bılmedıgınız ayarları ogrenme durumu soz konusu olabılır.
Bence herkes ıcın verımlı olabılır. -
sakın gelmeyin alex yamyamlık yapıyor kol bacak ne bulsa yiyor -
-
Tamam gelmıyorum
kendınız ne yapacaksanız yapın ... Sonra kazık yedık demeyın -
Yenicamii de buluşup hep beraber elele Karaköy' e geçelim. -
quote:
Orjinalden alıntı: Spyda
Tamam gelmıyorum
kendınız ne yapacaksanız yapın ... Sonra kazık yedık demeyın
gelyaw sensiz olmaz kimle makara yapcaz
kim delirticek adamları -
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Yenicamii de buluşup hep beraber elele Karaköy' e geçelim.
Karakoyde ne war yaw ? Adam yok...Portre malzemesı de yok :) -
Henüz DSLR makina almadım ama hem sizden fikirler almak için hemde tanışmak için gelmek isterim.. Nikon Coolpix L6 makinamla katılabilirim -
yahu okulu uzattık diye bu sene gec gidecez istanbula
bende kısmetse ekim ayındaki buluşmalara katılırım
herkesin nicki tanıdık ama hala direkt olarak goruştuğum,konuştuğum kimse yok...
bu buluşma iyi bir fırsat olurdu tanışma için...
bir dahaki sefere inş. -
quote:
Orjinalden alıntı: SnypeR
Henüz DSLR makina almadım ama hem sizden fikirler almak için hemde tanışmak için gelmek isterim.. Nikon Coolpix L6 makinamla katılabilirim
hıc sorun yok..Gel :) -
Bir aksilik çıkmazsa inşallah aranıza katılıcam. Forumdan alışverişler dışında da insan tanımak ve hele ki ilgi duyduğum konuda fikir alışverişinde bulunmak, arkadaşlar edinmek güzel olacak -
quote:
Orjinalden alıntı: SnypeR
Bir aksilik çıkmazsa inşallah aranıza katılıcam. Forumdan alışverişler dışında da insan tanımak ve hele ki ilgi duyduğum konuda fikir alışverişinde bulunmak, arkadaşlar edinmek güzel olacak
Tabı kı abıcım cok guzel olur :) -
Eeee baska gelecek olan kısme yok mu ???? -
low rider + emir gelicem die yazmıştı bizim konuda
kos koca forum mesaj üstüne mesaj yıkılıyor ortalık 3-5 kişi yan yana zor geliyoruz -
merhaba bu sefer kesin bir şey söyleyemem geçen pentax buluşması bayagı güzeldi gelebilek olursam alex e tel açarım . -
quote:
Orjinalden alıntı: Spyda
Eeee baska gelecek olan kısme yok mu ????
olmazmı alex cim..ben ve kız arkadaşımla geliyorum...o da yeni fotoculardan sayılır :D denizde gelebilirim dedi..bana +2 yaz sen :D
Benzer içerikler
- fotoğraf dpi ayarlama
- keysmart ne malı
- dc 5v ne demek
- evkur sipariş iptali
- basılı bir belgeyi dijital ortama aktarmak için neler yapabiliriz
- hdr ne işe yarar
- yapay zeka fotoğraf düzenleme
- çocuk fotoğraf makinesi tavsiye
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X