Şimdi Ara

Geleneksel reçel GLIKOZSUZ ev reçeli tarim kredi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
4
Favori
2.631
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Meyvenin içerisinde zaten doğal olarak fruktoz var. Fruktozsuz glikozsuz reçel nasıl olur
  • İstanbulda var da baya uzak.Büyükçekmecede,kartalda,silivride,arnavutköyde,çatalcada felan var.Ulan Sarıyere de yapar insan.Bir reçel için kartala mı gidelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

İstanbulda var da baya uzak.Büyükçekmecede,kartalda,silivride,arnavutköyde,çatalcada felan var.Ulan Sarıyere de yapar insan.Bir reçel için kartala mı gidelim.

Kartal da nerde var hocam ya ben pendikte olacağım yarın bi gidip alayım deneyeyim ankaraya dönünce ramazan için alayım deneyip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Meyvenin içerisinde zaten doğal olarak fruktoz var. Fruktozsuz glikozsuz reçel nasıl olur

O fruktoz surubu ile seker yapilmaz arkadas. Recel tenceresine su bardagiyla seker katiyorlar. sekersiz recel yapmak cay bardagina 3 tane seker zerresi atmak gibi bir seydir.

biz seker olan glikozdan bahsetmiyoruz. Invert seker yani kanserden bahsediyoruz. Bi zahmet bakarsan su an piyasadaki hicbir recelin icindekilerinde "seker" yazmaz, "glikoz surubu" yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazili_06

Sisenin Yarisin cogu meyve gibi.
    Bu firma uretimi yapmis.helvalari iyidir.meshur inebolu helvasi yapiyorlar
    http://www.basogluhelva.com/

Geleneksel reçel GLIKOZSUZ ev reçeli tarim kredi

60 gr şeker, 35 gr meyve var nasıl yarısından çoğu meyve oluyor anlayamadım.

• paseyX P kullanıcısına yanıt
    hocam o verilen gramajlar 100 gramda bulunan miktar. 100 gramda 35 gram meyve var. 1000 gramda 350 gram meyve olur. %35 oranında meyve %60 oranında şeker bulunur diye düşün
  • Ankara daki subelerine baktim ankara haric heryerde var mubarek. Tamami disaridaki ilcelerde

• ben de ariyorum glikozsuz recel ama yok bir ara bim getirmisti seker ilavesiz.
    hep glikozlu receller rezil gibi keske hic kimse almasada bir daha cikarmasalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyudakitas

hocam o verilen gramajlar 100 gramda bulunan miktar. 100 gramda 35 gram meyve var. 1000 gramda 350 gram meyve olur. %35 oranında meyve %60 oranında şeker bulunur diye düşün
    Uzerinde oyle yaziyor.ama meyve sisenin altindan 3cm yukarisindan sisenin en ustune kadar.biraz fazla kacirmislar yada meyvelerde bi byume olmus orasini bilemicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazili_06 -- 6 Haziran 2015; 17:57:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.