Şimdi Ara

Geleneksel reçel GLIKOZSUZ ev reçeli tarim kredi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
2.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sizinle paylasmak istedim.tarim kredi kooperatifinde satilmakta olan bu recelde glikoz kullanilmamakta.bogurtlen aldim denedim aynisi ev_anne receli.taze meyveden uretilmis.ikastamonu inebolu mensei.hicbir yerde glikozsuz fruktozsuz ve bu kadar lezzetli urun bulamamistim.tavdiye ederim 1kglik siselerde 12tlye 380gr siselerde 5tlye satiliyor bilgilerinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazili_06 -- 5 Haziran 2015; 19:10:52 >

• istanbulda satış yeri var mı?
  • Ankara icin takip.

Edit:milli kutuphanenin orda trt studyolarinin yaninda varmis gecerken bi ugrayayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveForSpeed -- 5 Haziran 2015; 19:07:21 >
  • Istanbulda satis yeri var midir
  • Tarim kredi kooperatiflerinde satilmakta.istanbulda vardir buyuk ihtimal.az once cilek recelinide test ettim.cilekler kucuk dag cilegi boyutunda.tadi guzel.biraz fazla tatli gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazili_06 -- 5 Haziran 2015; 19:21:10 >
  • Tarim kredinin daha onceden a101 de satilan ezine peyniri vardi simdi hic bir yerde goremiyorum
  • Glukoz şurubu olmadan 1kg 12tl olması pek aklım kesmese de bu satılan yer her yerde yok anlaşılan
  • Sisenin Yarisin cogu meyve gibi.
    Bu firma uretimi yapmis.helvalari iyidir.meshur inebolu helvasi yapiyorlar
    http://www.basogluhelva.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: gazili_06

Sisenin Yarisin cogu meyve gibi.
    Bu firma uretimi yapmis.helvalari iyidir.meshur inebolu helvasi yapiyorlar
    http://www.basogluhelva.com/

istanbul için takip

• tarım kredi kendini aştı ürünleri harika. özellikle ayranını içen başka ayrandan keyif alamaz. o kadar diyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Glukoz şurubu olmadan 1kg 12tl olması pek aklım kesmese de bu satılan yer her yerde yok anlaşılan

Kooperatiflerin kar etme yani sira ureticilerin urunlerini degerlendirmelerine firsat sunmak gibi amaclari var.inebolu kastamonun sahili olan ilcelerin bogurtlen cilek incir fazlalikla yetismekte.ben sahsen ineboluya gittigimde bogurtleni kendim topluyorum yaylalarda dag cilegi yiyorum incir zaten heryerde var.3.5 tlye 1kg pekmez 5 tlye 1kg recel satiyorlar marketlerde ve uzerlerinde glikoz fruktozlu oldugu yaziyor.12 tl ye glikozsuz olabilecegi dusuncesindeyim.
    Bozoklu66 arkadasim peynir dolaplari var ve icerisinde her cesit peynir var ama cok ayrintili incelemedim.
    Tarim kredi zeytinde aliyorum 2kg 24_28tl salamura gemlik zeytni cok begeniyorum.bir de kolanyasi cok guzel EYUP SABRI TUNCERIN uretimi 400ml 4tl japon kiraz cicegi kolanyasi siddetle tavsiyemdir.

• quote:

quote:

Glukoz şurubu olmadan 1kg 12tl olması pek aklım kesmese de bu satılan yer her yerde yok anlaşılan

Kooperatiflerin kar etme yani sira ureticilerin urunlerini degerlendirmelerine firsat sunmak gibi amaclari var.inebolu kastamonun sahili olan ilcelerin bogurtlen cilek incir fazlalikla yetismekte.ben sahsen ineboluya gittigimde bogurtleni kendim topluyorum yaylalarda dag cilegi yiyorum incir zaten heryerde var.3.5 tlye 1kg pekmez 5 tlye 1kg recel satiyorlar marketlerde ve uzerlerinde glikoz fruktozlu oldugu yaziyor.12 tl ye glikozsuz olabilecegi dusuncesindeyim.
    Bozoklu66 arkadasim peynir dolaplari var ve icerisinde her cesit peynir var ama cok ayrintili incelemedim.
    Tarim kredi zeytinde aliyorum 2kg 24_28tl salamura gemlik zeytni cok begeniyorum.bir de kolanyasi cok guzel EYUP SABRI TUNCERIN uretimi 400ml 4tl japon kiraz cicegi kolanyasi siddetle tavsiyemdir.
    Yokmu şubelerin gözüktüğü internet sitesi bulamadım google dan. Eskişehirde varsa gidelim.

• Konyada satış bürosu var mi?
  • http://www.tarimkredi.org.tr/index.php/kurumsal/kooperatiflerimiz.html

Ankarada 50 tane
    Istanbulda 7 tane
    Eskisehirde 29tane varmis.
    Konyada 59 tane varmis
    Heryerde satis yapiliyormubilmiyorum.bilgilernize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazili_06 -- 5 Haziran 2015; 20:24:18 >
  • quote:

http://www.tarimkredi.org.tr/index.php/kurumsal/kooperatiflerimiz.html

Ankarada 50 tane
    Istanbulda 7 tane
    Eskisehirde 29tane varmis.
    Konyada 59 tane varmis
    Heryerde satis yapiliyormubilmiyorum.bilgilernize
    Tarım Kredi Kooperatifleri'nde Elit marka Zeytin Çiçeği kolonyası de çok güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

Tarım Kredi Kooperatifleri'nde Elit marka Zeytin Çiçeği kolonyası de çok güzel oluyor.

Alıntıları Göster
    İncir her yerde var biz burda 50tlden yiyoruz kilosunu :)
  • quote:

İncir her yerde var biz burda 50tlden yiyoruz kilosunu :)
    Yanlış yazmışlar. Glikoz içermez değil glikoz şurubu içermez yazacaklardı. Fruktoz yoksa bunun da şurubu yoktur yazsınlar. Şayet glikoz ve fruktoz denen şey meyevelerin içinde bulunan şekerdir zaten. Şuruplar ise en çok mısırdan elde edilir, çoğu da GDOludur zaten hem bu zararı hemde yoğunlaşıp şurup haline gelince yoğunluğu bakımından vücuda zararı çoktur. Hele Yüksek furuktoz şurubu çok kullanılır gıda endüstirisinde su da çabuk çözüldüğünden ve glikoza göre daha rahat işlendiğinden.

Sakkaroz araştırdığım kadarıyla en masumu ve pacar ile şekerden kamışından üretilen bildiğimiz çay şekeri. Amannn biliyoruz da herşeyin içinde glikoz fruktoz var anasını satayım sigara alkol gibi zararlı maddeler ikiside. Dokunan yanıyor kim program yaptıysa bu konuda susturdular bir süre sonra çok büyük bir endüstri bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 6 Haziran 2015; 2:43:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Yanlış yazmışlar. Glikoz içermez değil glikoz şurubu içermez yazacaklardı. Fruktoz yoksa bunun da şurubu yoktur yazsınlar. Şayet glikoz ve fruktoz denen şey meyevelerin içinde bulunan şekerdir zaten. Şuruplar ise en çok mısırdan elde edilir, çoğu da GDOludur zaten hem bu zararı hemde yoğunlaşıp şurup haline gelince yoğunluğu bakımından vücuda zararı çoktur. Hele Yüksek furuktoz şurubu çok kullanılır gıda endüstirisinde su da çabuk çözüldüğünden ve glikoza göre daha rahat işlendiğinden.

Sakkaroz araştırdığım kadarıyla en masumu ve pacar ile şekerden üretilen bildiğimiz çay şekeri. Amannn biliyoruz da herşeyin içinde glikoz fruktoz var anasını satayım sigara alkol gibi zararlı maddeler ikiside. Dokunan yanıyor kim program yaptıysa bu konuda susturdular bir süre sonra çok büyük bir endüstri bu.

Aynen markette satılan tuzlu şeylerin içinde bile glikoz şekeri var !!! hiçbir tane bile içinde şeker olmayan şey göremedim !!! şekeri çok azalttım ve kilo verdim kısa zamanda , üstelik şeker bağımlılık yapıyor aynen uyuşturucu gibi ama inat edip yemezseniz canınız istemiyor tatlı şeyler boşuna dememişler Sugar = Poison diye ... Canan Karatay bu konuda %100 haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Sakkaroz araştırdığım kadarıyla en masumu ve pacar ile şekerden üretilen bildiğimiz çay şekeri. Amannn biliyoruz da herşeyin içinde glikoz fruktoz var anasını satayım sigara alkol gibi zararlı maddeler ikiside. Dokunan yanıyor kim program yaptıysa bu konuda susturdular bir süre sonra çok büyük bir endüstri bu.

Aynen markette satılan tuzlu şeylerin içinde bile glikoz şekeri var !!! hiçbir tane bile içinde şeker olmayan şey göremedim !!! şekeri çok azalttım ve kilo verdim kısa zamanda , üstelik şeker bağımlılık yapıyor aynen uyuşturucu gibi ama inat edip yemezseniz canınız istemiyor tatlı şeyler boşuna dememişler Sugar = Poison diye ... Canan Karatay bu konuda %100 haklı

Alıntıları Göster
    Konu hakkettiği değeri görememiş bence. Yarın uğrayıp reçellerden alıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

tarım kredi kendini aştı ürünleri harika. özellikle ayranını içen başka ayrandan keyif alamaz. o kadar diyorum..

Bugün ayranindan ben de içtim. tadı kıvamı gayet güzel. Bi de güvenilir geldi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.