airter_rt-250 modem gel git akıllı oldu. ttnet sınırsıza geçince kablosuzda bağlantı var yazıyor ama sitelere girilemiyor. bazen sınırlı erişim izni yok diyor bazen sarı üçgen içinde ünlem çıkıyor. ne yapsam faydasız mecburen modemin keyfini bekliyoruz ne zaman izin verirse o zaman sitelere girebiliyoruz köklüçözüm bilen varmı
Hız artışı yaptıysanız belki hattınız o hızı desteklemiyordur.
Bende hız artışı yapmıştım ve modemim 4mbit destekliyormuş. Bu nedenle sürekli kopma yaşıyordum. Sizin modeminizde de böyle birşey olabilir. (Modeminizin modeli RT-205 ise bu şıkkı eleyin yok RT-250 ise bilemiyorum)
teşekkür ederim mdemRT-205 o zaman eski hızıma geri dnmem gerekiyor.
modeminizin firmware ini guncelleyin..
RT - 205 ler 24 mbps kadar destekliyor. Ttnet sinyali duzgun gondermediginden modem can cekisiyor adsl hattı. Hızını dusurmene gerek yok anlayacagin.
Adsl mod deneyiniz olmazsa bilgisayarına elle dns yazabilirsiniz.
benzer sorun bende de war. wifi ağ full cekiyor sifre girip baglantı kuruyorum. ancak veri almak iskence. keyfi olunca bir kac saniye duzgun veri alıyor sonra hic baglantı yokmus gibi veri almıyor. cıldıracagım?! Bu arada agda mac id koruması da wardı onceden. simdi wifimi tanımlılar listesine ekledim. bunu yapmadan once de aga sifre girmek istediğimde, ağ full cekmesine ragmen, uzakta erişilemiyor deyip kayboluyordu! benzer tecrubelerini paylasacak arkadaslar arıyorum. model usr9801