Murat Yakın’ın transferinin ardından Brezilyalı Ze Roberto ve İtalyan Locatelli’yi gündemine alan Galatasaray’da Ergun Gürsoy bu iki ismin transfer döneminin biteceği Pazartesi gününe yetişeceğini söyledi...
Gürsoy, ''Transfer çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Ze Roberto ve Locatelli ile görüşmeler devam ediyor. Her ikisi de 48 saat içinde Türkiye'de olabilirler. Getirmek için elimizden geleni yapıyoruz'' dedi... Gürsoy bu iki ismin alınması halinde Petre’nin gideceğini söyledi...
kaynak: nethaber.com
Murat Yakın?? Ailede kim varsa alacaksınız herhalde
muratı da mı aldık?hakan olmasın o
Ben bir FENERBAHÇELİ olarak bu oyuncuların gsye gelmesine seviniyorum.Böylece Türkiye Ligindeki kalitesizlik ortamı da biraz olsun azalır ve rekabet artar.
quote:
Orjinalden alıntı: power animal
Murat Yakın?? Ailede kim varsa alacaksınız herhalde
espri yaptı....
quote:
Orjinalden alıntı: nelly_15
Ben bir FENERBAHÇELİ olarak bu oyuncuların gsye gelmesine seviniyorum.Böylece Türkiye Ligindeki kalitesizlik ortamı da biraz olsun azalır ve rekabet artar.
bence cok ciddi bir görüş
kaynak yanlış yazmış Hakan olacak o.....
Gs'li yönetici Fatih Gökşen Murat Yakının yeni doğacak çocuğunu takibe aldı.. Gs yıldız takımına koycakmış
bütün YAKIN sülalesi yolda...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme