Şimdi Ara

GELİN BİRLİK OLALIM ve BU KONUDA BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KAP-KAÇ , GASP , DARP ve HIRSIZLIK edilerek zorla alınan cep telefonlarının ikinci el adi altinda satilarak veya sifir olarak bizlere satilmasina karsin cep telefonun marka ve modelini IMEI numaralarını yazalim ki bir birligin göstergesi olalim. Sonuçta burada CEP TELEFONU BAYİİ , TEKNİK SERVİS elemanları ve bir çok kullanıcı yer almakta.

Bir suça ortak olmaktansa veya bu gibi olayların devamını sağlamaya yardımcı olmaktansa diyorum ki ;

Sony Ericsson K790i / IMEI = 35220601 - 532091 - 1 sicil numarali cihaz sahibi gasp ve darp edildiginden dolayı aranmaktadir.

• Evet Çok Güzel Olur ...
  • çok doğru
    ne demiş HZ.MUHAMMED (s.a.v)
    bi yanlışlık görüyosanız elinizle gücünüz yapmazsa dilinizle ona da gücünüz yetmezse kalben karşı gelin bu da imanın en zayıf noktasıdır.
  • millet ilgilenmiyo nasıl olsa başıma gelmez diye
  • Satın alınacak olan cihaz ikinci el olsa da faturası ile satın alınmalı. Faturası yoksa alınmamalı. Dolaylı yollardan olsa da bir nebze olsun hırsızlık ve gaspın önüne geçilmiş olunur.
  • benımde cıhazımı gasp ettiler 8 saat sonra bulundu tabi olay basıma gelelı 1 seneyı gectı

allah diger arkadaslarında cihazlarının bulunmasını nasip eylesın

para kazanmak kolay degil hemde hıc degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Satın alınacak olan cihaz ikinci el olsa da faturası ile satın alınmalı. Faturası yoksa alınmamalı. Dolaylı yollardan olsa da bir nebze olsun hırsızlık ve gaspın önüne geçilmiş olunur.

sonuna kadar katılıyorum

en sağlamı bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabi ki ikinci elden bir telefon alınırken FATURA olayı kesinlikle ilk sorulmasi gereken bir durum. Ancak halkın belirli bir kısmı cadde köselerinde veya köprü geçislerinde ellerinde veya camekanlı ( tasınabilir) tezgahtaki telefonlara rağbet göstermekte ki ; işte bu kesimde de ortaya çıkan ucuza almak ve telefon çalıntıymış faturası varmış yokmus umrunda olmamakta. Böyle bir kesim mevcut ikende GASP KAPKAÇ gibi olayları gerçeklestirenlerinde pazar olayı buralar.

Bir soru sorayım bu topic i okuyup kendide K790i kullanan kendi İMEİ numarasına baktı mı acaba ? ( Mesala su anda benim kullanmıs olduğum telefonun marka ve modeli yazılmıs olsaydı ben çoktan bakmıstım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkurt28 -- 17 Nisan 2007; 15:22:02 >
  • U P
  • topic faydalı fakat, imei klonlama oldukça kayıt altı, kaçak, spot, çalıntı vs ceplerde halen alıp satılıyor malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.