Şimdi Ara

Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
50
Favori
14.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden bu topun kırmızı çizgilisinden vardı bende mahalledeki şerefsizler sırf top için beni de alırlardı kaleye atarlardı hala hatırlar sinirlenirim

Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI
  • Bunlarda benden olsun
     Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI

• quote:

Orijinalden alıntı: rajj

Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI

Bunlar nedir kardeş ?

• Pratik çözümler. Bu adama hayran olup Stargate SG-1're başlayıp 10 sezonu tamamladık. Odadan çıktığımızda büyüdüğümüzü anladık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

Barış Manço'yu da eklersen güzel olur

EKLİYORUM
  • Nerede o eski Coca cola. Hem tadıyla olsum hem oyuncaklarıyla... Özellikle bir tane şişirilebilen deniz çantam vardı çok güzeldi be
     Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI

•  Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI

Unutulur mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2001'liyim 2011 yılına kadar bunlar devam ediyordu.en azından %70 ini hatırlıyorum sonra akıllı telefonlar çoğalmaya başladı birden bitti.tm belki hepsini yaşamamış olabilirim Ama hatırladığım kadarıyla çok güzeldi.şu an böyle değiliz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay bee şu 2006 dunya kupası kağıdından futbol topu kazanmak içinn ne paralar harcardık
  • İtiraf 1:Fred ve Barie nin karılarının eteğinin altına bakmaya çalışırdım odada kimse yokken
    İtiraf 2:Ten rengi çorap paketlerini atmaz bir köşeye saklar evde kimse yokken oynardım
    İtiraf 3:Hala cicibebe yerim
    İtiraf 4:En sevdiğim koku sobanın üstüne atılan mandalina portakal kabuğu kokusu

• Yaşlanıyoruz, net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

Bunlarda benden olsun
     Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI

Akıllı saatler halt etmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek

İtiraf 1:Fred ve Barie nin karılarının eteğinin altına bakmaya çalışırdım odada kimse yokken
    İtiraf 2:Ten rengi çorap paketlerini atmaz bir köşeye saklar evde kimse yokken oynardım
    İtiraf 3:Hala cicibebe yerim
    İtiraf 4:En sevdiğim koku sobanın üstüne atılan mandalina portakal kabuğu kokusu

duygulandırdınız
  • quote:

Bunlarda benden olsun

mumusadenizle konuya ekliyorum
  • Meybuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: . . . . .

quote:

Bunlarda benden olsun

Ekleyin kardeş konuya katkı sağladımsa ne mutlu bana

• quote:

quote:

quote:

Bunlarda benden olsun

Ekleyin kardeş konuya katkı sağladımsa ne mutlu bana

teşekkürler efendim. Tabi ki faydanız oldu

• la kafayımı yediniz geriye dönmeyi bırakın ileriye bakın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymenimozum

la kafayımı yediniz geriye dönmeyi bırakın ileriye bakın !

Geçmişe saygısı olmayanın geleceğe hiç olmaz.

Kendinize saygınız olsun Efenim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oymenimozum

la kafayımı yediniz geriye dönmeyi bırakın ileriye bakın !

Geçmişe saygısı olmayanın geleceğe hiç olmaz.

Kendinize saygınız olsun Efenim.

geçmişe saygımız var da habire geçmişe dönmeyi bırakın geçmişte kalırsınız geleceğiniz olmaz
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.