Şimdi Ara

Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
50
Favori
14.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: endoplazmikbirkul

Bu mesaj silindi.
    Elinize emeğinize sağlık.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Ne günlerdi be Keşke şuanki nesilde o zamanlardaki gibi yaşamış olsa.

Çok güzel nostalji oldu emeğine sağlık....

Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 24 Temmuz 2015; 13:03:04 >

• quote:

Bu mesaj silindi.
    güzel günlerdi
  • Herşey iyide barış mançodan sonra çocuklar için şarkı yapan biri kalmadı herhalde.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    duygulandırdın i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezuniscoming

quote:

Orijinalden alıntı: Eredesma

quote:

Orijinalden alıntı: kalamar01

Helal olsun simdiki nesiller bunlarin hic birisini bilmez...

Ay ne büyük bir kayıpppppp

Ne kattı sana bu oyuncaklar,ıvırlar,zıvırlar?

sen napıyodun çocukken gauss teorisini falan mı çözüyordun ? hödük seni.

anı denen , eski denen , yaşanmışlık güzellik denen bişey vardır.üstünlük değil ama nostalji tadı vardır , ama
    tabii sizin gibi duygusuz materyalist beyinler anlamaz anıların , geçmişin uğultusunu , güzelliğini.

git sadece yiyip , içip,sıçmak için yaşa para kazanmak için yaşa.

kes

• Teksas tommiksleri göremedim onlar nerede?
  • En iyisi minderlerle ev yapmak bide koltuklarin ortasina cubuk koyup denizalticilik felan oynardik :Dd
  • Hepsini gördüm ve yaşadım, ekleyeceğim de o kadar çok şey var ki.. Şimdi satılan şeyler o kadar kalitesiz ve özensiz ki.. Hele pahalı oyuncakçılar olmaz olsun
  • Bu filmleri es geçmemek lazım. Dönemin hayata bakış açısını değiştiren filmlerdi
     Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-80835C5F6

Bu mesaj silindi.
    hey gidi günler heyy
  • Yerden kalkmayan mikasa top vardı bi dönem , kafa golü kavramı diye bir şey yoktu o zamanlarda bu top Yüzünden evde leblebi tozu yapardık döve döve bu resimdeki oyuncağın aynısından vardı bende
     Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI

• Metin2 ile Wolfteam i eklesene
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BOSS

Metin2 ile Wolfteam i eklesene

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Ah ruhsar ahh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg

Açık konuşayım, 2001'liyim ama %85'ini biliyorum.

Gelsin eksi yağmuru

O duyguları yaşamadıktan sonra istediğin kadar "bil".
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg

Açık konuşayım, 2001'liyim ama %85'ini biliyorum.

Gelsin eksi yağmuru

O duyguları yaşamadıktan sonra istediğin kadar "bil".

Alıntıları Göster
    Turbo sakız, susam sokağı, mikasa top..Yeminle gözlerim doldu..Konuyu açan arkadaş Allah razı olsun senden..

• quote:

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

Ah ruhsar ahh.

Alıntıları Göster
    Konu için teşekkür ederim. Emeği geçenlerin hepsinin ellerine sağlık. Konuda bahsedilenlerin hepsi de efsanedir. Zamanına damgasını vurmuştur. Hayatımın en güzel dönemlerini kapsamaktadır. Hemen hepsine denk gelmişimdir.
    Eğer dikkatimden kaçmadıysa beyaz gölge, kara şimşek, kaygısızlar, he-man vb göremedim. Çok takip etmedim konuyu, ilk mesaja baktım sonra direkt düşüncelerimi aktarmak için son sayfaya geldim, hemen yazmak istedim, çok duygulandım.

Pokemon, digimon tasoları, kartları, futbolcu kartları, sabahın 7sinde kanal dde Captain Tsubasa (bizdeki ismiyle küçük golcü) animesi heyecanla izlemek, şirinler , sevimli kahramanlar, tom&jerry, bir kedi gördüm sanki :)...vb daha neler neler. Gazoz kapaklarının içini çamurla doldurmak, gazoz tenekelerini ezip top yapmak, patlak futbol topunun içine plastik topu koyup şişirmek, efsane mikasa topu..Power rangers beni bayağı etkilemiştir. Yıllar sonra birkaç farklı platformda oyunlarını da bulup oynadım. Kimberly çok severdim. Tsubasa da aynı şekilde. Hemen her serisini takip etmiş , platformlarda oyunlarının tamamına yakınını oynamışımdır. Hyuga adamımdır bu animede.
    Jumanji filmini ilk izlediğim andan itibaren hayran kalmıştım. O gizemli, aksiyon dolu havası çok etkilemişti. Gerçek olabileceğine bile inanmıştım bir ara. :)

Hugo & Tolga abiyi severek izlerdim. İlk nes konsolumu aldığım andaki heyecanım tarifsiz. Atari diyorduk buna biz. 2.si ise klavyeli olan bir modeldi, çok daha iyiydi. Elektroniğe & bilgisayara olan ilgim tam da o an başladı. Klavyeye aşinalığım oluşmuştu. Klavyesiyle müzik felan çalınabiliyordu , o tip güzel oyunları vardı. Ortaokulda ilk kez bilgisayar dersinde klavyeye geçer geçmez orada söylenen şeyleri hızlıca yapabilmiştim atari sayesinde. Arkadaşlar bana şurada şu harf var şuna bas ..vb diyene kadar çoktan adımı vb yazıyordum. 1 bilgisayar vardı, 30-40 kişi başına üşüşüyordu. :D Ne günlerdi. Sonrasında Playstation & sega dreamcast. Hayatımda bu ikisi kadar efsane bir konsol görmedim, göremeyeceğim de muhtemelen. Hele playstation ın introsu hala tüylerimi diken diken etmeye yeter.

Şimdiki nesil , sahip oldukları & olacakları imkanlar & teknoloji sayesinde bir yönden çok şanslı, bir yandan da bu efsanelere, gerçek arkadaşlığın, komşuluğun olduğu dönemlere denk gelemediği için şanssız olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 24 Temmuz 2015; 14:57:32 >

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Barış Manço'yu da eklersen güzel olur
  • Duygulanmamak mümkün mü
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.