Şimdi Ara

Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
50
Favori
14.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herif üşenmemiş yapmış. Bide yetmezmiş gibi fake hesabıylada up yapmış sürekli

%99'unu görüp geçirdim, çizgi film olarak tom&jerry, pokemon ve hugo dışında hiç izlemezdim Çöp tenekesinde torpil patlatıp altını düşürmüştük, mağarada torpil patlatmıştık, jandarma baskın yapmıştı hıdırellezde iki tane traktör lastiği yakıp aşağı mahalleye yuvarlamıştık, iki saat polis kovalamıştı Kar yağdığında bidonlarla kaymaya gider, arkadaş evden bi kangal sucuk yürütür, bende peynir ekmek termosu getirirdim, tenekede pişirir yerdik öff be ne günlerdi ya

• Anneme az mı şikayet ettim, vuramadım diye ekrana çıkıp gülüyor diye.

• Bunu surerdik toprak yollarda.agzimizlada kara simsegin unutulmaz müziğini cikarirdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiki nesil gerçekten boş yaşıyor. Ps3 , tablet , telefon üçgeninde.

• Ağlıyorum şuan

• Bu bayanın olayı nedir anlamadım. Bizim zamanımızda kral tv bile yoktu ki la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 25 Temmuz 2015; 12:05:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg

Açık konuşayım, 2001'liyim ama %85'ini biliyorum.

Gelsin eksi yağmuru

Bilirsin kardeş artık internet var medya var normal yani.Ama o anı yaşamanın imkanı yok.Çünkü senin dogduğun yıldan 10 yıl önce trt vardı sadece başka kanal yoktu.interstar ve show tv ilk açıldıgında nasıl bir duygu oldugunu anlayamazsın.Her yaşın bir güzelliği var işte belki bundan 20 yıl sonra neler gelecek millet ışınlanma ile oynayacak sizde vay bee taso ile oynardık pes atardık falan diyeceksiniz.

Ama şu an erken kardeş şu an bizim konuşma zamanımız

• . . . . . kullanıcısına yanıt
    7 Numaraa Muhtemelen hayatımda unutamadığım tek dizi olarak kalacak.
    Konu efsane olmuş,teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aslında popstar eski sayılmaz 2004lü ama şanslı neslin çocukları bunu canlı izledi ertesi günde okulda bayhan taklidi yaptı

tabiki şampuan reklamıyla hayatımıza giren dale

• Belli bir dönemi kapsamıyor, 80'lerden de bazı şeyler var 2000'lerden de. Bir çoğunu bizzat gördüm yaşadım bir kısmını da büyüklerimden duydum. Ama hepsi efsaneydi. Teşekkürler

• Konuyu açandan Allah razı olsun. Şu anda o kadar duygulandım ki ağlayacağım neredeyse. O zamanlar güzeldi ya. Önümüze ilk gelen kıza aşık olurduk. 1-2 gün sonra unutup giderdik. Allaha çok şükür ki mükemmel bir çocukluk geçirmişim. Şimdiki çocuklar Whatsapp'tan yazışırken biz konuşmak için günlerce beklerdik. Atari bile o zaman bizim için çok lüks bir olaydı. Bir de Sanal Bebek vardı namussuzum hiç oynayamazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xabir -- 24 Temmuz 2015; 12:26:49 >
  • Ekleyen oldu mu tam incelemedim (vaktim yok) ama çocukluğumun kahramanları onlar.

• 3310 yok?
  • leblebi tozunu göremedim ama teşekkürler yinedee :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eredesma

quote:

Orijinalden alıntı: kalamar01

Helal olsun simdiki nesiller bunlarin hic birisini bilmez...

Ay ne büyük bir kayıpppppp

Ne kattı sana bu oyuncaklar,ıvırlar,zıvırlar?

sen napıyodun çocukken gauss teorisini falan mı çözüyordun ? hödük seni.

anı denen , eski denen , yaşanmışlık güzellik denen bişey vardır.üstünlük değil ama nostalji tadı vardır , ama
    tabii sizin gibi duygusuz materyalist beyinler anlamaz anıların , geçmişin uğultusunu , güzelliğini.

git sadece yiyip , içip,sıçmak için yaşa para kazanmak için yaşa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezuniscoming -- 24 Temmuz 2015; 12:31:50 >

• Vay anasını ne zamanlarmış be

Değerini bilemedik hiçbirinin.

• Ressam bob adamim ya

• 87 88 89 doğumluların çocukluk donemleri benimde

Emeğine sağlık unuttuğum birçok şeyi tekrar hatırlarım sayende

Transformers ve voltran hastasiydim....

• Ne yaptın sen yeğen yauv

Cok guzel paylasim olmus tesekkur ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Bu bayanın olayı nedir anlamadım. Bizim zamanımızda kral tv bile yoktu ki la

Olay sadece bu kadın değil, o zamanlar kral tv'de bu şekilde giyinen pek çok sunucu vardı. Normal olarak azgın ve ergen gençlerinde karşı cinsi bu şekilde gördüğü çok fazla seçenek yoktu, o açıdan önem arz ediyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.