Şimdi Ara

Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
50
Favori
14.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guzel çalışma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 e 5 maç yaptığımız yer :)

Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loserclub -- 24 Temmuz 2015; 16:42:49 >
  • bizler neleri unutmuşuz
  • Yapmayın lan ben bunların hepsini yaptım yaş 35 hey gidi 90'lar hey

• 90 lar adı altında çok konu ve haber gördüm ama bu kadar donanımlısını görmedim helal olsun gerçekten çoğunu unutmuşum görünce aklıma geldi duygulandım
  • Internet geldi sokak kulturu bozuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: realite90

90 lar adı altında çok konu ve haber gördüm ama bu kadar donanımlısını görmedim helal olsun gerçekten çoğunu unutmuşum görünce aklıma geldi duygulandım

teşekkür ederim . yardımlarınızla....
  • Dostum eline, koluna, yüreğine sağlık.

Ancak isterdim ki bir dönemlerin, herkesin parası olmadığı için panayırdan 5 liraya çakmasını aldığı efsane formaları koysaydın.

Figo'nun-Ronaldo'nun-Ronaldinho'nun formaları. Ulan ne günlerdi be.

Hele ki Real Madrid ile İnter'in formaları efsaneydi. Önde Pirelli Arkada Ronaldo.

Ulan. Duygulandırdın.
     Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI

• Mikasaya burun vurmak gibi bir hata yapardık
  •  Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanergin55

Koltuk minderlerinden ev yapmakta çok başarısızdım hep kardeşim yapardı.O şimdi mühendislik öğrencisi ben işletme.Adamın içinde olmayınca olmuyor demekki

Duygulandirdin hocam :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizimkiler dizisi vardı resimlerde göremedim sanırım

gazoz kapağı oynardık mermerle onu da göremedim

belki de benim gözlerim yaşlandı ondandır
    çocuk dergileri vardı hayatı oradan öğrenirdik gayet öğreticiydi
    internet kafeler çok sağlam para kazandı internetin her evde olmadığı bir dünya vardı.

daha aklıma gelmeyen nice şey.
    ha bir de kırmızı kalem çok pahalıydı ucuz olsun diye 12 li alırdık, 12 lisi 1 sene yetmeliydi yoksa başın dertteydi. o 12li paket anne babanın belirlediği bir yerde dururdu kırmızı kalemin bitince gider annenden isterdin o da eğer yakın zamanda kırmızı kalem vermişse aklında tutardı tabi ki ve kaybettiysen anlaşılırdı. Dayağa hazırlan anlamına gelir bu durum.

ben ortaokuldayken rotring vesaire yeni yeni görülüyordu çok pahalıydı rotringin varsa arkadaşların yazmak için isterlerdi senden.

monaminin 6 lı setini alabiliyorsan onu özenle saklardın, 12-18 li setleri alabilen zengindi
    24-36 diye gidiyordu sanırım setler onlar ise kırtasiyede vitrinde dururdu genelde çok kişi alamazdı onları

monami ara sıra boyarken kırılır , ortadan ikiye ayrılırdı, bu durumda şeffaf bant ile birleştirilir tekrar kaynak yapılır ve en küçük haline gelene kadar kullanılırdı.
    en çok sarı ve yeşili biterdi üzerdi insanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Orijinalden alıntı: rajj

Bunlar nedir kardeş ?

mıknatıs diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

cino ne güzel bir şeydi öyle ya. şimdi satılıyor mu ki bir yerlerde?

ayrıca en efsaneleri bu üçüdür bence.
    https://store.donanimhaber.com/df/ee/c4/DFEEC45E511D3870EE7C307BFF531DE6.jpg
    https://store.donanimhaber.com/a8/05/93/A8059325881497DFEEDD7EDC46BD227D.jpg
    https://store.donanimhaber.com/37/34/fb/3734FB5EF2B98F51E13762C9AA2E34AE.jpg

var hocam gittigidiyordan 1 kutu almıştım 4-5 ay önce hala vardır bi araştırın

• Bu da benden olsun hacdan gelen oyuncak
  • Duygulanan çıksın beyler kasıyor. Sabah gazatesinin verdiği o ingilizce kitaplarını çok severdim lan. İngilizcemin iyi olmasında payı çok.
  • Tek eksik sanal bebek yok. O da 1995 lerdeydi sanirim.

•  Gelin Çocukluğuza gidelim > TIKLA VE YORUM YAP - EMEĞE SAYGI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 24 Temmuz 2015; 18:41:13 >
  • Duygulandım

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.