Merhaba arkadaşlar. Belgeli yeni gelirim 4250 TL, 1509'dan 1476 düşen findeks puanımla toplam 68.100 TL kredi kartım oldu. Kredi kartı almanın ve findeks puanıyla ne de gelirle alakası varmış. Banka politikaları tamamen banka müdürünün onayına bağlıymış. Enpara/cardfinans 17800 TL ve Axess 16500 TL olmak üzere 2 farklı bankada kredi kartım vardı. Bir kaç gün önce iş yerine Denizbanktan pos satmak için genç bir arkadaş ve şube müdürü geldi. Banka değiştirmek istemediğimizi söyleyince bireysel siz almak ister misiniz diye sordu. Bende alabileceğim limitin zaten üzerindeyim limit açılmaz dedim. Olsun abi ben sana limit açarım dedi. Olmaz açılmaz falan derken banka müdürüyle 20000 TL gelir yazarak 33800 TL limit tanımladılar. Abi senin gelirin bundan sonra 20.000 TL dedi banka ararsa sözlü olarak onay ver dedi. Birde sadece vadesiz hesap açacaklarını sanıyordum akbank ve finansbanktaki toplam 12600 TL kmh olduğu halde 8000 TL kmh tanımlamışlar. Bu banka ne yapmaya çalışıyor kredili ürün satmak için gelirimin olmadığını bile bile kendilerine niye riske atıyorlar. Findeks üzerinde gözüken eski ödemelerim benim ödeyeceğin rakamlardı. Bankacı arkadaşlar bu mantıksızlığı bana açıklayabilir mi lütfen.
Eklemek istiyorum enparadan 100.000 TL akbanktan onaylı 50.000 TL (100.000 TL gösterdiği de oluyor) ve Finansbanktan 18.000 TL kredi alabiliyorum. LAN NEYLE ÖDEYECEM < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 12 Mayıs 2022; 23:59:11 > |
Bildirim