Şimdi Ara

Gelişmiş denetimler sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı oyunlardan ses az geliyor sebebi ise ses tonunun alçak olması onu yükseltmek istiyorum fakat yükseltemiyorum yani pasif onları nası aktif yaparım yardım edebilirmisiniz

Sistem özellikleri

Manufacturer:MİCRO STAR İNTERANTIONAL CO LTD
    MODEL:MS-7367
    CHİPSET:ATI RS690/RS690M
    RAM:2 gb
    NAME:AMD ATHLON 64 +3800
    AD:REALTEK HD AUDİO OUTPOUT

KUSURA BAKMAYIN BİR PROGRAMDA YAZIYORDU BÖYLE ONDAN YAZDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canfener -- 24 Temmuz 2012; 15:18:17 >

• cevap yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: canfener

Arkadaşlar bazı oyunlardan ses az geliyor sebebi ise ses tonunun alçak olması onu yükseltmek istiyorum fakat yükseltemiyorum yani pasif onları nası aktif yaparım yardım edebilirmisiniz

Sistem özellikleri

Manufacturer:MİCRO STAR İNTERANTIONAL CO LTD
    MODEL:MS-7367
    CHİPSET:ATI RS690/RS690M
    RAM:2 gb
    NAME:AMD ATHLON 64 +3800
    AD:REALTEK HD AUDİO OUTPOUT

KUSURA BAKMAYIN BİR PROGRAMDA YAZIYORDU BÖYLE ONDAN YAZDIM

Oyunlarda ses ayarı vardır maksimum seviyeye getirin..

• EAX, rapture, Dolby gibi ses efekleri ayarlarını bir süreliğine kapatın. Bağlı ses cihazları bekleyen bu ses sürücüleri karşılarında hoparlör bulunca sesi kısabilmektedirler. Denildiği gibi oyun içi ses ayarınıda maksimize edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

EAX, rapture, Dolby gibi ses efekleri ayarlarını bir süreliğine kapatın. Bağlı ses cihazları bekleyen bu ses sürücüleri karşılarında hoparlör bulunca sesi kısabilmektedirler. Denildiği gibi oyun içi ses ayarınıda maksimize edin.

eax falan nerede bulamadım birde oyun sesleriyle alakası yok bende düşündüm ses ayarlarına bakmayı hepsi full bir sitede görmüştüm bass tiz nasıl aktif hale getirilir diye ama o win7 di benimki xp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canfener -- 25 Temmuz 2012; 14:38:02 >
  • anlaşıldı cevap yok bari konuyu kitleyin
  • Dostum burada bir konu açtıysan biraz sabırlı olmalısın .. Ben bu konuyu gördüm bunun üzerinde araştırma yapıcam belki birileri paylaşmıştır bu sorunun çözümünü SABIRLI OLMANI İSTERİM ... Arkadaşlarımızda Gördügünde Yardımcı olacaktır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.