Şimdi Ara

Gelişmiş Kontroller ve hareketler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hızlı Koşma:Elinizde kılıç yada hançer varken iki kere art arda ileri,sağ yada sol tuşuna basın
    Hızlı Zıplama:Elinizde tüfek,silah yada el bombası varken iki kere art arda ileri,sağ yada sol tuşuna basın
    Koruma 1:Başkası size ateş ederken Sol shift tuşuna basın
    Koruma 2:Başkası size saldırırken Sol shift tuşuna basın
    Kuvvetli Vurma:Elinizde kılıç yada hançer varken sol fare tuşuna basılı tutun tamamen parladıktan sonra adama vurun.
    Serseme Çevirme:Elinizde kılıç yada hançer varken sol fare tuşuna basın.
    Güvenli Düşüş:Birisi sizi havaya fırlattığında "Space" tuşuna basarsanız ayaklarınız üstüne düşersiniz.
    Duvardan Zıplama: Duvara doğru koşun zıplayın tam duvarın yanındayken bir daha zıplama tuşuna basın.
    Duvara Tırmanma: Duvara doğru koşun tam duvarın yanındayken zıplama tuşuna basın.
    Duvara Asılma: Duvarda tırmanırken yada duvara zıplarken duvara doğru Sağ fare tuşuna basın
    Duvarda Koşma:Duvarın dibinde koşarken zıplama tuşuna basın.

NOT : ALINTIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byblack24 -- 2 Temmuz 2007; 12:19:29 >

• alıntı olsada ii olmuş yeni bilmeyenler bakar hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mince49

alıntı olsada ii olmuş yeni bilmeyenler bakar hemen
    iyi olmuş da yazılar biraz karışık gibiy
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzyBozy

iyi olmuş da yazılar biraz karışık gibiy

Alıntıları Göster
    düzeltirim sorun deil
  • quote:

Orijinalden alıntı: byblack24

düzeltirim sorun deil

Alıntıları Göster
    paylasımın için saol bide kılıcla eyilip gerilerek vurmayı soylermısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 2 Temmuz 2007; 9:54:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Impavide

Alıntıları Göster
    walahi onu bende bilmiom yada ne demek istedğini anlayamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impavide

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _*FearLess*_

o dediğini hancer ler yapıyor bu kılıçla sağ tuşla vurursan havaya atar hancerle dediğin gibi eğiliyo adam üstüne giriyo hancer le sağ tuşa bas olur :D

• quote:

Orjinalden alıntı: byblack24

Kuvvetli Vurma:Elinizde kılıç yada hançer varken sağ fare tuşuna basılı tutun tamamen parladıktan sonra adama vurun.

konu için çok saol bilmeyenler olabilir ama bu sol fare tuşuyla oluyordu sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@r@ntin@ -- 2 Temmuz 2007; 11:42:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@r@ntin@

quote:

Orjinalden alıntı: byblack24

Kuvvetli Vurma:Elinizde kılıç yada hançer varken sağ fare tuşuna basılı tutun tamamen parladıktan sonra adama vurun.

konu için çok saol bilmeyenler olabilir ama bu sol fare tuşuyla oluyordu sanki
    ewttt özür dilerim hemen düzeltiommm

• iii olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knightroad

iii olmus
    yei başlayan bi cok kişinin işine yarar

Not: Mehmet bizim videoları yapamadım ya yardım lzm senin yiğen miydi kuzen miydi nerde o onla tanıstır beni bi yardımı olablir grafikçi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

yei başlayan bi cok kişinin işine yarar

Not: Mehmet bizim videoları yapamadım ya yardım lzm senin yiğen miydi kuzen miydi nerde o onla tanıstır beni bi yardımı olablir grafikçi olan

Alıntıları Göster
    ya olm çok uraşma videolarla at direk....msnde senle denk gelmedm bugn hiç gelirsem tanıştırırım....

• quote:

Orijinalden alıntı: Mince49

ya olm çok uraşma videolarla at direk....msnde senle denk gelmedm bugn hiç gelirsem tanıştırırım....

Alıntıları Göster
    onun için değil la teknik vid leri izliyip teknik isimlerine göre ad vericem... sonra upload edip koyucam ama olmuycak gibi yarın gitmem lzm sabahtan 1 hafta fln kadar burda olmuycam onun için sana atıcam replayları sen yaparsın
  • quote:

onun için değil la teknik vid leri izliyip teknik isimlerine göre ad vericem... sonra upload edip koyucam ama olmuycak gibi yarın gitmem lzm sabahtan 1 hafta fln kadar burda olmuycam onun için sana atıcam replayları sen yaparsın

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_10235303/tm.htm

Arkadaşlar bu rehberi yaptım ama bazılarının hiç saygısı yok emeğime.Başka bir sitedede benim rehberimi gördüm,başkaları ona teşekkür ediyordu ve alıntıdırda yazmamıştı adam.Yuh dedim adama Rehber için o kadar vaktimi ayırıyım sonra şu olanlara bak

• quote:

Orijinalden alıntı: afrodude

http://forum.donanimhaber.com/m_10235303/tm.htm

Arkadaşlar bu rehberi yaptım ama bazılarının hiç saygısı yok emeğime.Başka bir sitedede benim rehberimi gördüm,başkaları ona teşekkür ediyordu ve alıntıdırda yazmamıştı adam.Yuh dedim adama Rehber için o kadar vaktimi ayırıyım sonra şu olanlara bak

Alıntıları Göster
    paylaşım için saolasınn güzel çlışma alıntı da olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Maqq

paylaşım için saolasınn güzel çlışma alıntı da olsa

Alıntıları Göster
    onu oyunun sitesinde de ingilizce olarak bulabilirsin sinir yapmaya gerek yok bu arada geri geldiim

• quote:

onu oyunun sitesinde de ingilizce olarak bulabilirsin sinir yapmaya gerek yok bu arada geri geldiim

Alıntıları Göster
    Donanım Haber'e rehberim bedava ama diğerlerine koymak paralı

• quote:

Orijinalden alıntı: afrodude

Donanım Haber'e rehberim bedava ama diğerlerine koymak paralı

Alıntıları Göster
    abi gunz.ijji.com da ingilizcesi bulunan bişeyi nası paralı satıcan
    adam ordan aldım türkçe yaptım der

• quote:

abi gunz.ijji.com da ingilizcesi bulunan bişeyi nası paralı satıcan
    adam ordan aldım türkçe yaptım der

Alıntıları Göster
    la bunun alıntısımı var bunun aynılarını ben bliorumn aynısını yazabilirdim yada başkası yazabilirdi ozmn da alıntımı olucakdı belki adam hepsini kendi biliodur yazmışdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9E066D474

la bunun alıntısımı var bunun aynılarını ben bliorumn aynısını yazabilirdim yada başkası yazabilirdi ozmn da alıntımı olucakdı belki adam hepsini kendi biliodur yazmışdır...

Alıntıları Göster
    bence sakasına post attı konu up lansın soran olmasın diye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.