Şimdi Ara

Gelişmiş Kontroller ve hareketler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hızlı Koşma:Elinizde kılıç yada hançer varken iki kere art arda ileri,sağ yada sol tuşuna basın
    Hızlı Zıplama:Elinizde tüfek,silah yada el bombası varken iki kere art arda ileri,sağ yada sol tuşuna basın
    Koruma 1:Başkası size ateş ederken Sol shift tuşuna basın
    Koruma 2:Başkası size saldırırken Sol shift tuşuna basın
    Kuvvetli Vurma:Elinizde kılıç yada hançer varken sol fare tuşuna basılı tutun tamamen parladıktan sonra adama vurun.
    Serseme Çevirme:Elinizde kılıç yada hançer varken sol fare tuşuna basın.
    Güvenli Düşüş:Birisi sizi havaya fırlattığında "Space" tuşuna basarsanız ayaklarınız üstüne düşersiniz.
    Duvardan Zıplama: Duvara doğru koşun zıplayın tam duvarın yanındayken bir daha zıplama tuşuna basın.
    Duvara Tırmanma: Duvara doğru koşun tam duvarın yanındayken zıplama tuşuna basın.
    Duvara Asılma: Duvarda tırmanırken yada duvara zıplarken duvara doğru Sağ fare tuşuna basın
    Duvarda Koşma:Duvarın dibinde koşarken zıplama tuşuna basın.

NOT : ALINTIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byblack24 -- 2 Temmuz 2007; 12:19:29 >

• alıntı olsada ii olmuş yeni bilmeyenler bakar hemen
  • iyi olmuş da yazılar biraz karışık gibiy
  • düzeltirim sorun deil
  • paylasımın için saol bide kılıcla eyilip gerilerek vurmayı soylermısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 2 Temmuz 2007; 9:54:07 >
  • walahi onu bende bilmiom yada ne demek istedğini anlayamadım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _*FearLess*_

paylasımın için saol bide kılıcla eyilip gerilerek vurmayı soylermısın

o dediğini hancer ler yapıyor bu kılıçla sağ tuşla vurursan havaya atar hancerle dediğin gibi eğiliyo adam üstüne giriyo hancer le sağ tuşa bas olur :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: byblack24

Kuvvetli Vurma:Elinizde kılıç yada hançer varken sağ fare tuşuna basılı tutun tamamen parladıktan sonra adama vurun.
    NOT : ALINTIDIR

konu için çok saol bilmeyenler olabilir ama bu sol fare tuşuyla oluyordu sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@r@ntin@ -- 2 Temmuz 2007; 11:42:59 >
  • ewttt özür dilerim hemen düzeltiommm
  • iii olmus
  • yei başlayan bi cok kişinin işine yarar

Not: Mehmet bizim videoları yapamadım ya yardım lzm senin yiğen miydi kuzen miydi nerde o onla tanıstır beni bi yardımı olablir grafikçi olan
  • ya olm çok uraşma videolarla at direk....msnde senle denk gelmedm bugn hiç gelirsem tanıştırırım....
  • onun için değil la teknik vid leri izliyip teknik isimlerine göre ad vericem... sonra upload edip koyucam ama olmuycak gibi yarın gitmem lzm sabahtan 1 hafta fln kadar burda olmuycam onun için sana atıcam replayları sen yaparsın
  • http://forum.donanimhaber.com/m_10235303/tm.htm

Arkadaşlar bu rehberi yaptım ama bazılarının hiç saygısı yok emeğime.Başka bir sitedede benim rehberimi gördüm,başkaları ona teşekkür ediyordu ve alıntıdırda yazmamıştı adam.Yuh dedim adama Rehber için o kadar vaktimi ayırıyım sonra şu olanlara bak
  • paylaşım için saolasınn güzel çlışma alıntı da olsa
  • onu oyunun sitesinde de ingilizce olarak bulabilirsin sinir yapmaya gerek yok bu arada geri geldiim
  • Donanım Haber'e rehberim bedava ama diğerlerine koymak paralı
  • abi gunz.ijji.com da ingilizcesi bulunan bişeyi nası paralı satıcan
    adam ordan aldım türkçe yaptım der
  • la bunun alıntısımı var bunun aynılarını ben bliorumn aynısını yazabilirdim yada başkası yazabilirdi ozmn da alıntımı olucakdı belki adam hepsini kendi biliodur yazmışdır...
  • bence sakasına post attı konu up lansın soran olmasın diye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.