İltica dediğimiz şey kendi ülkesinde çeşitli sebeblerle şiddet yada yaşayamama sorunları ve Fransada Türkiye bu yıl Afganistan ve Bangladeşten sonra 3. sırada yer almış. Avrupada Afganistan Suriye venezüeladan sonra 4. sırada yer almış. Gidip bakıyorsun Amerikaya iltica eden ülke sıralamasında Türkiye 5. sırada. Hangi gelişmiş ülkeye baksan sıralamada Türkiye var sebebi nedir ? İltica başvurusu içinde Türkiyeyi kötülemen gerekli örneğin eşcinselim ve türkiyede şiddet görüyorum gibi.. kaynak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 24 Ocak 2024; 23:35:53 > |
Gelişmiş ülkelere ilticada Türkiye hep ilk 5 sıralamada sebebi nedir ?
-
-
Akp Türkiye'si. Türkiye'yi sadece 20 küsür yılda, gelişmekte olan ülkeler statüsünden herkesin kaçıp hayatını gelecegini kurtarma derdine düştüğü bir ülke statüsüne getirdiler. Sonuç bu.
Forumdaki akp lilerin yazdiklarini okurken de anlayacağınız üzere o adamın oyuyla seçilen adam ancak bu kadar bir gelecek sağlayabilir. Ülkenin geldiği nokta budur. Dünyanın herhangi bir ülkesinde özellikle Meksika'da kesin iltica edecek diye baktıkları bir Türk pasaportu yarattılar. Bizim yıllar önce Afganlara baktığımız gibi bakıyor bizden bir adım bile ileride olmaması gereken ülkeler. Hepsi de Türkiye bu kadar yangından kaçar gibi terkedilecek ülke değil acaba biz oylarimizla bu ulkeye zarar mi verdik diyemeyecek kadar şuurlarını kaybetmisler. Hep giden hatalı. Zaten cehaletin en tehlikelisi ego ve cesaretle birleşmiş halidir. Öteki türlüsü bilmiyorum demeyi bilirken, cesur ve egolu cahil, sen ne anlarsın diye yoluna devam eder. Onu durdurma, ona anlatma şansi yoktur. Sonuç olarak bunlar daha iyi günlerimiz. Türkiye bunların elinde bundan çok daha beter olacak.
-
+sınır yohhh
+ bi yar... yohh
ben gidiyorum yolumdayımm arkadaş beni içeri davet ediyo kafasına göre
çeeeek çeekkk bunuda çekk gomutan
-
XDDD
-
Günaydın... Türkiye dünyanın kendi nufusuna oranla en çok göç veren ülkelerden birisi. Her zaman ilk beşte, çoğu zaman da Hindistan'dan sonra ikinci. Yeni bir şey de değil, yirmi seneden fazladır bu böyle. Dünyada göç artıp problem olmaya başlayınca şimdi daha çok dikkat çekmeye başladı.
Türkiye'de fizik ve çevre şartları kötüdür. Kötü yönetim ve plansızlık sonucu olarak aşırı kalabalık, güvenlik sorunları, sürekli terör, zayıf mülkiyet hakları, yüksek vergiler, çevre kirliliği, küçük kasabalarda bile görülen trafik problemi, sosyal sigortanın eksiklikleri asgari seviyedeki bir yaşamın biraz üzerini çok maliyetli hale getiriyor. Kaçmayanlar yurtdışını görmemiş olanlar.
-
kendiniz gibi düşünmeyen millete terörist diyecek, ne idüğü belirsiz mültecileri alacak, ekonominin içinden geçecek sonra da birileri "uy ha pu millet niye avroba ölgelerine kaçayi da" diye sızlanacak. öyle mi?
rüzgarı ektiiler fırtınaları biçecekler şimdi. ade bagayum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 25 Ocak 2024; 14:48:16 > -
Bahçelinin getirdiği bu yeni başkanlık sisteminden sonra, insanlar durmak istemiyor, ekonomi, pahalılk ta etkili tabii, geleceğinden endişe edenler göçüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X