Blok atmis hemen tabi kuyruk yakalandi maske dustu kacissssss discordcu seni. Sen kimin patlak hesabisin soyle sonra soz senden Turkce ogrenecem kocum hadi bekliyoruz ... |
Geliştiricilere göre en popüler konsol PlayStation 5 (2. sayfa)
-
-
Singleplayer tarafinda exc. oyunlar,multiplayer tarafinda oyuncu sayisi. Tek sebep bu -
quote:
Orijinalden alıntı: saetasdealtosbalcones
Singleplayer tarafinda exc. oyunlar,multiplayer tarafinda oyuncu sayisi. Tek sebep buKatiliyorum ve oyuncu sayisi demek satis rakami oluyor zati, 115 Milyon Ps4 kolay degil bunlar sirayla Ps5 transfer oluyor yine en cok satan ve oyuncu olan konsol. Xboxta crossplay olmasa multiplayer oyuncu bulmuyor boş mezar gibi, bir kapatiyorsun oyun lobby simulator oyuncu yok ... :D alan varmis gibi bulut tabani oturacak bilmem ne hayal kuruyor bir de yukardaki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 1 Mayıs 2021; 13:46:56 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playstation5 -- 1 Mayıs 2021; 16:1:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xbox'ta ve PC'de oyun oynamanın masrafı daha az olduğu için özellikle ülkemizde ve refah seviyesi düşük kitlelerde söz konusu bu platformlar daha çok dikkat çekmekte.
Yurt dışında insanların refah düzeyleri bizimki gibi değil ki veriyorlar parayı en kaliteli konsollarda en kaliteli oyunları oynuyorlar. Hem yurt dışında konsol geleneği bize göre daha yaygın.
Bu yüzden de geliştiricilerin geliştirdiği oyunların çıkaracağı platformlara karar verirken ilk odak noktası PlayStation 5 oluyor.
PlayStation oyunları, konsol piyasasında en kaliteli, en çok satan ve en çok değer gören oyunlar oluyor.
Ama yine de Microsoft'u tebrik etmek lazım, PC platformunu dikkate alması gerektiğini ve PC oyuncularının da bu
piyasada yeri olduğunu Sony'e bile gösterdi. Tabii ki uygun ve yerel fiyatlandırma politikasını da es geçmemek lazım, bizim gibi refah seviyesi düşük ülkelerde diğer platformlara nazaran az masraflı oyun oynama imkanını sağlıyor. Bu da Microsoft'u bizim için daha değerli kılıyor, oyun oynamak bir lüks olmamalı! Film ya da kitap okumak gibi hatta onlardan daha çok tesiri dokunan bir eğlence aktivitesidir oyun oynamak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 1 Mayıs 2021; 16:26:36 >
-
Gifler guzelmis Sony ve Nintendo kardestir de rakiptir de, kaliteli oyun ne ararsan var ... Baska bir rakip kalmadi zati digeri bulutlarda bos bos geziyor milattan önce cikmis oyunla 800p 120fps keyfi.
-
Fanboylar çarpışıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Popüler olmasının sebebi oturmuş oyuncu kitlesinden kaynaklı. Dünyanın neresinde oyun konsolu desen Playstation karşılığı alırsın. Çünkü kemik bir kitle var, ve bu kitleye sürekli istediğini verebiliyor Sony. Microsoft ise önceki nesilde iyi bir oyuncu kitlesi oluşturamadı. Oyun konsolu demek yerine eğlence cihazı dediler. Özel oyunlara yeteri kadar özen gösteremediler. Ama ben bu nesilden çok umutluyum.
Gamepass sayesinde açılan farkı telafi ediyorlar. Ciddi miktarda da bir oyuncu topluluğunu çektiler ben de dahil olmak üzere. Rekabet her zaman iyidir. Rekabet olmazsa birileri rahatça at koşturur
quote:
Orijinalden alıntı: DrUckmannGifler guzelmis Sony ve Nintendo kardestir de rakiptir de, kaliteli oyun ne ararsan var ... Baska bir rakip kalmadi zati digeri bulutlarda bos bos geziyor milattan önce cikmis oyunla 800p 120fps keyfi.
Öncesinde Nintendo ocağında yetiştik,
Ahde Vefa bizimkisi...Geldiğimiz yeri unutmayız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kim sallar geliştiricileri. Benim oynayacağım oyunu kim veriyorsa o benim için öndedir. Kazu bunağı her nesile bir oyunu zor çıkarttığı sürece Playstation benim için çöp konsoldur.
-
Çok da şaşırtan bir sonuç değil.
2.5 yıllık game pass ultimate var. Bazı arkadaşların dediği gibi gamepassci değilim sadece The Medium u bitirdim. Yani demek istediğim her Xbox alan adam için asıl mesele para değil. Gold un üzerine 4.90 a ultimate aldık geçtik. Böyle bir imkan var iken geçmese miydik:)
Takım tutar gibi şirket desteklemenin cezasını CDPR Cyberpunk ile gösterdi.
Nedir bu Sony yada Microsoft sevdası? Size en iyi gelen konsolu alın oynayın geçip gidin.. Sanki babanızın kuruluşları da bu denli destekliyorsunuz...
Yakında exclusive oyun diye bir şey kalmayacak. Bulut sistemine çok daha hızlı yaklaşıyoruz. Konsollar yerine bulut dağıtıcılarına para akıtacağız.
Doğrusu bu seferde bu bulut daha iyi şu daha kötü diye ağlarsınız.
-
Sony bu jenerasyonu da en başından kazandı. Yeni oyunlarla iş rekora dönüşür. Xbox geri uyumluluk cihazıdır, GOW5'e, Naughty Dog'a, Demon's Souls'a karşılık verecek kapasitede değildir. Series S Microsoft'a darboğaz yaşatır etkileyici oyun çıkmaz
-
Geçen ps3'mü wii'mi alayım dedin gittim Nintendo Wii aldım, ömrümde ilk defa ps dışında bir marka deneyimledim, bir sonraki konsolum %100 Switch yada sonraki Nintendo cihazı olacak. Boşuna elimize kolu alıp pineklemişiz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SylisyumTakım tutar gibi şirket desteklemenin cezasını CDPR Cyberpunk ile gösterdi.
Nedir bu Sony yada Microsoft sevdası? Size en iyi gelen konsolu alın oynayın geçip gidin.. Sanki babanızın kuruluşları da bu denli destekliyorsunuz...
Yakında exclusive oyun diye bir şey kalmayacak. Bulut sistemine çok daha hızlı yaklaşıyoruz. Konsollar yerine bulut dağıtıcılarına para akıtacağız.
Doğrusu bu seferde bu bulut daha iyi şu daha kötü diye ağlarsınız.
Turkiye hicbir halt uretemeyip, bir halt biliyormus gibi uretenleri bir taraftan boklayip bir taraftan goklere cikaranlarin yuvasidir. Ve bu isin uzmaniymiscasina fikirleri kanunmuscasina tavir takinmak zorundadirlar. Egleniyoruz bunlari gorunce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X