|
Geliştiricilere göre en popüler konsol PlayStation 5
-
-
Asıl mesele para. Xbox kitle Gamepassci ve ayda 40 liraya ne bulursam oynayayım diyenler. Playstation ve Nintendo kitle ise sevdiği oyuna para ödemeyi göze almış insanlar. Bu nedenle geliştiricilerin ana hedefi de bu platformlar. Fortnite’ın yarı geliri playstationdan.
-
Zahmet verip araştırmayın PlayStation hep kafada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya ne olacaktı? Kim takar yalova kaymakamını..
-
Playstation bence gerileme dönemine girecek gelecek yıllarda ve yok olup bitecek.
-
yine öngürülen bir şey varsa sony kanadı exlusive oyunları ile vuracak ve haliyle yine ön kulvarda acık ara olacaktır xbox series s/x + game pass tam bizim gibi ülkeler için bulunmaz kaftan bu konuda microsoft u tebrik etmek lazım eger pc ve ps4 konsol um olmasaydı kesinlikle bir xbox series s veya x alırdım ancak tamamen yatırımımı yine ps5 üzerinden yaptım cünkü exlusive oyunlar tek basına iktidar arkadaslar ne yapsak ne etsek de sony kanadındaki exlusive oyunlar ne yazıkkı piyasada olmayan türden oyunlar ve haliyle deli gibi insan cekiyor o yönden aksesuar olarak 2 adet dualsense sarj istasyonu ve kumandasını önceden uygun fiyattan aldım köşede duruyor cihazlarda belli bir fiyatlara inse alacagım ancak suan hiç bir albenisi yok ya yurt dısından getirecegim yada burada güzel ce bir fiyata düşecek sony garantili alacagım hayırlısı...
-
PlayStation kalitesi, exc oyunları ile bu pazarın vazgeçilmez markasıdır. Adamların ellerinde bir çok oyuncunun bilmediği harika IP'ler var, bunların bir kısmın hayata geçirmesi bile oyun dünyasını sarsar. Yine özel oyunları ile ön plana çıkan Nintendo'nun ikinci sırada olması servis tabanlı hizmetlerin aynı oyuncular gibi geliştiricilerin de umurunda değil. Kısaca bildiğimiz, beklediğimiz bir sonuç...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 1 Mayıs 2021; 13:4:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun yapimcilari olayin farkinda dunyada herkes Playstation'un en iyi ve rakipsiz oldugunu bilir. Ama bunu ekonomi yuzunden zoraki baska konsol kullanmak zorunda kalan fanboylara anlatamazsin ... PS gerek exc oyunlari gerek marka olarak gecilemez bir konumdadir bu her zaman boyle devam edecek ...
-
quote:
Orijinalden alıntı: oly1786
Asıl mesele para. Xbox kitle Gamepassci ve ayda 40 liraya ne bulursam oynayayım diyenler. Playstation ve Nintendo kitle ise sevdiği oyuna para ödemeyi göze almış insanlar. Bu nedenle geliştiricilerin ana hedefi de bu platformlar. Fortnite’ın yarı geliri playstationdan.Xbox coook kotu ornek oluyor. Resmen oyun kalitesini dusurmek istiyorlar. Sony de xbox gibi yapsa vay halimize. Neyse ki buna izin vermeyen oyuncu kitlesi var sony i yukari tasiyarak.
-
Sebep? -
Nerde kim Xbox aliyor kaynak..? Ps5 dunyada kaç satiyor haberin var mi senin...?
Yine islak ruyalarini anlatan bir fanboycuk.
-
Dun gelmis profill yorumlamasi yapıyor yoksa hesabii patlatılmıs birimi yine soyle bakayim kimsin ve kim patlatti...?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chief-Turk
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterKendinede makyaj yapmis avatar ile.
-
Yok bana bir cok kisinin patladigi bir ezik cete discord konusu gosterdiler, ordan anladik patlayan hesaplari bayagi bir iclerinden gecmisler ... :D Sen boyle saldirdigina ve dunki uyelik olduguna gore kesin bu patlayan hesaplardan birisin ... haddi soyle bakiyim kimsin korkma isirmam evladim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark-SamuraiKendinede makyaj yapmis avatar ile.
Alıntıları GösterCok zekice ama az daha yiiyorduk :D :D :D
Playstation bence gerileme dönemine girecek gelecek yıllarda ve yok olup bitecek. |
Asıl mesele para. Xbox kitle Gamepassci ve ayda 40 liraya ne bulursam oynayayım diyenler. Playstation ve Nintendo kitle ise sevdiği oyuna para ödemeyi göze almış insanlar. Bu nedenle geliştiricilerin ana hedefi de bu platformlar. Fortnite’ın yarı geliri playstationdan.
|
|
Yok bana bir cok kisinin patladigi bir ezik cete discord konusu gosterdiler, ordan anladik patlayan hesaplari bayagi bir iclerinden gecmisler ... :D Sen boyle saldirdigina ve dunki uyelik olduguna gore kesin bu patlayan hesaplardan birisin ... haddi soyle bakiyim kimsin korkma isirmam evladim |
Blok atmis hemen tabi kuyruk yakalandi maske dustu kacissssss discordcu seni. Sen kimin patlak hesabisin soyle sonra soz senden Turkce ogrenecem kocum hadi bekliyoruz ... |
Popüler olmasının sebebi oturmuş oyuncu kitlesinden kaynaklı. Dünyanın neresinde oyun konsolu desen Playstation karşılığı alırsın. Çünkü kemik bir kitle var, ve bu kitleye sürekli istediğini verebiliyor Sony. Microsoft ise önceki nesilde iyi bir oyuncu kitlesi oluşturamadı. Oyun konsolu demek yerine eğlence cihazı dediler. Özel oyunlara yeteri kadar özen gösteremediler. Ama ben bu nesilden çok umutluyum. Gamepass sayesinde açılan farkı telafi ediyorlar. Ciddi miktarda da bir oyuncu topluluğunu çektiler ben de dahil olmak üzere. Rekabet her zaman iyidir. Rekabet olmazsa birileri rahatça at koşturur |
Nerde kim Xbox aliyor kaynak..? Ps5 dunyada kaç satiyor haberin var mi senin...? Yine islak ruyalarini anlatan bir fanboycuk. |
Zahmet verip araştırmayın PlayStation hep kafada
|
Benzer içerikler
- fotoğraf boyutu küçültme
- instagram hikaye süresi
- whatsapp hesap silme
- en çok abonesi olan youtuber
- instagram dm den konum atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X