Şimdi Ara

GELMEYEN ACHIEVEMENTS POINTLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi bayramlar ve iyi akşamlar...

Charıma baktım da Achiv yapmaya karar verdim fakat gördüklerim karşısında moralim bozuldu ne yapabilirim?

Mesela örnek olarak Loremaster ı başta yapmak için kolları sıvadım birde gördüm ki Westfall da Duskwood da vs quest yapmış olmanız lazım diyor hiç yapmamışım gibi gösteriyor.

Fakat ben 6 - 7 yıllık oyuncuyum lvl 60 zamanında ömrüm oralarda geçti şimdi gidiyorum yapabileceğim 1 tane quest bile kalmamış.

Daha önceden kesmiş olduğum bossların achivleri bitirmiş olduğum dungeon achivleri hiç birisi yok.

Ben ne yapacağım şimdi oyun başladığından beri oynuyorum bu oyunu fakat 2008 e ait bir tane achiv bile yok böyle saçmalık görmedim ben öyleyse Loremaster vs olamam anlamına geliyor bu...

Blizzard'a ne diyebilirim arkadaşlar bu konu hakkında?

• Aktif zaten işin kötü tarafı orada yapılacak Q bırakmamışım yapmışım zamanında hepsini ama achiv ler arasında yok saçmalığa bakın 2008 den 1 tane achiv'im yok ben 2006 da oynuyordum bu oyunu böyle bir saçmalık mı olur ya.

Bu arada Admin arkadaşım bulunduğum konuları kurcalayıp duruyorsun bir kim olduğunu belirtte senle biraz konuşalım özelden.

Taktın bana her açtığım konuyu ya kitliyor yada başka birşey yapıyorsun durduk yere ceza puanı veriyorsun herhangi bir yanlış varsa mesajımda uyarırsın yokken boşyere yaparsan yanlış olur ben yanlışı sevmem benim ateşimi çıkartır benim ateşim çıktımı bende birilerinin canını sıkarım ona göre. 3. Oluyor son 2 kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVil_BoZZo -- 8 Kasım 2011; 22:15:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Aktif zaten işin kötü tarafı orada yapılacak Q bırakmamışım yapmışım zamanında hepsini ama achiv ler arasında yok saçmalığa bakın 2008 den 1 tane achiv'im yok ben 2006 da oynuyordum bu oyunu böyle bir saçmalık mı olur ya.

Bu arada Admin arkadaşım bulunduğum konuları kurcalayıp duruyorsun bir kim olduğunu belirtte senle biraz konuşalım özelden.

Taktın bana her açtığım konuyu ya kitliyor yada başka birşey yapıyorsun durduk yere ceza puanı veriyorsun herhangi bir yanlış varsa mesajımda uyarırsın yokken boşyere yaparsan yanlış olur ben yanlışı sevmem benim ateşimi çıkartır benim ateşim çıktımı bende birilerinin canını sıkarım ona göre. 3. Oluyor son 2 kaldı.

Hocam Lore değiştiği için questlerinde çoğu değişti. Gidip tekrardan yapabilirsin questleri o yüzden achiler sıfırlandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: overim

quote:

Aktif zaten işin kötü tarafı orada yapılacak Q bırakmamışım yapmışım zamanında hepsini ama achiv ler arasında yok saçmalığa bakın 2008 den 1 tane achiv'im yok ben 2006 da oynuyordum bu oyunu böyle bir saçmalık mı olur ya.

Hocam Lore değiştiği için questlerinde çoğu değişti. Gidip tekrardan yapabilirsin questleri o yüzden achiler sıfırlandı.

Achivler sıfırlandı ama 2008 achiv i olan arkadaşlarım var fakat bende yok çoğu achiv verilmemiş.

Verilmeyen achiv ler için ne yapabilirim böyle bir şansım varmı acaba?

Bu arada tatil dönüşü dediğini yapacağım çok teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: overim

quote:

Achivler sıfırlandı ama 2008 achiv i olan arkadaşlarım var fakat bende yok çoğu achiv verilmemiş.

Verilmeyen achiv ler için ne yapabilirim böyle bir şansım varmı acaba?

Bu arada tatil dönüşü dediğini yapacağım çok teşekkür ederim.

Lore değiştiktensonra yapmışlardır onlar.

• achievement sistemi gelmeden önce yapılan dungeonlar falan da dahil değildi sisteme.herkes tekrar yaptı eski dungeonları.zaten dikkat edersen en eski oyuncuların armorysinde bile MC AQ falan sadece bir iki kere yapılmış görünüyor.tüm dungeonları tekrar yapmaktan başka çare yok rfc wc bile.ama quest konusunu bilmiyorum nasıl yürüyor işler o konuda
  • Eski questler ile ilgili loremaster ı artık alamazsın. Catadan önce millet zaten o sebeple low level bölgelerinde questleri tamamlamaya çalışıyordu. Cata sorası tüm azeroth bölgeleri yeniden düzenlendiği için ancak yeni questleri yapabilirsin o şekilde mevcut güncellenmiş olanlarını alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOTA 2 DERGILERE SAHIP ACCOUNT.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunda geriye dönük achiv sistemi diye birşey yok malesef. Bir achiv eklendikten sonra yapman gerekiyor o achiv ile ilgili şeyleri. Sebebide gayet basit bu achiv sistemi eklenmeden önce oyun içi istatistik tutan bir sistem yoktu. O sebeple adamların senin eskiden bir bossu kesip kesmediğini bilmelerine imkan yok.

Quest için durum biraz farklı, aslında cata gelmeden önce bir bölgenin questlerini bitirdiysen online olduğun anda achiv geliyordu, ama o zaman o achivi alamadıysan baştan yapmak dışında bir şansın yok.

Düşük bölgeler komple yenilendi quest açısından, o sebeple eskiden olduğu gibi düşük level bir bölgeye gittiğinde yer gök quest şeklinde görünmüyor artık. Artık her bölgede akan bir hikaye var, questler birbirinden bağımsız değil, birini yapmadan diğerini alamassın. Her bölgeye bir düşük bölgeden gelen yolu izle , o yol üstünde ilk questini alacaksın ve diğer questlerde yaptıkça açılacak.

not: bir de sık yapılan bir hatayıda söylin, minimap'teki takip kısmında "low kevel quest" diye bir tik var, onu işaretlemessen düşük level questler görünmez sana.

• quote:

Abi geçen yıl ben atal hakkar achisi almıştım. Anlamadığım ordaki epic kılıcı brd ye falan gitmiştim zamanında anlamadım bir şey. Bu arada nerdesin abi aynı yerde devam mı bak geliyorum ben yine ama DH guildine falan çağırdılar,napim shaman lazım mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

quote:

Abi geçen yıl ben atal hakkar achisi almıştım. Anlamadığım ordaki epic kılıcı brd ye falan gitmiştim zamanında anlamadım bir şey. Bu arada nerdesin abi aynı yerde devam mı bak geliyorum ben yine ama DH guildine falan çağırdılar,napim shaman lazım mı ?

Gel Cano ama ben Burning Legion dayım.

Saphrenia teşekkürler cano minimap ayrıntısına dikkat etmemiştim.

Fistan sen uğrarmıydın yaw

Darklau

İyi iyi eskileri görmek hoşuma gitti.

• Konuya tam olarak açıklık getireyim sizler için. Oyunda geriye dönük achiev diye birşey yok diyenler yanılıyorlar. Oyunda geriye dönük achievementler elbette var ama çalışma mantığı tam olarak sizin tahmin ettiğiniz gibi değil. Mesela achievement olayı gelmeden önce za yapmıs bazı kişilerin za achievementleri varken bazılarında neden yok değil mi? Şimdi mantık basit siz eğer tamamladığınız raid yada dungeonda son bossu kesmekle alakalı bi q yapmışsanız o qi tamaladığınızdan dolayı orayı bitirdiğiniz anlaşılıyor ve achievement hanenize yazılıyor. Konuyu şöyle örnekle özetleyeyim. Şimdi benim tbc zamanında ssc ve tk:the eye tamalamış warrior ve druidim vardı. Warriorda farklı olarak black temple prequesti olan ve ssc de lady vashjdn ve tk de kealden q item isteyen bi q tamamlamıştım ( Hand of A'dal title veren q). Achievement sistemi geldiginde warriorda ssc ve tk yapılı olarak hazırda achievementleri vardı ama druidde yoktu.
    Şimdi loremaster içinde benzer birşey söz konusu değişmemiş qler varsa o bölgede ve senin tarafından yapılmışsa bu qler hala o bölgedeki yapılan q sayısına sayılıyor. Yok bölgede hiç q yapmamış görünüyorsan yaptığın qler oyundan kaldırılmış demektir.

Cevap biraz geç geldi ama akıllardaki neden bazılarımızda var achievement bende yok sorularına yanıt olabileceğini düşünüyorum...

• benim şaman da 3000 üzeri quest yapılmış gözüküyor "Statistics" ' de fakat "Seeker" da daha 400 quest eksik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

benim şaman da 3000 üzeri quest yapılmış gözüküyor "Statistics" ' de fakat "Seeker" da daha 400 quest eksik.

Oyundaki tüm questler loremastera ve Seeker title için sayılmıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.