hakkını yemiyim liste fena değil ama bi yerde aşırı fıs tamam gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun listesi yapmak kolay bi durum değil ama gta dan herhangi bi oyun eklememek? bu işi yapmayı bırak daha iyi.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun açıklandı (2. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Bende kendi fikrimi belirtmek isterim. Yıllarca ps kullanıcısı olduğum için içinde bir çok exc olacak.
1- The last of us part 2
2-God of War
3- Red dead Redemption 2
4- Devil my cry serisi
5- Death Stranding
6- Uncharted 4
7- Far Cry 3
8- Ghost of Tsushima
9- Sekiro Shadows Die Twice
10- Days gone
Witcher serisini oynamadım o yüzden listeye alamadım. Oyun var ama bir türlü baslayamadim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedx -- 8 Aralık 2021; 8:20:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim ilk 10'um
1-HL
2-HL2
3-HL
4-HL2
5-HL
6-HL2
7-HL
8-HL2
9-HL
10-HL2
1998'de çıkan hl'nin detay seviyesine yaklaşamayan 2020-2021 yapımı onlarca AAA oyun sayabilirim.
-
Kötü liste.
Beyond Good and evil falan beklerdim ben.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ETS2 yok Rocket League yok... Böyle liste olmaz
-
Max Payne de olmalıydı bence. Oyun dünyasında bir devir açmıştı bullet time ile.
-
Sanırım bu listeyi yapan kişi hiç commodore64 amiga vs oynamaması hatta eski sega nintendolardan bile haberi yok tam bir rezillik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1. Sırada half life var sorun yok, diğerleri 2 ,3 olsun yada sıralama da olmasın sorun yok.
Herkes 2021 yılına göre yorumluyor. çıktığı döneme göre düşünmek lazım.
Sıralama gayet normal.
Sadece half life 2 yerine 1 olsa daha doğru olurdu sanki.
-
2014 yılından beri aralıksiz DESTINY oynarım.
Destiny1 de ki kings fall ve rise of iron ile gelen son raid'in mekanikleri bana göre dünyada ki en iyi mekaniklere sahip oyun.
Daha sonra gamepass'a RDR2 geldi.
Konsolun başından kalkmadan (yemeği bile olduğum yerde yedim) 13 saat boyunca aralıksız oynadım.
Hayatımda böyle oyun görmedim ki çok fazla oyun oynamışlığım vardır cod2'de xfire ile oynadığım pvplerin saatlerini tutsaydım dünyayı 3 4 kere dönerdim.
Bana göre dünyanın şuan'a kadar çıkartılmış en güzel oyunu RDR2'dir hem senaryo olarak hem oyun olarak.
Arthur Morgan ölmedi her zaman kalbimizde...
-
gelmiş geçmiş derken tüm zamanları mı kastediyor?
eğer öyle ise hakkı yenilen çok oyun var
mesela Max Payne; Hitman; Doom; Tomb Raider; Call of Duty
bunlar nasıl tüm zamanlarda ilk 10'a giremez ki?
-
Pes 2006 ??
O listede, tabiri caiz ise aynı sırayı paylaşacak çok oyun var daha. Quake III arena aradı gözlerim.
Quake III Arena
-
Genel olarak nesillere göre bu durum değişecektir. İlk sırada Half life 2 değil 1 olmalıydı. Zira asıl çığır açan kafelerin bütün dünyada değişmez ismi. Sonrasında Bir Call of duty MW gerçeği var gerek single ile gerek multisi ile.
Evet Zelda iyi bir oyun ancak bütün platformalar olarak değerlendirme yapmak lazım. Dolayısıyla yer alacaksada sırası değil
Assassin’s Creed II daha üst sıralarda yer alabilirdi.
Resident evil 4 ciddi manada dereceye girmiş satış yapmış ve hatrı sayılır bir oyun o sırayı oda hak etmiyor.
Withcer 3 evet güzel ama altındakiler daha güzel.
Ayrıca araba yarışı oyunlarından bir NFS gerçeği var. Bilmeyen yoktur.
Yani sıralama daha geniş tutulabilirdi. Ayrıca bu liste daha geniş bir kitleye her yönü ile sorulsa idi böyle olmazdı...
-
Bak ben bunu unuttum evet bir Quake 3 var kesinlikle...
-
Hocam skyrimi üç kere oynadım
Güzel oyun ama öyle oyunu efsane yapacak birşey yok
Oyun çok detaylı bu güzel düşünülmüş lakin böyle bütün bir hikaye yok
Yanlış hatırlamıyorsam altı tane guild vardı onların hikayelerini ve yan etkinlikleri yapıyorduk
Dünyasının da bir witcher kadar dolu olduğunu düşünmüyorum
Soğuk kasvetli bir havası var canlı değil
Witcher 3 ile red dead 2 de mükemmel bir hikaye sunumu varken skyrimde bunu göremiyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oooo efsane ya
pvp Havuzlu bölüm efsanedir
az liseden kaçıp internet cafede oynamıyorduk arkadaşlarla :)
-
Siralamayi baz almadan sadece en iyi oyunlar olarak baz alirsak bence mantikli bir liste.
Diablo yok, kendi döneminin devrimlerini yaratan ve satış rekorları kırmış 1. hatta 2. oyunuyla olmaması makul gelmedi. Bioshock'un ise seriye en uygun olmayan oyunu Infinite iyi seçilmiş seçilmiş. Sırf yeni nesil grafikleri var diye oylandı muhtemelen yoksa Bioshock 1 ve 2, Infinite'den daha iyi oyundur. Gel gelelim Dishonored çok üst kalite bir oyundur, gelmiş geçmiş en iyi oyunlar listesini çoktan haketmiş bir kalitesi vardır. Çoklu platform oyunları desek Zelda nasıl var sorusu akıllara gelir. Bu durumda The Last of Us nasıl böyle bir listede olamıyor. Mafia 2 ise Mafia 1'den daha iyidir.
Listede doğru içerikler var ancak listenin tümü benim için şaibeli. Daha playtation'a özel oyunları içeriye almadık bile TLOU hariç. O da Zelda var diye koyduğum bir oyun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X