Arkadaşlar selamlar. Gemini pasaport şartını kaldırdı. Yapmanız gerekenleri yazıyorum. 1- Aşağıdaki referans linkinden üye oluyorsunuz. 2- Ardından normal kimlik ile kyc tamamlıyorsunuz, genelde hemen tamamlanıyor. Email ile bildirim geliyor. 3- Kullandığınız borsadan geminiye coin yolluyorsunuz. Ben Binance'dan direkt ltc yolladım. 4- 100$'lık hacim yapıyorsunuz. Örneğin; 55$ ltc yolladınız bir kere al bir kere sat yaptığınızda 110$ oluyor. 5- Hacmi tamamladıktan sonra paranızı yine geri çekebilirsiniz. 6- Ertesi gün sabah 6'da 10$ btc bana $10'lık btc size yansıyor. Bana yansıyanın yarısını yani 5$ size yolluyorum. 7- Tek şartım referansımla üye olurken video görüntüsü alıp bana telegramdan yollamanız. +10$ btc ödülü yattığında yine ekran görüntüsünü yollamanız. Aksi halde ödeme yapmayacağım çünkü gemini'de referansınızla üye olan kişileri görebileceğiniz bir yer yok. Not: Hacim yaparken daha az fee ücreti ödemek için ayarlarda aktif trader'ı seçin. 0,40-0,50$ gibi fee ödüyorsunuz. Refsiz ödül alınıyor mu bilmiyorum. Referans linkim: https://www.gemini.com/share/pyavep8s9 Telegram Adresim: Ref'siz link: www.gemini.com < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matizkafalar -- 19 Mart 2022; 21:16:21 > |
Bildirim