Şimdi Ara

Genç birine yatırım tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 Yaşındayım geçen yaz bir yerde çalıştım ve biraz para biriktirdim ( yaklaşık 1000tl) banka hesabı açıp bu para ile yatırım yapmak istiyorum aslında dövizler ve kripto paralar ile aram bayağı iyi genelde kendi kendime bir şeyler yaptığımda çoğunlukla kar ediyorum ancak şimdi ilk defa kendi param ile gerçekten yatırım yapacağım öyle çok para kazanmak gibi bir amacım yok düşük kar da olsa sistemi anlamak istiyorum.

1-Banka hesabındaki paralar ile borsada hisse alım satım vs. gibi işlemler yapabiliyor muyuz?

2-Herhangi bir bankanın çok farkı olur mu?

3-Bu aslında tam bir soru değil ancak benim için yatırım tavsiyeniz varsa memnun olurum bu konuda yeni olduğumdan sizin için basit şeyler bile bana önemli katkılar sağlayacaktır.

• Yatırım hesabı açıp borsada işlem yapabilirsin herhangi bir bankada. Bankalar arası çok farkı olmaz hesap işletim ücreti alıyor bazıları ona dikkat et

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O parayla bir yatırım olmaz uğraştığına değmez fiziki ürün al sat para kazanmaya bak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksine küçük para deneyim kazanmak için daha iyi. Para meblağı yükseldikçe risk iştahı da göreceli olarak azalır.

Borsa haricinde risk algınıza göre yatırım fonlarını kullanarak da bir sepet oluşturabilirsiniz.www.tefas.gov.tr den yatırım fonlarını inceleyebilir, ayrıntılı bilgiyi de aşağıdaki YouTube playlistinden elde edebilirsiniz.

youtube
    PARA KAZANMA SANATI (Fonlarla Yatırım Yönetimi)
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLSv7evblo3PP_dPE-EZlmOJErltZuL_8m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Venture -- 10 Ağustos 2020; 8:1:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen bence de iyi bir yatırım yapmak için en az 2000-3000 lazım
  • Yok niye yatirim olmasin hocam

• Uzakdoğu sitelerinden ürün al bu tarafta sat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forex piyasasını öğrenip sabırla küçük küçük paralar kazanabilirsin
  • Forex piyasasına gir. Forex piyasası ciddi bir eğitim ve disiplin gerektirmekte.Kendim uzun yıllar forex piyasa analisti olarak tecrübelerimden paylaşabilirim.Özellikle teknik analiz konusu olmazsa olmazlardandır.Piyasada para kazanmak isteyenler ciddi anlamda Day trade yani gün içi al sat tan uzak durmalılar eğer ki yeterli teknik ve temel bilgileri yoksa.Keza başarılı trade edebilmek eğitimle de sınırlı değildir,bir takım psikolojik yeterli özelliklerinde kişide bulunması gerekli.Kısacası Forex kolay para yeri değildir.Ciddi gelir elde edenler elbette vardır ancak trade doğru şekilde yapıldığı sürece.
    Profesyonelliği amaçlayan yahut forex in inceliklerini bilmek isteyen yatırımcılara BalansFx'i tercih ederim. Sürekli paylaştıkları fırsatlarla çok büyük kazandırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat Can Kurt

aynen bence de iyi bir yatırım yapmak için en az 2000-3000 lazım
    ne 2000-3000'ü Türk lirası o kadar değersiz ki... Bence yatırım yapmaya 10k dolar civarı yeterli bir başlangıç olur.
  • benimkucukbebegim kullanıcısına yanıt
    ama 10k dolar bizde yoksa ne yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayseps

ama 10k dolar bizde yoksa ne yapalım
    İnsan beyninden daha katma değerli bir ürün var mı ? Kendinize yatırım yapın. Belki geri dönüşü 10 yıl alacak ama o para en az bence 100'e katlanacak.
  • benimkucukbebegim kullanıcısına yanıt
    Yani 3000-5000 dolarlarlada iyi işler çıkaranlar var öyle demeyin

• Cebinize iyi gelmesi için piyasa uzmanları, yazılım mühendisleri ve tasarımcılar tarafından hazırlanan gelişmiş bir finans uygulamasıdır. Döviz kurları, altın fiyatları, parite, emtia ve kripto para fiyatlarındaki değişimleri, en hızlı şekilde takip etmenize olanak sağlar.. iPhone, iPad ve tüm Android cihazlarda kullanılabilir. Bende uzun süredir bu uygulamayı kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. iPhone, iPad ve tüm Android cihazlarda kullanılabilir.

Site:https://cepfinans.com/

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rssinteractive.cepfinans

App Store: https://apps.apple.com/tr/app/cepfinans-döviz-altın-kurları/id1501950236?l=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acardmr -- 14 Ekim 2020; 16:34:15 >

• pakaji2 kullanıcısına yanıt
    hocam nedir bu dolar sevdası yahu? dolar dediğiniz şey sürekli artan bir şey değilki. açın bakın 2018 sonunda dolar tl kaç paraya çıkmış, daha sonrasında 1 yıl boyunca kaç para olmuş. keza altın da aynı şekilde. altının bu dönemde hızlı artması dünyada ekstra bir olayın yaşanmasıdır. her dönem bu şekilde artacak diye bir şart yoktur.
    özetle, bulunulan dönemde hangi yatırım aracı para kazandırıyorsa orada bulunmalıdır. bu bugün borsa olur, yarın altın olur, başka bir zaman dolar olur. doğru zamanda doğru yerde bulunmak şart yoksa parayı zararda taşımak zorunda kalırız bu da zaman kaybından başka bir şey değildir.
  • 1000$ biriktirebilirsen, hazine eurobondu alabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.