Şimdi Ara

Genç işi spor araba tavsiye? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
47.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -honda civic HB -1800cc 140 beygir - gayet performanslı, spor görünüme sahip bir araç
    daha çok performans ister ve bütceyi braz daha arttırırsan -honda civic type-r 2000cc 200 beygir ( ama 65 vericeğine çıtayı az daha yükseltip c serilerine bakabilirsin )
    -scirocco- 1400cc TFSI motor 125 beygir gayet güzel, performansı yüksek spor görünümlü bir araç.
    -megane coupe- scirocco ve civic in ardından alınabilcek en güzel araçlardan biri bence, fiyatı da makul

seçimin bence civic-scirocco-meganecoupe arasında olmalı.
    beklerim dersen leon 1.800 cc 160 beygirlik TSI motoruyla pazara girecek. ne zaman tam bilemiyorum ama çok sağlam bir motorla giriyor. heleki içi de dışı da makyaj yemiş. bu da güzel bi seçim olabilir.

-passat FSI
    -yeni laguna
    -407

bunların da baz modelleri 50bin ytl den aşağı alınabilir, kafanın bi köşesinde bunlar da dursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 11 Haziran 2009; 1:19:08 >

• scirocco (0)
    type-r (2008 model 45tl)
    evo 8
    megane coupe

bunlar şuanda bana daha yakın seçenekler.Type-r yada evo 8 2.el olarak çok isterim fakat,0 araçtakio yeni kokusu o zevkte değişilmez gibime geliyor.Yeni araç herzaman başkadır bence.1.4 scirocco yada megane coupe olabilitesi yüksek.

şu s2000leri göstermeyin bana ya :) hele o sarısı aklımı fena derecede çeliyor,fakat 2kişi olması çok büyük dezavantaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatyazici61 -- 11 Haziran 2009; 1:22:17 >
  • audi a 3 sportback
  • quote:

Orjinalden alıntı: orginal_kartal

audi a 3 sportback

edeceği en berbat tercih bu olsa gerek -bana göre-
  • quote:

Orjinalden alıntı: CouragePapillon

quote:

Orjinalden alıntı: orginal_kartal

audi a 3 sportback

edeceği en berbat tercih bu olsa gerek -bana göre-

katılıyorum size a3 bence hiç düşünülmemeli bir sürü güzel araç varken ne gerek var a3 almaya hiç bir albenisi yok
  • bmw 1 serisi 1.16 veya 1.18
  • turuncu megane coupe işini görür..ucuz yollu
  • bu nasıl bir ferahlık ağzımın suyu aktı

quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

http://www.sahibinden.com/2009_model_1300_km_de_astra_gtc_1_6_turbo_180_hp_opc_line_panora-57WQQaXQQ14464467WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orjinalden alıntı: bulker

Bu aralar forumda ismi fazla gecen bir arac, Volvo C30 1.6 D. 109 Hp / 240 Nm'lik Ford motoru var uzerinde. Gercekten genc i$i ve gorunu$u gayet guzel bence.

Genç işi spor araba tavsiye?

Evet katılıyorum özellıkle bordoları çok hoş oluyor

•  Genç işi spor araba tavsiye?

•  Genç işi spor araba tavsiye?

• quote:

Orjinalden alıntı: sedicivalvole

Dediğim gibi tarzında değilse 4x4 ler kesinlikle WW scirocco rakamlar belki 3-5 kuruş yükseli ama 1.4 TSİ hem performansı hemde duruşu ile kesinlikle +10

sıfır olarak alacagın en karizmatik çekici araç bu olur en iyi tercih scirocco bence bıraz daha para verısen dsg şanzuman senın ıstedıgın gıbı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedicivalvole

Dediğim gibi tarzında değilse 4x4 ler kesinlikle WW scirocco rakamlar belki 3-5 kuruş yükseli ama 1.4 TSİ hem performansı hemde duruşu ile kesinlikle +10

Gerçekten güzel bir tercih olur

• Evo lar guzelde benzin adami CIS yapar

Scirocco sanirim butce dahilinde alinamiyor. Performans cok onemli degilse Megane coupe guzel bir tercih olabilir. Performans ta onemliyse Mini Cooper lar da guzel bir tercih olur bence. Fiat Bravo lar yada Lancia Delta larda dusunulebilir.

BMW dede 3.30 ci yerine 3.18 yada 3.20 hem vergi hemde yakit acisindan cok daha mantikli olur ama eski arac istemiyorsun anlasilan.
  • Evo 8 alabilme şansın var soru soruyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ablukada54

Evo 8 alabilme şansın var soru soruyorsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.