Şimdi Ara

Genç işi spor araba tavsiye? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
47.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spor dediysen benzine çok önem vermemen gerekir

s2000 denilmiş tek kişilik demişin o zaman Rx-8 olabilir 4 kişilik bu aralar çok düştü 2007-2008 30 bin km'desini 40 bin tl'ye bulmam mümkün
    Evo 8'de olabilir onlarda verebilecegin fiyatın içinde
    Subaru Turbo Sti'da olabilir tabi (2005)
  • Arkadaş spor araba istemiş ve Alfa Romeo nun adı geçmedi ya da bn görmedim

Spor araba dedin mi alfa romeo gelir bnm aklıma.147 modelini sıfır olarak 40.000 tl ye temin edebilirsin 1,6 - 120 hp lık motorunu.
    2.0 150 hp lık motorunu ise yanlış hatırlamıyorsam 55.000 tl gibi bir rakama alabilirsin.

Alfa nın Motor sesinden alacağın hazzı başka hiç bir arabada bulabilceğini zannetmiyorum.

Bir kez test sürüşüne gitmen ne demek istediğimi anlamana yardımcı olacaktır.

Genç işi spor araba tavsiye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cdmpf -- 13 Haziran 2009; 20:15:02 >

• Forumda yazılanları okumadan direkt fikrimi yazıyorum: Honda S2000 plase TyrpR! Nedenine gelince çok araç kullandım, binekte Almanı tercih ederim ama konu safkan sporsa kesinlikle S2000 derim.Şimsi 200 bg gücünde ve üstünde astra alfa sirocco gibi araçlar var fakat bunların hiç birisi safkan spor kavramınanın yanınadan bile geçemez.Sadece hızlı araçlardır.Direksiyon sistemi çevikliği, kısa vites geçişleri,şanzumanı vs Honda S2000 üzerinde, üretildiği 9 yıldan bu yana sadece 2005 veya 2006 da vsa sistemi eklenmiş, üzerinde başka geliştirebilecek bir noktası bulunmayan süper bir araç, kesinlikle tavsiye ederim ve güce göre araçta turbo da bulunmadığı için yakıt makul...+ kişilik lazım dersen yeni civic kırmızı typr mükemmel bir araç
  • Alfa Romeo Mito 1.4t 155bg...tasarım,kullanım,performans v.s olarak fazlasıyla güzel,hem de 10.000lira da artar..50 milyar limitin var diye de illa hepsini kullanmak zorunda değilsindir hani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cdmpf

Arkadaş spor araba istemiş ve Alfa Romeo nun adı geçmedi ya da bn görmedim

Spor araba dedin mi alfa romeo gelir bnm aklıma.147 modelini sıfır olarak 40.000 tl ye temin edebilirsin 1,6 - 120 hp lık motorunu.
    2.0 150 hp lık motorunu ise yanlış hatırlamıyorsam 55.000 tl gibi bir rakama alabilirsin.

Alfa nın Motor sesinden alacağın hazzı başka hiç bir arabada bulabilceğini zannetmiyorum.

Bir kez test sürüşüne gitmen ne demek istediğimi anlamana yardımcı olacaktır.

alfadaki motor sesinin üstüne ses tanımam +1000

• araba gitmedikten sonra motor sesini neyleyim.
    arkadaş spor araba tavsiyesi istiyor , 120 hplik atmosferik araba öneriliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pavuryas

Forumda yazılanları okumadan direkt fikrimi yazıyorum: Honda S2000 plase TyrpR! Nedenine gelince çok araç kullandım, binekte Almanı tercih ederim ama konu safkan sporsa kesinlikle S2000 derim.Şimsi 200 bg gücünde ve üstünde astra alfa sirocco gibi araçlar var fakat bunların hiç birisi safkan spor kavramınanın yanınadan bile geçemez.Sadece hızlı araçlardır.Direksiyon sistemi çevikliği, kısa vites geçişleri,şanzumanı vs Honda S2000 üzerinde, üretildiği 9 yıldan bu yana sadece 2005 veya 2006 da vsa sistemi eklenmiş, üzerinde başka geliştirebilecek bir noktası bulunmayan süper bir araç, kesinlikle tavsiye ederim ve güce göre araçta turbo da bulunmadığı için yakıt makul...+ kişilik lazım dersen yeni civic kırmızı typr mükemmel bir araç

yahu s2000 üretimden kalktı, pıyasadakılerın cou apaçi modifiyeli, birde alfa scrokko spor kavramının yanından gecemez demissin.

• quote:

Orjinalden alıntı: pcprofferhat

öncelikle herkese teşekkürler cevaplar için.Bu son önerilen 3kasa bmwye ben bakmıştım önceden benimde aklıma yattı,hem gösterişli hemde güçlü bir araç.Fakat babamın eski arabalara karşı fobisi var adeta,2001 kasa bu aracı almama izin vereceğini hiç sanmıyorum.Neredeyse 10yaşında bir araç bu aracın arıza yapma olasılığı yüksektir gibime geliyor.

Aracı babanız kullanacak sanıyordum.
    92 doğumlusun meğer, anladım ki şöför tutacaksın kullanması için sanırım.

Eklemeden geçemeyeceğim kendi düşüncem bu, 17 yaşında olan bir çocuğa 50 bin TL eder bir aracı 50 bin sene kalsam almazdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rLzApex

quote:

öncelikle herkese teşekkürler cevaplar için.Bu son önerilen 3kasa bmwye ben bakmıştım önceden benimde aklıma yattı,hem gösterişli hemde güçlü bir araç.Fakat babamın eski arabalara karşı fobisi var adeta,2001 kasa bu aracı almama izin vereceğini hiç sanmıyorum.Neredeyse 10yaşında bir araç bu aracın arıza yapma olasılığı yüksektir gibime geliyor.

Eklemeden geçemeyeceğim kendi düşüncem bu, 17 yaşında olan bir çocuğa 50 bin TL eder bir aracı 50 bin sene kalsam almazdım.

yanlış anlama ama yaşını sorgulamak adamın sana bana veya bi başkasına düşmez. adam spor araç tavsiyesi istemiş, adamın yaşından sanane banane bizene... belki yanlış yazmıştır yaşını, belki de 18 ine girer girmez alacaktır araba, senin bu şekilde msj yazman bana göre terbiyesizliktir...

• hyundai fx coupe.
    bütçene uygun spor bir otomobil. düşün derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çünkü Fenerbahçeliyiz.

http://www.sahibinden.com/izmirde_tek_-98WQQaXQQ14757218WQQpXQQdisplayitem

bu arabada habire el değiştiriyor.

ilk arabansa al bi tane colt takıl 17000 liraya ikinci el. geri kalan paraylada büyüyünce iş kurmaya harcarsın ondan sonra arabanın allahını alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 14 Haziran 2009; 2:47:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnat_HiFi

araba gitmedikten sonra motor sesini neyleyim.
    arkadaş spor araba tavsiyesi istiyor , 120 hplik atmosferik araba öneriliyor.

2,0 - 150 beygirlik versiyonlarıda var, SeleSpeed.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CouragePapillon

quote:

quote:

yanlış anlama ama yaşını sorgulamak adamın sana bana veya bi başkasına düşmez. adam spor araç tavsiyesi istemiş, adamın yaşından sanane banane bizene... belki yanlış yazmıştır yaşını, belki de 18 ine girer girmez alacaktır araba, senin bu şekilde msj yazman bana göre terbiyesizliktir...

Evet ben araç tavsiyesinde bulunmadım çünkü aslı olmayan bir soru olduğuna inandım.
    Ayrıca benim birşey sorguladığım yok veya tavsiyede bulunma durumu yok sadece konu ve arkadaş hakkında ki şahsi düşüncelerimi yazdım kurallar çercevesinde.Aynı şekil de konu üzerinde o yaşlarda birine 50 bin TL değerinde araç bağlamanın bana göre yanlış olduğunu not düştüm sorarım terbiyesizlik nerede?
    Daha dün seda sayanın oğlunu eleştirenler (bende eleştirdim) bu gün araba tavsiye ediyor.
    Lütfen sizde kurallar çervecesinde KİMSEYİ terbiyesizlik ile ihtam etmeyerek düşüncelerinizi paylaşın.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CouragePapillon

quote:

quote:

Evet ben araç tavsiyesinde bulunmadım çünkü aslı olmayan bir soru olduğuna inandım.
    Ayrıca benim birşey sorguladığım yok veya tavsiyede bulunma durumu yok sadece konu ve arkadaş hakkında ki şahsi düşüncelerimi yazdım kurallar çercevesinde.Aynı şekil de konu üzerinde o yaşlarda birine 50 bin TL değerinde araç bağlamanın bana göre yanlış olduğunu not düştüm sorarım terbiyesizlik nerede?
    Daha dün seda sayanın oğlunu eleştirenler (bende eleştirdim) bu gün araba tavsiye ediyor.
    Lütfen sizde kurallar çervecesinde KİMSEYİ terbiyesizlik ile ihtam etmeyerek düşüncelerinizi paylaşın.

sizde kimseyi yalancılıkla suçlamayın.
    veya deyinki "17 yaşındasın 18 yaşına girer girmez mi alacaksın aracı ? 50bil liralık ilk arabanı almayı aileni nasıl ikna ettin ?"
    "92 doğumlusun meğer, anladım ki şöför tutacaksın kullanması için sanırım." bu cümle değil denmesi gereken.
    haa dersin demezsin bilemem, dersen de terbiyesizce , ukalaca olduğunu söylemem benim paylaştığım düşüncem olur o zaman.

• volvo S40 yakıyo beni....

• Yaşla ilgili enteresan yorumlar gelmeye başladı sonunda...

Yok 17 yaşındaki çocuğa o kadar ii pahallı araba alınır mı, yok bn olsam almazdım bilmem ne...

Ailesinin gücü var demek ki alıyor.Senin de ailen o kadar güçlü olsaydı emin ol ki 50.000 lik deilde 100.000 TL lik bi arabayı dahi almalarını isterdin.18 yaşında kurallara uygun bi şekilde kimsenin hayatına kast etmeden araba sürende çok vardır, 40 senedir araba sürüpte sağda solda millete makas atıp mutlu olanda.Tabii bu tam tersinede olabilir, anlatmak istediğim alınacak arabanın hangi yaşa kime nasıl alınacağı bizi ilgilendirmez.

Yapmamız gereken arkadaşın sorduğu soruya cvp vermek sadece.
  • 3 tvli evoyo al geri kalan parayı bankaya koy :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cdmpf

Yaşla ilgili enteresan yorumlar gelmeye başladı sonunda...

Yok 17 yaşındaki çocuğa o kadar ii pahallı araba alınır mı, yok bn olsam almazdım bilmem ne...

Ailesinin gücü var demek ki alıyor.Senin de ailen o kadar güçlü olsaydı emin ol ki 50.000 lik deilde 100.000 TL lik bi arabayı dahi almalarını isterdin.18 yaşında kurallara uygun bi şekilde kimsenin hayatına kast etmeden araba sürende çok vardır, 40 senedir araba sürüpte sağda solda millete makas atıp mutlu olanda.Tabii bu tam tersinede olabilir, anlatmak istediğim alınacak arabanın hangi yaşa kime nasıl alınacağı bizi ilgilendirmez.

Yapmamız gereken arkadaşın sorduğu soruya cvp vermek sadece.

+1

• Arkadaşlar S40'da güzel ama arkadaşın yaşına gitmez.C30 deseniz anlarım ama S40 ağar basar.Bence Alfa 147 al.2.0 150 Hp SeleSpeed montecarlo mavi siyah tavan
  • Doğruluğuna inanmıyorsan o güzel parmacıklarını yormazsın olur biter.Aynen arkadaşın dediği gibi ehliyetimi 2010 ocakta alıyorum.İnansanda inanmasanda babam hediye olarak alacağını ve benden araştırmamı istedi.Bu ülke bu çekememezlik yüzünden hiçbiryere gelemez,bunu bilir bunu söylerim,herzamanda böyle olmuştur zaten.Hayatta kaç senedir olduğunla değil,hayatta bulunduğun süre içinde ne yaşadığın önemlidir.
    Beni savunan arkadaşlarıma ve abilerimede teşekkür ederim.Bu yaş konusu şu forumda çok can sıkmakta.

Saygılarımı Sunarım

Ali Ferhat Yazıcı

Ayrıca araç alındı.Hyundai coupe fx 2.0 2008. . .En kısa zamanda fotoğraflarını ekleyeceğim.Sürüş konusuna gelirsek şuanda sadece bulunduğum bölge içerisinde gezebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatyazici61 -- 14 Haziran 2009; 22:18:39 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.