Şimdi Ara

Genç işi spor araba tavsiye? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
47.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pcprofferhat

Doğruluğuna inanmıyorsan o güzel parmacıklarını yormazsın olur biter.Aynen arkadaşın dediği gibi ehliyetimi 2010 ocakta alıyorum.İnansanda inanmasanda babam hediye olarak alacağını ve benden araştırmamı istedi.Bu ülke bu çekememezlik yüzünden hiçbiryere gelemez,bunu bilir bunu söylerim,herzamanda böyle olmuştur zaten.Hayatta kaç senedir olduğunla değil,hayatta bulunduğun süre içinde ne yaşadığın önemlidir.
    Beni savunan arkadaşlarıma ve abilerimede teşekkür ederim.Bu yaş konusu şu forumda çok can sıkmakta.

Saygılarımı Sunarım

Ali Ferhat Yazıcı

Ayrıca araç alındı.Hyundai coupe fx 2.0 2008. . .En kısa zamanda fotoğraflarını ekleyeceğim.Sürüş konusuna gelirsek şuanda sadece bulunduğum bölge içerisinde gezebiliyorum.

hayırlı uğurlu olsun kardeş. 1.6 ları pek hantal diye duymuştum ama 2.0 gayet iyidir herhalde. ne renk aldın ? kaç bin km de ? kaça aldın ? : )) bak snn içn o kadar araç düşündük bilgilendir bizi aldığın araç hakkında...
    tekrar hayırlı olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: pcprofferhat

Doğruluğuna inanmıyorsan o güzel parmacıklarını yormazsın olur biter.Aynen arkadaşın dediği gibi ehliyetimi 2010 ocakta alıyorum.İnansanda inanmasanda babam hediye olarak alacağını ve benden araştırmamı istedi.Bu ülke bu çekememezlik yüzünden hiçbiryere gelemez,bunu bilir bunu söylerim,herzamanda böyle olmuştur zaten.Hayatta kaç senedir olduğunla değil,hayatta bulunduğun süre içinde ne yaşadığın önemlidir.
    Beni savunan arkadaşlarıma ve abilerimede teşekkür ederim.Bu yaş konusu şu forumda çok can sıkmakta.

Saygılarımı Sunarım

Ali Ferhat Yazıcı

Ayrıca araç alındı.Hyundai coupe fx 2.0 2008. . .En kısa zamanda fotoğraflarını ekleyeceğim.Sürüş konusuna gelirsek şuanda sadece bulunduğum bölge içerisinde gezebiliyorum.

Hayırlı olsun, kazasız belasız ii günlerde kullanman dileğiyle

• Hayırlı olsun
  • teşekkürler abilerim,arkadaşlarım.araç 52000 de 2008 kasa. . .kırmızı,beyaz jantlı araç.resimlerini koyucam en kısa zamanda.çok teşekkür ederim herkese ilgisinden dolayı.
  • ne kadara aldınız 2.0 motoruda performans olarak pek parlak değilmiş

hayırlı olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 14 Haziran 2009; 23:09:01 >
  • hatta 3.0 motorda koyacaklarmış onunda motoru pek parlak değilmiş . (şaka he ciddiye almayın)

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. 2. el almanız daha yi olmuş sonuçta ilk araba vurdusu kırdısı çok olabilir.
  • sirocco, bravo,alfa159
  • Güle güle kullan ama benim gösterdiğim EvoLancer'ı alsaydın keşke.Kazasız,belasız,nazarsız,cezasız kullanın.
  • iyidir iyidir fx coupede. tekrardan hayırlı olsun bekliyoruz resimlerini . . .
  • hayırlı olsun
  • 2.el mini cooper s al derim.kızlar bayılır sölüyüümmm :) iyi güzelde bi araba yanii
  • bak kardeşim sana seçenekleri sunayım:
    1. Volvo C30
    2. Mini cooper
    3. Audi a3
    4. Vw Scirocco

gerisi hikaye hiç meganenın coupeuna fln bakma dikkat çekici ve sağlam arabalar bunlar, bütçene göre de güzel 2001 bmw alacağına bunlardan birini 0 al...
  • lamborghini gallardo al bende golf 1.6 fsi 120 bg var. süperde memnunum performans olarak ta harika diyebilirim.ara hızlanmaları olsun maximum hızı olsun oldukça sağlam.
  • @ardy @asazax @SweetBoyJNR Araba alındı arkadaşlar.
  • arkadaşlar iyi akşamlar herkese araba almayı düşünüyorum 1 aya kadar ama su üçü arasında kararsız kaldım alfa romeo 145 yada 157 honda cıvıc 1.5 ex vede honda cıvıc 1.6 93 model yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler bekarım yanı araç kendımın olacak tek kullanıcam ilk arabam olacak maxsımum 15000 e kadar çıkabilirim
  • Audi TT 'm var MK1 kasa düşünürsen satıyorum
  • Ben seat leon 1.4 fr aldım. Yakış, kaçış ve donanım olarak tavsiye ederim.
  • Teşekkürler çok yardımcı oldunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfanın motor sesi harika ama gerisini bilemicem kullanmadım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.