Şimdi Ara

Gençler beri gelin akıla ihtiyacım var (iş meselesi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında konuyu açma fikri uzun zamandır vardı nasip bugüneymiş. Nickten anlaşılacağı gibi Veteriner hekimiyim. Balıkta uzmanlaşayım dedim İtalya'da staj yaptım fakültede 2,5 yıl nerede sucul bir canlı olsa orada anında bittim, kendimi yetiştirdim. 1,5 ay önce tamda istediğim gibi bir işte Antalya'da cuma günü iş başı yapacakken perşembe müdür girişimi iptal etti. Askerlik yok, tecil 2017 ye kadar. 4 yıllık bir ilişkim var ve hatun memur her dk farklı konularla evlilik hatırlatıyor. Haklı. Tek sıkıntı benim işimin olmayışı ve askerlik engeli.

Şimdilerde akademisyenlik için ÖYP ye hazırlanıyorum fakat onda da alan sınavı koydular yazılı sözlü karışık. İşin özü torpil koydular herkes adamını alacak. Atanmak zorlaştı. Yds ve ales deseniz hepten zorlaşıyor. Kpss 72, sıralamam kötü. Hatun kpss ye tekrar hazırlan diyor. Bu en mantıklısı geliyor şu aralar.

Şimdilerde mesleğimi yapmamayı bile düşünür oldum. Bulunduğum şehir küçük bir şehir. Klinik sayısı fazla üstelik karaktersiz meslektaşlar var ki önümü kesecekler eminim.

Neyse şimdilerde yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Balık üzerine. Hem İtalyaya tekrar gitme şansım var, bitirince master için gel dediler. Klinik açsam elime geçen para 2-3 bin arası olur o da ancak bir yıl sonra. İlk bir yıl kiraydı bilmemne derken elime para kalmaz.

Gıda sektörüne yönelmeyi düşündüm aşçılığı inanılmaz derecede seviyorum ve elimden gelir, damak zevkim var gerekirse yurtdışına çıkar ilmini öğrenir gelirim diyorum. Bu tarz işlerin.

Siz olsanız bana ne akıl verirdiniz? Kelin ilacı olsa kafasına sürer deyimlerini almayayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi bence o kadar okumuşsun meslegini yapmaya calıs meslegini seviyosan ki sanırım seviyosun aşcılık icin bastan gidip okuicaksan zaman kaybı olur bencd iyi geceler

• Kardeşim mesleğimi seviyorum sevmesine ama ülkede yapılacak iş değil. Kedi köpekten anlarım ben en iyide balıktan. Aşçılık için okumaktan kastım 6 7 ay restoranda çalışmak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.