Şimdi Ara

Gençler düşüncem şu yönde bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mat konularım bitmek üzere.denemeler genelde 40-45 civarı.integral alan hacim hesapları ile uğraşıyorum bu aralar onlar da bitince inşallah artar diye umuyorum.bir de matris determinant eksik.1 ay kalana kadar konularımı bitirip(belki daha kısa bir sürede) deneme çözmeye başlayacağım.planım şu:2 farklı zorlukta örneğin fem denge ile apotemi.ve yahut farklı bir yayın.sabah orta zorlukta olan akşamına zor olandan çözerek ilerlesem nasıl bir sonuç elde ederim.bir de lys kimya denemesi konusunda önerinize ihtiyacım var.hepinize teşekkürler.iyi çalışmalar.

• Matematiği bilmem fakat bence kimyada denemeden ziyade konulara mantiksal olarak yüklen. Çünkü lys'de inan o denemelerdeki rzber soruları çok az çıkıyor, özellikle organikte.

Oturup organik tepkimeleri, özellikleri ezberlemistim ben fakat sınavda mekanizmalar çıktı yoğun olarak. Ancak yarısını yapabildim organigin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lentisel kullanıcısına yanıt
    usta lys kimyayı organik harici bitirip üstüne sorularını çözdüm.şuan organikteyim.okulda da görüyoruz birde şimdi organikte şu tepkimeler varya katılmalar ayrılmalar vs. onlar bitti az önce.organiğin sonuna geldim anlayacağın.denemeyi bir de okul performans ödevi için istiyorlar o yüzden tavsiye istiyorum.
  • up
  • Fdd

• dmoz D kullanıcısına yanıt
    kimya için değil mi hocam?mat konusunda apotemi ve fem dengeyi birlikte götürmeyi düşünüyorum.ağır kaçar mı ki?
  • Apoteminin reklamı fazla yapılıyor ben turev integralini ygs denemelerini çözdüm, tamam soru tipleri biraz farklı ama bu güzel bir farklılık degil. Kapsül, final cözdükten sonra bakmanı tavsiye ederim. Iki deneme yeterli olmaz zaten. Bir de denemelerin yayınları neler?

• dmoz D kullanıcısına yanıt
    elimde şuan hiç deneme yok hocam bir haftaya almayı düşünüyorum.
  • evet arkadaşlar mat adına zor özgün sorulardan oluşan 2 çeşit deneme tavsiyenizi istiyorum.
  • RohanSüvarisi kullanıcısına yanıt
    40 45 net yapıyorum dediğin denemeleri sormuştum

• Palme de kullanabilirsin geometrisi pek kaliteli gelmedi bana basit sorular var ama mati iyi düzeyde bence benim elimde su an palme var denge aldim yeni ama alirken apotemi almam için israr ettiler kararsiz kaldim gerçekten ne onerirsiniz @RohanSüvarisi @dmoz

• Ben ygs icin palmeyi çözmüştüm, bana lys için palmeyi almayın dedi hocalarım özellikle işlerinin ehli olduklarından onları dinleyeceğim. Kapsülün soruları da bayağı kaliteliymiş. Finali de çok rahat tavsiye ederim, kaynakları cidden güzel. Bunları bitirdikten sonra apotemiye bakın derim

• Kapsül yerine denge daha iyi diye duydum bende daha baslamadim ayrıca yayin denizi tekli denemelerini denemek için aldim onu merak ediyorum ygs de en yakin yayin denizi gibiydi @dmoz

• O yayını hiç denemedim ama incelerim. Kapsülün tarzı eskiymiş ama yine de güzel sorular varmış

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105145783&p=2#105406674. Su konuyu bi inceleyin bence güzel analiz etmişler
    @dmoz @RohanSüvarisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.