Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu görmem çok iyi oldu, yazın Yunanistan'a gitmek istiyordum.
  • Mesaj bulunsun cok yararli bi konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transform

Konu için çok teşekkür ederim.. son koyduğunuz videoyu da izledim - daha çok dinledim diyelim - Ama çiftliklerle ilgili olan sitenin adresini tam anlayamadım.. yardımcı olursanız sevinirim

http://www.helpx.net/

• @Earth_Dreams

Teşekkürler
  • Arkadaşlar bugün baya bi istediğim projeden kabul edildiğime dair mail geldi

Almanya/thüringen/Nordhausen'de Bir çocuk kreş evi bir tekim okul gibi birşey Annne ve babaları çalışan cocuklara bakılıyor

orda ne iş yapacağım cocuklarla ilgilenecem (bebek falan değiller altlarını falan temizliyemem)

İlk önce 1 mart tı konuyu gördüm bir avrupa hevesim vardı o gün uyumadım sabaha kadar araştırdım CV doldurdum motivasyon mektubu yazdım (yardım isterseniz bu konuda pm atınız) dil yeterlilik belgesi doldurdum almanca biliyordum onun için saten proje sahibide benden bunu istedi toplam 4 belge doldurdum yolladım 2 marttı yolladıgımda 3 martta cevap geldi 4 tane projeleri varmış hangisine katılabilirim onu sordular bende işte çocuk bakıcılığını seçtim bana nezaman gelebilirsiniz birde onu sordular birde forum doldurdum neden bu projeyi seçtiğime dair aileni tanıt yaşadığın ortam nasıl kendinden bahset falan yazıyodu almanca doldurdum ve geri mail attım
    çok uzun zaman geçti 4 gün geçtikten sonra bugün mail geldi ve kabul edildiğimi kendine bir gönderici organizasyon bulmamı ve gerekli işlemleri yapıp bana geri dön demişti bende kendime gönderici bir organizasyon buldum bulduğum organizasyon şimdi almanyadaki organizasyon ile görüşüyor cevap bekliyorum %100 oldu yani

Bir çok soru sordum organizasyona

bunlar;
    1- Vize işlemlerini nasıl halledeceğimi sordum
    Cevap: Gereken belgeleri biz size göndereceğiz ve sizde ordaki almanya konsolosluğuna giderek işlemlerinizi yaptırabilirsiniz dedi

2- Vize masraflarını kim karşılıyor dedim
    Cevap: Bütün masrafların fatura,Fiş,makbuz gibi belgelerini saklayarak gittin yerdeki organizasyon firmasından alacaksın dedi

3- Sigorta işlemlerimiz nasıl oluyor dedim
    Cevap: Sigortayı biz yapıyoruz dedi

4- Benim kulaklarımda problem var her ay kontrole giderim dedim bunu ordada devam etmek zorundayım dedim herzaman yaralanabilirmiyim dedim
    Cevap: Axa sigorta tarafından sigortamız yapılacakmış ve istediğin bir zaman bütün problemlerimizde hastaneye gidebilirmişiz bütün masraflar sigorta şirketine aitmiş

5- Uçak biletini kim alıyor dedim
    Cevap: Her organizasyon farklı bir sistemi varmış onlar alabilirmiş yada sen alırsın dedi gittiğin zaman paranın %100 geri alabilirsin dedi o bizim konuşmamıza bağlı
    birde uçak bileti sorunlu bir işmiş bazı organizasyon firmaları bileti alıyor diyo masrafı yapıyor diyo o gün kişininin gitmiyeceği oluyor diyo yapılan masraf boşa gidiyormuş o yüzden bileti kendiniz alabilirsiniz dedi büyük bi ihtimalle öyle olacak gibi

• hayırlı olsun bro allah utandırmasın
  • Böbrekleri gazeteye sarıpta gidin uğraştırmayın adamları
  • BASVURU yapacagim

• Selamlar okul işi ne oluyor eğer okuyorsak ?
  • bu kadar basitmi ya ben terörist olsam gitsem ne olcak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: Mardinli_Maho

3 haftalık agh projelerinde dil kursu oluyor mu?
    cep harcılıgı 3 hafta icin veriliyor mu?
    youth pass hakkı kazanabiliyor muyuz?

AGH en az 2 ay oluyor hocam.

Kısa dönem projelerde cep harçlığı verilmiyor ancak YouthPass alabiliyorsunuz

yanlısın var hocam ben arastırdım 3 haftalık agh projeleride bulunuyor hatta gecen sene bi arkadasım gitti
  • quote:

quote:

quote:

3 haftalık agh projelerinde dil kursu oluyor mu?
    cep harcılıgı 3 hafta icin veriliyor mu?
    youth pass hakkı kazanabiliyor muyuz?

AGH en az 2 ay oluyor hocam.

Kısa dönem projelerde cep harçlığı verilmiyor ancak YouthPass alabiliyorsunuz

yanlısın var hocam ben arastırdım 3 haftalık agh projeleride bulunuyor hatta gecen sene bi arkadasım gitti

O engelliler veya imkanları kısıtlı ( dezavantajlı ) gençler ile çalışmıştır.

Resmi siteden link veriyorum :http://www.ua.gov.tr/programlar/gen%C3%A7lik-program%C4%B1/proje-ba%C5%9Fvurusu-%C3%B6ncesi/eylem-2---avrupa-g%C3%B6n%C3%BCll%C3%BC-hizmeti/40-soruda-avrupa-g%C3%B6n%C3%BCll%C3%BC-hizmeti

• quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

bu kadar basitmi ya ben terörist olsam gitsem ne olcak ?

Zaten Avrupa'da burdan daha çok Terörist var,emin ol dostum.

Ciddi cvp : Pasaport alamazsın o durumda
  • quote:

quote:

Karşı kuruma nasıl güveniyoruz hocam ?

• ulan hep şöyle maillerle cevap veriyorlar gıcık oldum.Bize proje kalmadı galiba arkadaş

quote:

Hvis du henvender dig ang. DiakoniÅret: Tak for din interesse i at blive volontør med DiakoniÅret. Ansøgningsfristen til volontørperioden august 2013-maj 2014 er overskredet. Vi åbner for ansøgninger til 2014/15 igen d. 15. oktober 2013. For requests about becoming a volunteer with The Diaconal Year: Thank you for showing interest in the Diaconal Year. The deadline for becoming volunteer in the period august 2013-May 2014 has expired. We open for applications for the period 2014/15 on 15th of Oktober 2013.
  • quote:

quote:

o zaman konuyu yer imlerine aldım yaza bakarız hem bu arada gidenler falan olursa konu kesinliğe kavuşmuş olur.
  • lys bittikten sonra kısa dönem için kalsın kenarda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazın 2 aylığına filan mı katılsam yoksa okulun bitmesini bekleyip uzun dönemli projelere mi kararsız kaldım.
  • bilindiği gibi bazı ülkelerin birbirine düşmanca tavırları bu projeleride etkiler mi acaba ortadoğu da bir üniversite okumayı düşünüyorum.ileride bu tar projeye katılsam sorun teşkil eder mi?çok örneği var üni de prof şahidim var mısıra gittiği için abd ye vize vermemeler israile gittiği için irana yada tam tersi girememesi etkilemez inşallah ileride düşünürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Selam gençler,
    EVS konularında veya Avrupa seyahatleri konusunda takıldığınız konuları bana da sorabilirsiniz.Avrupa Birliği Sosyal Sorumluluk ve Kalkındırma Projelerinin bir kısmında proje liderliği yapan,Avrupa'ya bürokrat statüsünde girip çıkan,Avrupa'da ayak basmadık yer bırakmayan,Almanya ve İtalya'da evleri olan bir arkadaşınız olarak yardımcı olmaya çalışırım.Normalde siteye atarlanmıştım da baktım benimle alakalı konu var gireyim dedim.

Hoşgeldiniz hocam konuya
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.