Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

hoşbulduk arkadaşım,güzel ve faydalı bir konu oluşturmuşsun.tebrikler ve teşekkürler. ben de sending org. ve hosting org.'ların bir üst kademesinde,sistemde Avrupa Konseyi'nin bir alt basamağındaki kişilerden biri olarak takıldığınız yerlerde yardımcı olmaya çalışırım.

hocam benim aklımda yıllardır iskandinavyada yaşamak vardı büyük bir hevesle konuya girdim isveç,finlandiya,litvanya gibi ülkeleri uzun uzun inceledim fakat intermediate ingilizcemi geliştirmek adına + iskandinav dillerine dair hiçbir bilgimin olmaması nedeniyle United Kingdom şuan için en mantıklısı gözüküyor. Siz ne önerirsiniz ? İskandinav ülkeleri tercih edilebilir mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Caterina

quote:

hoşbulduk arkadaşım,güzel ve faydalı bir konu oluşturmuşsun.tebrikler ve teşekkürler. ben de sending org. ve hosting org.'ların bir üst kademesinde,sistemde Avrupa Konseyi'nin bir alt basamağındaki kişilerden biri olarak takıldığınız yerlerde yardımcı olmaya çalışırım.

hocam benim aklımda yıllardır iskandinavyada yaşamak vardı büyük bir hevesle konuya girdim isveç,finlandiya,litvanya gibi ülkeleri uzun uzun inceledim fakat intermediate ingilizcemi geliştirmek adına + iskandinav dillerine dair hiçbir bilgimin olmaması nedeniyle United Kingdom şuan için en mantıklısı gözüküyor. Siz ne önerirsiniz ? İskandinav ülkeleri tercih edilebilir mi ?

ingilizceni geliştirmek adına ingiltere,hollanda buralara gitmeni tavsiye ederim ancak iskandinav ülkelerine oranın dilini bilmeden de gidebilirsin,ingilizce konuşup anlaşmada sıkıntı çekmezsin.misal ben ilk gittiğimde ben de gönüllüydüm,italyaya gitmiştim ki o zamana kadar bildiğim italyanca si,juventus,milan,berlusconi,papa'dan ibaretti şu an anadil seviyesinde konuşuyorum.uzun dönem kalınca zaten öğreniyorsun.bir de gittiğiniz yerlerde hosting organizasyon pek üstüne düşmeseler bile baskı yapma imkanınız var çünkü size dil eğitimi vermek zorundalar. yok öyle bir zorunluluk diyenleri bana paslayın bir dahaki toplantıda görüşeyim ben onlarla bakalım zorundalar mı değiller mi?

sağolun hocam bu gece başvurabildiğim her yere başvurumu yapıcam

şuan yeme,içme,kalma umrumda değil ben her türlü yaparım tek sorunum her ilanda 'ingilizce bilen' şartı yazıyor beni intermediate ile kabul ederler mi buralara

• bu tip bir kısa süreli avrupa gençlik projesine katılmıştım. arkadaşa kesinlikle güvenebilirsiniz. ve bu tip fırsatları değerlendirmek gerek. böyle fırsatlar insanın karşısına çok da kolay çıkmıyor aslında.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ingilizceni geliştirmek adına ingiltere,hollanda buralara gitmeni tavsiye ederim ancak iskandinav ülkelerine oranın dilini bilmeden de gidebilirsin,ingilizce konuşup anlaşmada sıkıntı çekmezsin.misal ben ilk gittiğimde ben de gönüllüydüm,italyaya gitmiştim ki o zamana kadar bildiğim italyanca si,juventus,milan,berlusconi,papa'dan ibaretti şu an anadil seviyesinde konuşuyorum.uzun dönem kalınca zaten öğreniyorsun.bir de gittiğiniz yerlerde hosting organizasyon pek üstüne düşmeseler bile baskı yapma imkanınız var çünkü size dil eğitimi vermek zorundalar. yok öyle bir zorunluluk diyenleri bana paslayın bir dahaki toplantıda görüşeyim ben onlarla bakalım zorundalar mı değiller mi?

şuan yeme,içme,kalma umrumda değil ben her türlü yaparım tek sorunum her ilanda 'ingilizce bilen' şartı yazıyor beni intermediate ile kabul ederler mi buralara

Speaking gerçekten intermediate seviyesindeyse ederler. Çünkü günlük hayat için fazlasıyla yeterli bir seviye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

quote:

quote:

quote:

Speaking gerçekten intermediate seviyesindeyse ederler. Çünkü günlük hayat için fazlasıyla yeterli bir seviye.

evet speaking intermediate. 15-20 dk boyunca bi odaya aldılar,ingilizce konuştuk başından sonuna kadar.

• Konunun gelişmesinde katkısı olan herkese teşekkürler.
    Benim yaşım 28 pasaportum yok ingilizcem yerlerde sürünüyor a.ü açık öğretim 4 sınıftayım mezun olursam askere gidiceğim.

1 .ingilizcem iyi değil bu şekilde gönüllük için kabul edilebilir mi yurtdışın da ingilizce öğrenmek için bir fırsat olarak değerlendiriyorum
    2. Pasaportum yok en az 3 aylık kabul edilen başvurular da gerekli olmadığını anladım yanlış anlamadıysam.
    3. Askerlik günü geldi cattığın da ne gibi problerle karşılabilirim okulu bitirirsem.
  • Ortalıkta koştursun müsaade edin...
  • arkadaşlar bende bir yere başvurmuştum onlar benden cv istediler var mı bu konuda yardım edebilecek birisi..
  • güzel bir olaya benziyor sakin zaman da iyice bir incelemek gerek.
  • bu konuyu kaybetmiyim seneye bende gitmek istiyorum, umarım hepsi gerçekleşir
  • arkadaslar secıldım ama gıdemıyorum sınav yuzunden gıdemıyorum hazırandakı projeye gelebılecegımı soyledım bakalım ne olacak]

Yardım ıstıyen arkadaslara 20:00 dan sonra onlıneyım cv motıvasyon mektubu her seyde yardıma varım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle Allah'ta izin verirse Hollanda'ya gidiyorum 2 haftalığına geriye kalan zamanımda eğer vize alabilirsem belçika ve almanya'yı gezicem.Hadi hayırlı dua edin.
  • uzun dönem şartlarının kısa dönem şartlarından bi farkı var mı? Ben uzun dönem gitmek isterim. Fakat işim gücüm yok yinede vize verirler mi bana?
  • kısa dönem program yokmudur en fazla 3-4 haftalık gidebilcegimiz bir yer? yaş 19 ingilizcede enogh diye tinked :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 8 Mart 2013; 17:27:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

kısa dönem program yokmudur en fazla 3-4 haftalık gidebilcegimiz bir yer? yaş 19 ingilizcede enogh diye tinked :D

patangonyada aslan besiciliği görevi var gider misin? 3-4 haftalık programlar var ama ingilizce enoUgh diye tHinked olmuyor işte,bakacaklar mülakata alıp... yoksa tek senin tHinked ile olsa olsa patagonyada falan proje bulursun

bide neye bakıcaklar ingilizce bilen bilmeyen farketmeksizin yazıyo orda onu geç mualakat ne adamlar pre intermeydiyit ingilizce istiolarsa ohooo now your talkng annadın o iişler zor ama 1 aylık öyle alcak olurlarsa yeterli zaten ingilizce ordada next level olcak zaten problem cözülür.tamam imzada sgs2 olmayabilir artıkda bukadar ezmeyin arkadaş s4 ü koyacam işte

tinked yazmışım dota da tinker varya ordan h yi unutuyorum hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 8 Mart 2013; 17:55:40 >

• quote:

Selam gençler,
    EVS konularında veya Avrupa seyahatleri konusunda takıldığınız konuları bana da sorabilirsiniz.Avrupa Birliği Sosyal Sorumluluk ve Kalkındırma Projelerinin bir kısmında proje liderliği yapan,Avrupa'ya bürokrat statüsünde girip çıkan,Avrupa'da ayak basmadık yer bırakmayan,Almanya ve İtalya'da evleri olan bir arkadaşınız olarak yardımcı olmaya çalışırım.Normalde siteye atarlanmıştım da baktım benimle alakalı konu var gireyim dedim.

hocam 2-3 aylık projeler mevcut mu ? birde baslama tarihlerini ve bitiş tarihlerini nerede buluruz ?
  • Programlar genellikle 2 haftalık ama konsolostan fazla vize koparırsa(bu sizin ikna kabiliyetinize kalmış) şengen ile daha fazla Avrupa'da kalabilirsiniz
  • Yazın için projeler oluyor mu ? Çünkü üniversiteye hazırlanıyorum sınav falan var eğer o stresi atlatabilirsem yazın için bir projeye katılabilirim olursa süper olur.
  • beyler ben bi proje buldum yardımcı olabilecek varmı pmden
  • quote:

yaz dönemi için kısa dönem projeler var ancak gerekli işlemleri tamamlamak nereden baksanız 1 ay sürüyor o yüzden okul kapanır kapanmaz başvurayım demeyin sona kalan dona kalır derler...

Aynen beyler bencede

Bugün eve Geldim karşıdaki Hostu aradım Almanca konuştuk

dedim benim 24 martta ve 24 haziranda sınavım var ben o işlemleri yapmadan gelemem dedim sen sıkıntı yapma saten başlaması ağustosu falan bulur dedi beyler bayanlar şimdiden kaydınızı yaptırım 1 mayıs en son bir diğeri ise aralıkta olacak kacırmayın 1 mayısa kadar halledin kendinize bir host bulun
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.