Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sadece 1 kere katılabiliyorsunuz bu projeye ona göre karar verin.En iyisi 1 yıl ve üstü gidip kalmak.En kötü 4 ay kalabileceğiniz projelere gidin.Kısa süreli gitmek isteyenlere tavsiyem çalışma kamplarıdır.
  • Konuyu takibe alalım.
  • O ülkelere 3-4 aylık gitmedeki amaç nedir?Gezmek tozmak haricinde gidenler ne için gidiyor?İş varsa gidelim ama gezmek tozmak için gitmem yani.
  • ilerleme kat eden arkadaşlar oldumu
  • öncelikle bizi bu konuda bilgilendiren arkadaşa teşekkür etmek istiyorum.özellikle NOT ORTALAMASI istememesiyle biz makina mühendisleri için büyük nimet :) ne zamandır böyle bir şey bakıyordum.

http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_en.cfm

şimdi bu siteye girdim arkadaşlar ve nerdeyse kombinasyonların yarısını denedim ülke ve iş bakımından fakat her seferinde kayıt bulunamadı uyarısı aldım.nerde yanlış yapıyor olabilirim?

http://prntscr.com/vz3cb

yardımcı olursanız sevinirim iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: enihcaM

öncelikle bizi bu konuda bilgilendiren arkadaşa teşekkür etmek istiyorum.özellikle NOT ORTALAMASI istememesiyle biz makina mühendisleri için büyük nimet :) ne zamandır böyle bir şey bakıyordum.

şimdi bu siteye girdim arkadaşlar ve nerdeyse kombinasyonların yarısını denedim ülke ve iş bakımından fakat her seferinde kayıt bulunamadı uyarısı aldım.nerde yanlış yapıyor olabilirim?

Hocam sadece Ülke Kısmını (country ) belirleyin

accredation kısmını Host Organization seçin

ve son olarakta Uzun veya kısa süreli isteğinize göre Short term veya Long Term seçin bu kadar.

• hadi hayırlısı bakalım gönderdik cv

Please, send us your cv and motivation letter and also information about your sending organisation!

Best wishes,
  • Arkadaşlar Beni Finlandiya'ya kabul eden yer daha 4 kişi arıyor.Aynı şehirde olamayacağız ancak görüşürüz gelen arkadaşla

2 Projede Ağustos Ayında Başlıyor ve uzun dönem ( 10-12 ay )

Detaylarına şurdan ulaşalım :http://maailmanvaihto.fi/en/volunteering-finland/active-evs-projects

Aşağıda Application Form var onu indiriyoruz ve güzelce dolduruyoruz.Hangi projeyi istediğimizide belirtelim ilk soruda.

Sending Organization kısmına : TOPLUM GÖNÜLLÜLERI VAKFI - (TOG) Community Volunteers Foundation Yazalımki benim gibi kabul almanız kolaylaşssın

Ondan sonra birde cv ve hayatımızı anlatan fotoğraflı word belgesi hazırlayalım ( okulda resim,evde,araba kullanırken,denizde,arkadaşlarla,kardeşle,aileyle,iş yerinde,stajda vs )

evs@maailmanvaihto.fi adresine gönderelim ve sonuçlar açıklanınca ver elini Finlandiya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earth_Dreams -- 13 Mart 2013; 16:47:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

Arkadaşlar Beni Finlandiya'ya kabul eden yer daha 4 kişi arıyor.Aynı şehirde olamayacağız ancak görüşürüz gelen arkadaşla

2 Projede Ağustos Ayında Başlıyor ve uzun dönem ( 10-12 ay )

Detaylarına şurdan ulaşalım :http://maailmanvaihto.fi/en/volunteering-finland/active-evs-projects

Aşağıda Application Form var onu indiriyoruz ve güzelce dolduruyoruz.Hangi projeyi istediğimizide belirtelim ilk soruda.

Sending Organization kısmına : TOPLUM GÖNÜLLÜLERI VAKFI - (TOG) Community Volunteers Foundation Yazalımki benim gibi kabul almanız kolaylaşssın

Ondan sonra birde cv ve hayatımızı anlatan fotoğraflı word belgesi hazırlayalım ( okulda resim,evde,araba kullanırken,denizde,arkadaşlarla,kardeşle,aileyle,iş yerinde,stajda vs )

evs@maailmanvaihto.fi adresine gönderelim ve sonuçlar açıklanınca ver elini Finlandiya

banada find yazdılar cv istediler

• Bende Romanya'ya gidecem uzun süreli evs için. Gidip gören arkadaşlar var mı acaba oraları özellikle Bükreş nasıldır acaba? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: enihcaM

öncelikle bizi bu konuda bilgilendiren arkadaşa teşekkür etmek istiyorum.özellikle NOT ORTALAMASI istememesiyle biz makina mühendisleri için büyük nimet :) ne zamandır böyle bir şey bakıyordum.

Hocam sadece Ülke Kısmını (country ) belirleyin

accredation kısmını Host Organization seçin

ve son olarakta Uzun veya kısa süreli isteğinize göre Short term veya Long Term seçin bu kadar.

Teşekkürler bakmaya başlıyorum şimdi.Gelişme olursa burdan bildiririm.Herkese bol şans

• quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Orijinalden alıntı: cihatemlik

Bende Romanya'ya gidecem uzun süreli evs için. Gidip gören arkadaşlar var mı acaba oraları özellikle Bükreş nasıldır acaba? :D

gönüllü olarak gitmedim,gezmeye gitmiştim ama beklentini çok yüksek tutma derim.istanbul tarlabaşına benziyor bükreş güvenli değil,her taraf seks shop ve kumarhane,bar... ama kalite yerlerde geziyor çoğu mekanda.kaliteli yerlere girmek de öğrenci işi değil pek. kızları sıcakkanlı,havaalanı rezalet bir de ben doğru düzgün bir restoran ve market bulamamıştım gittiğimde.he bir de polislik bir işin olmasın.gezilecek çok yeri yok,uzun dönem gidince büyük ihtimal sıkılacaksın.

Bu olmadı şimdi hevesliydik o kadar :D Bu arada ne zaman gitmiştiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 13 Mart 2013; 0:08:33 >

• arkadaşlar organizasyonların yanındaki approval date tam olarak neyi temsil ediyor?birde 2012 yılını gösteren tarihler bitenler falan mı yoksa ordakilerin hepsi güncelmi?

birde organizasyonun hangi tarihler arasına olduğuna nerden bakabilirim? teşekkürler şimdiden.
  • yarın bi bakayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • We are now recruting for the May 1st deadline, and if we have your motivation letter and CV you will be in this process. If you are selected we will contact you for further information, and see if you are still avaliable. The project will start in september 2013, and unfortunately we do not have the time to answer all that are not selected.

Best regards,

• arkadaşlar, başvuru için belirledikleri bir zaman var mı yoksa istediğimiz zaman mı başvuruda bulunabiliyoruz ? lys'den sonra başvurmayı düşünüyorum çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScS1965

We are now recruting for the May 1st deadline, and if we have your motivation letter and CV you will be in this process. If you are selected we will contact you for further information, and see if you are still avaliable. The project will start in september 2013, and unfortunately we do not have the time to answer all that are not selected.

Best regards,

haddim olmayaraktan çeviriyorum.

1 mayısa kadar başvurular devam ediyor. eğer motivasyon mektubu ve cv nizi gönderdiyseniz sürece dahilsiniz. seçilirseniz size haber vereceğiz ve o sırada müsait olup olmadığınızı öğrenmek için dönüş yapacağız. Proje eylül 2013te başlıyor. malesef seçilemeyen herkese geri dönüş yapamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 13 Mart 2013; 22:02:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

arkadaşlar, başvuru için belirledikleri bir zaman var mı yoksa istediğimiz zaman mı başvuruda bulunabiliyoruz ? lys'den sonra başvurmayı düşünüyorum çünkü.

yaz döneminde gitmek istiyorsan geç kalmak üzeresin başla şimdiden derim.işler 1 günde bitmiyor.daha başvuracaksın,kabul edileceksin,onlar evraklarını hazırlayacak,sen burada hazırlık yapacaksın(pasaport,vize vb.) yani vaktini alacak. ha vaktim bol diyorsan istediğin zaman başvur,kabul edildiğinde gidersin okulunu falan ayarlayıp.lys ile çakışma durumundan çekiniyorsan başvurunda yaz dönemi için gönüllü arayan projeleri seç ve başvurunda katılabileceğin zamanı da belirt kendilerine.bir de bazı katılmak istediğiniz projeler belirli tarihlerde bitmiş olabiliyor,tarihi kontrol ederek başvurun.

temmuz gibi düşünüyorum zaten,peki başvurmak istediğimiz projelere nereden ulaşabileceğiz ve organizasyonu nasıl bulucaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.M46 -- 14 Mart 2013; 1:28:31 >

• norveç varmi boşta
  • beklenen cevap geldi

"I regret to have to inform you that our project 2012-DK-7 has decided to host only one volunteer for the coming period, and this volunteer has already been selected.
    Therefore, we can unfortunately not accept your appliciaton for the project.
    I wish you good luck with finding a suitable project elsewhere."
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.