Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _bluescream_

beklenen cevap geldi

"I regret to have to inform you that our project 2012-DK-7 has decided to host only one volunteer for the coming period, and this volunteer has already been selected.
    Therefore, we can unfortunately not accept your appliciaton for the project.
    I wish you good luck with finding a suitable project elsewhere."

Hocam bende ilk 2 yerden red almıştım.3. başvurumda kabul aldım ancak gerek cvmi gerekse motivasyon mektubumu çok geliştirdim. Cv 5 sayfa,Motivasyon 8 sayfa ve hayatımı anlatan resimli açıklamalı word belgesi 4 sayfa toplam 20 resim döküman gönderdim çok önemli bu detaylar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

beklenen cevap geldi

"I regret to have to inform you that our project 2012-DK-7 has decided to host only one volunteer for the coming period, and this volunteer has already been selected.
    Therefore, we can unfortunately not accept your appliciaton for the project.
    I wish you good luck with finding a suitable project elsewhere."

Hocam bende ilk 2 yerden red almıştım.3. başvurumda kabul aldım ancak gerek cvmi gerekse motivasyon mektubumu çok geliştirdim. Cv 5 sayfa,Motivasyon 8 sayfa ve hayatımı anlatan resimli açıklamalı word belgesi 4 sayfa toplam 20 resim döküman gönderdim çok önemli bu detaylar.

Evet haklısın, sonuçta hiç tanımadığı insanları seçecekler, ne kadar bilgi o kadar avantaj. bu arada isveçte bir yer buldum bir çiflik en yakın yerlerşim 15 km diyor çokmu uzağa gittim acaba

• Ben universite okuyorum okul ne ucak ? Dersler falan. ? Okulu uzatmayi goze mi alicax ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Ben universite okuyorum okul ne ucak ? Dersler falan. ? Okulu uzatmayi goze mi alicax ?

benim gibi okuldan sonra gidiceksin
  • @teyzen nevfik; doğayla iç içe büyüyen birisiyim, yazın yerleşim yerinden uzakta kalıyoruz.benim için tatil yeri gibi biyer orası ama gitmişken gezmemekte olmaz, artık gelecek cevaplara göre
    genelde google mapsdan bakıyorum proje yerleri nerede, ulaşım durumlarına, varsa sitelerine bakıp mail atıyorum ki sonradan süprizle karşılşmıyalım

edit: cevap geldi onlarda doluymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 14 Mart 2013; 18:27:38 >
  • çoğu ülkelerin projelerine bakıyorum approval date kısmında geçmiş tarihleri gösteriyor, bu başvuramayacağımız anlamına mı geliyor ?
  • 10-15 projeye mail atmışımdır 3-4 yerden cevap geldi dolmuştur diye daha gelişme yok temmuz ağustos ayı için istiyordum bu gidişle geç kalacağım galiba
  • Approval date ne demek ? Orada olacağımız tarih mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

Approval date ne demek ? Orada olacağımız tarih mi ?

projenin geçerlilik süresi
  • maaş çok azmış nasıl geçinecen 150 euro ile 1 ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

çoğu ülkelerin projelerine bakıyorum approval date kısmında geçmiş tarihleri gösteriyor, bu başvuramayacağımız anlamına mı geliyor ?

en sağlıklı bilgiyi organizasyona başvurarak alırsınız. bazıları gönüllü kabul ettikleri tarihleri yazarken bazıları bizim hibe verdiğimiz tarihleri yazıyor.yani misal x projesi onaydan geçmiştir ve 2012 ocak -2014 ekim arası hibe alacaktır.burada hibe aldıkları tarihleri yazan amatör gruplar da var.mümkün mertebe onların projelerinden uzak durun derim,sıkıntılar yaşayabilirsiniz.çünkü hibe aldığı tarihlerin hepsinde gönüllü kabulu olmayabiliyor.biraz karışık bir mevzu umarım anlatabilmişimdir.

oncelikle cevaplariniz icin cok tesekur ederim, o halde yarin tum gun yunan organizasyonlarina mail atmis olacagim, amator olayi icime kurt dusurdu diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.M46 -- 15 Mart 2013; 2:44:05 >

• 17 yaşındayım birkaç projeye göz attım 18- altıda kabul edenler varmış.Mail gönderdim cevapta geldi , 18 yaş sınırı falan bahsetmediler hiç , konu sahibi yanlış mı biliyor acaba ?
  • kardes gıtmeye gıdebılırsın ama bır sürü islem yapman gerek reşit degılsın vıze alırken passaport alırken hep aıle ızın kagıdı alacan hemde gıttın yerde resmı ıslem yapamazsın

• Hello,

My name is ...............I'm 21 years old from Turkey.I'm studying Mechanical Engineer in Selcuk University.I wanna be volunteer in your activity that i wrote to subject of e-mail.This activity is very important for me in my summer vacation.If you have any place for me please let me know.I can send also my CV.

Thank you so much.

Best Regards

beyler ben böyle gönderiyorum 3-4 yerden cevap geldi fakat yaz için yapmak biraz sıkıntı gibi.bu arada yukardaki metin uygun mudur?
  • Çalışma süresi kaç saat ve ne kadar kalıyoruz yurtdışında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Çalışma süresi kaç saat ve ne kadar kalıyoruz yurtdışında?

proje sayfalarında yazıyor ne kadar calısacagınız ne yapacagınız, 35 saat çalışılıyor
  • Arkadaşlar şu işler için bana motivasyon mektubu yazar mısınız?
    WORK: During the first week you will support the logistic organization of the Woodstower festival. You will be working together with a big group of volunteers. Tasks will include setting up, cleaning the area and welcoming the artists. The two following weeks you will participate in several environmental activities about conservation and development of the biodiversity in the park. You will clean the lake¡¯s shore and the walking trails around the lake.

Buda 2.cisi

This project is in cooperation with Emmaus Haarzuilens where the volunteers will live and work together with the residents of Emmaus. The volunteers will help out at the second hand store, which includes for example picking up second hand goods, sorting them and placing them in the shop. Free days will be on Sunday and Monday (work week is from Tuesday until Saturday). Together with the residents, the volunteers will organize a summer festival. Here, volunteers will perform a fashion show to present the second hand clothes that are for sale.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanlıHanedanı -- 17 Mart 2013; 15:45:26 >

• Konu sahibine detaylı bilgi için pm attım fakat sanırım kendisi çok meşgul olduğu için geri dönüş yapamadı. Bilgi sahibi olan birileriyle konuşma imkanım varsa bana pm atabilir mi? Ciddi olarak projeyle ilgileniyorum.
  • Mesajim bulunsun

• polonyadan gelen mesaj

Thank you for your email.

I have received the documents and everything is fine:)

At this moment we are in the phase of gathering application forms sent by young people interested in participation in EVS projects offered by us.

The decision about participation in the project will be made approximately 10th of April 2013 and then hopefully I will be able to bring you good news.

If you have any other questions please do not hesitate to contact me.

Greetings,
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.