Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dun finlandiyadan olumlu bi geri donus aldim kosovadaki bir firmada cvmi falan istedi ama 2014icin siraya koyabilcegini soyledi. Umarim olur bu yaz icin istiyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geri dönüş alan arkadaşlar ingilizceyi ne düzeyde biliyorsunuz acaba ?
    bilgi verirseniz bende başvuru yapma niyetindeyim
  • Şuanda hali hazırda güzel projeler varmı ? Kabul görmemiz yüksek olan? Telefondan girdiğim için detaylı işlem yapamıyorum, hollanda, ingiltere, isveç ve gibi yerler düşünüyorum. Türkiyede gençtur bu işte iyi diye bilgilere rastladım, onlardanda bilgi alacağım.

• Bende gitmek istiyorum ama yaşım yetmiyor galiba. 1996 doğumluyum.
  • projenin uzunluğunu nasıl öğreniyoruz ben long u seçtim 2 yere de mail attım birisi çocuk eğlendirme diğeri hayvan koruma bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Orijinalden alıntı: belgiryon

quote:

Orijinalden alıntı: mojito7

Amacı ne birader bu firmanın. Durup dururken gençleri yurtdışına yollayıp paramı veriyor?

kardeşim okumadan etmeden cevap yazmayın ya başka yere hadii

arkadasi firma cudi daginda tatile gondermek istiyor hocam,dag manzarali magara ve sinirsiz yesillik,yeter ki insan icine cikmasinlar bir daha hahaha

Sen ne diyosun lan değişik

• güzel bir konu olmuş,takipteyim
  • Birkac yerden olumlu cevap aldim fakat bunlar 2014icin oldu. Sanirim bu yaz icin gec kaldik

• Bende ilgiliyim böyle şeylere, ileride düşünebilirim...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Amacı ne birader bu firmanın. Durup dururken gençleri yurtdışına yollayıp paramı veriyor?

arkadasi firma cudi daginda tatile gondermek istiyor hocam,dag manzarali magara ve sinirsiz yesillik,yeter ki insan icine cikmasinlar bir daha hahaha

ciktigin ine geri don diyorum

diger arkadaslar icin soyleyeceklerim intermediate ingilizce olmasi iyi olur en az+ sitede gereekli bilgiler var,karisik degil,karisik gelenler ingilizcesini gelistirsin once,genctur gereksiz bu islerde,taseron gibi,para tuzagi

ulan ilk mesajda amaç yazdıda bizmi okumadık. ilk entry bilgi içerikli olmalıdır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ciktigin ine geri don diyorum

diger arkadaslar icin soyleyeceklerim intermediate ingilizce olmasi iyi olur en az+ sitede gereekli bilgiler var,karisik degil,karisik gelenler ingilizcesini gelistirsin once,genctur gereksiz bu islerde,taseron gibi,para tuzagi

Teşekkürler bilgi için ingilizcem var orta seviyedeyim, gençtur paramı alıyor taşeron firma gibi demişsinde merak ettim?

• Anladım, teşekkür ederim bilgilendirmen için, bugün aradılar tekrardan beni daha sonra aramalarını söyledim müsait olmadığı için ama henüz para talep etmediler, ettikleri an kalayı basacağım
  • İngilizcem kendimi ifade edecek kadar var ancak karşımda hızla akıcı bir şekilde konuşan biri olursa pek anlayamam , heyecan yaparım . nasip olursa seneye kadar İngilizce çalışacağım sonrada başvuru yaparım çıkarsa mutlaka gideceğim , güzel bir proje .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

Anladım, teşekkür ederim bilgilendirmen için, bugün aradılar tekrardan beni daha sonra aramalarını söyledim müsait olmadığı için ama henüz para talep etmediler, ettikleri an kalayı basacağım

daha çok ararlar seni :D peşine gergedan boynuzu mesajları almaya başlarsın,sürekli reklam reklam...

arasınlar bakalım cevapları hazır

• arkadaşlar biraz bekleyin 10 undan sonra benden haber bekleyin 1-2 kişiyi bi yerlere gönderebilirim bir kaç yerle tanıştım haber bekliyorum sizleride unutmam takip edin burayı
  • quote:

arkadaşlar biraz bekleyin 10 undan sonra benden haber bekleyin 1-2 kişiyi bi yerlere gönderebilirim bir kaç yerle tanıştım haber bekliyorum sizleride unutmam takip edin burayı

Reserved.

Hayırlı haberlerini bekliyorum kardeşim.
  • quote:

arkadaşlar biraz bekleyin 10 undan sonra benden haber bekleyin 1-2 kişiyi bi yerlere gönderebilirim bir kaç yerle tanıştım haber bekliyorum sizleride unutmam takip edin burayı

Reserved.
    Umarim Yunanistan‘da vardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.M46 -- 5 Nisan 2013; 22:07:06 >
  • Bugün bu projeler hakkinda birsey ogrendim, bunun icin bir dernege uye olmak gerekiyomus? Ve dernegin muhuru gerekiyomus? Dogrumudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: tcancan

Bugün bu projeler hakkinda birsey ogrendim, bunun icin bir dernege uye olmak gerekiyomus? Ve dernegin muhuru gerekiyomus? Dogrumudur?

göncerici organizasyon bulman gerekiyor da, dernek vs bilemiyorum öyle biş şeye denk gelmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KeremCelik-

quote:

Reserved.

Hayırlı haberlerini bekliyorum kardeşim.

sana bütün ülkeler uyarmı başlıca almanya polonya finlandiya bunlardan biri gelir
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.