Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Proje 11 aylık ve turist bilgilendirme merkezinde çalışacak giden arkadar.

Rahat bir şekilde ingilizce iletişim kurabilen, iletişim, organizasyon konularından biri yada ikisinde de tecrübesi olan. Şehir ve ülke için değil proje için AGH arayan arkadaşlarımız 27 Mart tarihine kadar proje için hazırlanmış CV ve Motivasyon mektuplarını evs@tog.gen.tr adresine gönderebilirler.

Ön elemeyi biz yapacağız bu nedenle proje için hazırlanmamış klasik CV yada motivasyon mektubu gönderen arkadaşlarımızın başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Proje süresi ve içeriği hakkında bilgiler aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.

Proje Detayları :
    https://www.dropbox.com/s/l9axjucj7bbyml3/Rotterdam.docx

• arkadaslar kusura bakmayin mobildeyim sitelere giremiyorum
    kisa donem var mi acaba yaz icin ?
    bu yaz olmasada seneye yazin dusunuyorum
    3 aylik yazin proje olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın böyle bir plan varsa bende gelmek isterim sınavdan sonra öss den sonra yani
  • Bu işlemler o kadar da kolay degil anladigim kadariyla, ayrica orada resmen calisiyorsunuz. Yurt disi ama :)) burda cocuk bak deseler bakmazsiniz.

kisa dönem olarak belki yapilabilir. Uzun donemde skıcı olabilir.

bu konuyu takip ediyorum, kisa donem icin gidilebilir. ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım dursun şurada

• konu takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

isler oldukca kolay aslinda.insan gibi calisip insan gibi yasiyorsunuz buradakinin tam tersi yani.Ben gonullu olarak bu ise giristigimde acikcasi kafam soru isaretleriyle doluydu.zihinsel engellilerle nasil anlasacagim konusunda.gittikten sonra 1 gun bile offfff demedim,ise kosarak gidiyordum aile ortami yuzunden en guzeli de engelliler karsiliksiz seviyorlar,baglaniyorlar,cok kolay mutlu oluyorlar...sevap kismina zaten girmiyorum bile.onlarla tek yaptigimiz gezmek,sarki soylemek,film izlemek,oyun oynamak( yarismalar yapiyorduk falan) hobilerine katilmakti(boncuklardan anahtarlik yapiyorlardi,festivallerde falan satiliyordu yardim amacli.

hangi ülkeye gittin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: belgiryon

quote:

isler oldukca kolay aslinda.insan gibi calisip insan gibi yasiyorsunuz buradakinin tam tersi yani.Ben gonullu olarak bu ise giristigimde acikcasi kafam soru isaretleriyle doluydu.zihinsel engellilerle nasil anlasacagim konusunda.gittikten sonra 1 gun bile offfff demedim,ise kosarak gidiyordum aile ortami yuzunden en guzeli de engelliler karsiliksiz seviyorlar,baglaniyorlar,cok kolay mutlu oluyorlar...sevap kismina zaten girmiyorum bile.onlarla tek yaptigimiz gezmek,sarki soylemek,film izlemek,oyun oynamak( yarismalar yapiyorduk falan) hobilerine katilmakti(boncuklardan anahtarlik yapiyorlardi,festivallerde falan satiliyordu yardim amacli.

hangi ülkeye gittin

gönüllüyken italya'ya gittim. şimdi yönetim kademesindeyim,gitmediğim ülke kalmadı gibi bir şey avrupada.

fotoğraflar falan varmı ya merak ettim şimdi

• almanyada okuyorum zaten katilmamin ne avantajinolur?

• arkadaşlar size projelerine genç arıyan mailler verecem hızlı maillerinizi atın çünkü az sayıda alacaklarmış

hollanda rotterdam@use-it.nl
    romanya educromania@gmail.com
    finlandiya Kati.Inkinen@cimo.fi

benim bir yerden sonucum geldi hazırda beklettiklerimdi bunlar benim siz faydalanın kimse kapmadan

daha olursa yazarım burdan
  • Bir up yapalım. Belki ilgilenen olur.
  • Amacı ne birader bu firmanın. Durup dururken gençleri yurtdışına yollayıp paramı veriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mojito7

Amacı ne birader bu firmanın. Durup dururken gençleri yurtdışına yollayıp paramı veriyor?

kardeşim okumadan etmeden cevap yazmayın ya başka yere hadii
  • lys'de istediğimi yapamazsam kışın gidicem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

lys'de istediğimi yapamazsam kışın gidicem.

sınavda başarılar dilerim sana şimdiden,aslında sınavı kazanıp tatil ve dil eğitimi amaçlı gitsen daha faydalı olur senin adına diye düşünüyorum...

nereyı kazandıgım bellı olsun orda unıversıte arastırcam ısım bıtınce orda okuyucam verılen parayı bırıktırırım heryerde aynı parayımı verıyolar acaba 105euro az ya

• quote:

quote:

sınavda başarılar dilerim sana şimdiden,aslında sınavı kazanıp tatil ve dil eğitimi amaçlı gitsen daha faydalı olur senin adına diye düşünüyorum...

teşekürler hocam, geçen sene üniversiteye yerleştim bırakmak zorunda kaldım ygs'den istediğimi alamadım en çok korktuğum okul puanının kesilmesi,eğer yerleşemezsem şansımı denemek istiyorum 2-3 ay için.Hem de kafa dinlemiş olurum diye düşünüyorum.
    Bu arada yeni projeler için arkadaşın gösterdiği örnek mailden gönderdim, neden cevap vermiyolar anlamıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekürler hocam, geçen sene üniversiteye yerleştim bırakmak zorunda kaldım ygs'den istediğimi alamadım en çok korktuğum okul puanının kesilmesi,eğer yerleşemezsem şansımı denemek istiyorum 2-3 ay için.Hem de kafa dinlemiş olurum diye düşünüyorum.
    Bu arada yeni projeler için arkadaşın gösterdiği örnek mailden gönderdim, neden cevap vermiyolar anlamıyorum.

hakkında hayırlısı olsun,takma kafaya daha yolun çok başındasın her şey zamanla rayına oturur. sen yeter ki hangi yönde ilerlemek istediğine karar ver. cevap konusuna gelince de kontenjanları dolmuş,fazla yoğun ya da fazla amatör olduklarını ihtimaller arasında bulunduruyorum.bu yaz için artık geç sayılır anca birileri cayarsa yedeklerden şansı olabilir gönüllü olmak için arkadaşların.

haklisiniz hocam, cok sagolun tesekur ettim tekrardan.yaz degil hocam kis icin dusunuyorum. 2 yerden mail geldi onlar 1 senelik ariyor en az 9 ay dedi ama o da bana uymuyor.

• Dostlar ben simdi lise 3 17 yasindayim. Seneye 1 ocakta 18 oluyorum bu projeler bitmez hic demi ben 18 e girdigimde de devam eder yani?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TomBombadilo

Dostlar ben simdi lise 3 17 yasindayim. Seneye 1 ocakta 18 oluyorum bu projeler bitmez hic demi ben 18 e girdigimde de devam eder yani?

bitmez,şu anda 3-5 senesi için hibesi onay almış projeler dahi var.merak etme elimizdeki bütçeyle daha çoooook döndürürüz bu çarkı.rezervimiz yüksek.çünkü adamlar insana yatırım yapmayı seviyorlar,bizdeki gibi yandaşa yatırım yapmayı değil.

Diger yaza kesinlikle gidip kalabildigim kadar kalip, calismak istiyorum o zaman.

• temmuzda başlayıp eylül sonunda bitecek bir proje var mı yada ağustos nerden bakıyoz bu siten karman çorman
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.