Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün almanyadan bir mail geldi 4 tane projeleri varmış hangisine gitmemi sordular bende birini seçtim ve forumları doldurarak geri mail attım sanırsam yarında güzel bi cevap gelir ve gideriz arkadaşlar olmuyor diye birşey yok saydım 36 tane projeye mail attım ve 12 sinden bu sene projeleri olmadıgına seneye tekrar olacağını söylediler ümitsizliğe kapılmayın her 3 yada 4 ayda bir yeni projeleri oluyormuş sürekli alım var inşallah sizlerde gidersiniz

Almanya/Nordhausen (çocuk kreşinde bakıcı olacam çocuklarla ilgilenecem) umarım iyi geçer herşey ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: belgiryon

Bugün almanyadan bir mail geldi 4 tane projeleri varmış hangisine gitmemi sordular bende birini seçtim ve forumları doldurarak geri mail attım sanırsam yarında güzel bi cevap gelir ve gideriz arkadaşlar olmuyor diye birşey yok saydım 36 tane projeye mail attım ve 12 sinden bu sene projeleri olmadıgına seneye tekrar olacağını söylediler ümitsizliğe kapılmayın her 3 yada 4 ayda bir yeni projeleri oluyormuş sürekli alım var inşallah sizlerde gidersiniz

Almanya/Nordhausen (çocuk kreşinde bakıcı olacam çocuklarla ilgilenecem) umarım iyi geçer herşey ya

Hayırlı olsun dostum.Başvuru yapan veya yapacak olan arkadaşlardan da haberler bekliyoruz.Seçilipte gidince unutmayın burayı,birşeyler yazıverin

• This year we have no free EVS. I'm sorry.
    %95 bu geliyor arkadaş diğerleride çok sonra başlıyor bazıları sene sonu diyo sabırlı olmak lazım biraz. belgiryon çok güzel bulmuş darısı başıma :D
  • Konuyu okudukça hevesim artıyor. Benim için bir buçuk yıl var ama sabırsızlanıyorum.
  • Rezerv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Rezerv

gel kamki belçika çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HobyteBayFrodo -- 5 Mart 2013; 11:55:48 >
  • la 150 avro nereye yetecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veli&320i

la 150 avro nereye yetecek

http://forum.donanimhaber.com/m_72495152/tm.htm

bunu yazmak içinmiydi yani
  • quote:

Gönüllü yardım etmeye gidiyorsun oraya her gece barlarda gezip tozmaya değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Sivil toplum kuruluşunda çalışıyorsunuz hocam.Eğer paran varsa ve bu günlük işlerini aksatmicaksa barada gidilebilinir her gece ancak biraz zor
  • Arkadaşlar bu konu için foruma üye oldum. :) Konuyu açan arkadaş yardımcı olmaya çalışıyor fakat pek zamanı yok sanırım. Bu konuda tecrübeli olan varsa bana başvuru kısmında yardımcı olabilecek biri var mı ? Benimle özelden iletişime geçerse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

quote:

Sivil toplum kuruluşunda çalışıyorsunuz hocam.Eğer paran varsa ve bu günlük işlerini aksatmicaksa barada gidilebilinir her gece ancak biraz zor

ne tür işler mesela ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne tür işler mesela ?

İlk mesajı ve ardından gelenleri dikkatlice okursan aklında soru işareti kalmayacaktır.

• Arkadaşlar Birazdan Gençler için Avrupa Fırsatları İçin DipNot TV DEyim

Kaçırmayın :

Canlı Yayın :
    http://www.dipnot.tv/
  • 3 haftalık agh projelerinde dil kursu oluyor mu?
    cep harcılıgı 3 hafta icin veriliyor mu?
    youth pass hakkı kazanabiliyor muyuz?
  • quote:

Arkadaşlar Birazdan Gençler için Avrupa Fırsatları İçin DipNot TV DEyim

Kaçırmayın :

Canlı Yayın :

hocam süpersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mardinli_Maho

3 haftalık agh projelerinde dil kursu oluyor mu?
    cep harcılıgı 3 hafta icin veriliyor mu?
    youth pass hakkı kazanabiliyor muyuz?

AGH en az 2 ay oluyor hocam.

Kısa dönem projelerde cep harçlığı verilmiyor ancak YouthPass alabiliyorsunuz
  • quote:

Kaçırmayın :

Canlı Yayın :

Kaçırdım malesef... Bulabileceğimiz bir arşiv falan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eşekler elf mi?

quote:

Kaçırmayın :

Canlı Yayın :

Kaçırdım malesef... Bulabileceğimiz bir arşiv falan var mıdır?

Evet hocam şuradan izleyebilirsiniz :http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XDM1gk2eE6s

• Konu için çok teşekkür ederim.. son koyduğunuz videoyu da izledim - daha çok dinledim diyelim - Ama çiftliklerle ilgili olan sitenin adresini tam anlayamadım.. yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.