Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Projelere ne zaman başlayacağımızı nasıl öğrenebiliriz? Yani iletişime geçmenin dışında, sitenin bir yerinde yazıyor mu yoksa adamlara mı sormamız gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: Silencio27

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silencio27

bu tatili bir hizmet karşılığında yapacağız anladığım kadarıyla ... peki bu hizmet nedir *? ve hizmet süresi nekadar *?

Proje süreler değişiklik gösteriyor. 1 haftadan 12 aya kadar.

Bu hizmet toplum yararına çalışma diye nitelendirebilirim basit ve güç gerektirmeyen herkesin yapabileceği tarzda işler.

bana 5 tane en çok yapılan hizmet örneği verebilirmisin ?

türkiye'yi tanıtıcı slayt gösterisi hazırlama ve sunumu

anaokulunda çocuklarla çalışma

gençlik merkezlerinde gençlerle çalışma

spor aktivite merkezlerinde gelenlere spor yaptırtma

özel ihtiyacı olan ( otistik,engelli ) bireylerle rehabilitasyon merkezinde çalışma

hocam bu bahsettiğiniz hizmetler için İngilizceyi iyi bilmek gerekmiyor mu?
    Yoksa orta düzey bir yabancı dille oldukça zor olur.

• danimarka, finlandiya ve hollanda'ya başvurdum.
  • Tşk ler. Böyle güzel ve faydalı konuları seviyorum. Arkadaşıma pasladım bu konunun linkini. Değerlendirecektir.
  • kabul edilen arkadaşım oldumu hiç
  • bulunsun
  • Başvurucam galiba beyler ama içimde kuşku var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okudum konuyu, yaza dogru (simdi okul var) cevre (environment) ile ilgili konulara basvuracagim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

quote:

@george ve lakers : Gittiğin yerde gönüllü olarak çalışıyorsun,vakit ve emek harcıyorsun karşılığında da doğal olarak yemek veriyorlar ve kalacak yer temin ediyorlar.Ayrıca Avrupa Birliği veriyor parayı kimsenin cebinden çıkmıyor merak etmeyin.

Orda çalışsak 3 yıl falan buraya gelince askerlikten muaf oluyozmu öyle bişi varmıdır?

12 aydan uzun proje yok.Askerlik durumunu bilmiyorum.

pm ye bakabilir misiniz hocam

• yav iyi güzelde cevaplarda daha önceki iş deneyimlerini istiyo. yokki öyle birşey. ve cv istiyo isim soyisim yazıp yollicaz mı öğrenci adamız
  • quote:

Orijinalden alıntı: HobyteBayFrodo

yav iyi güzelde cevaplarda daha önceki iş deneyimlerini istiyo. yokki öyle birşey. ve cv istiyo isim soyisim yazıp yollicaz mı öğrenci adamız

ingilizcenden, daha önce katıldıgın bir proje vs varsa onlardan elinde bulunan sertifikalardan bahsedersin insanlarla iletişimde nasılsın onu anlatırsın yazcak seyler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Orijinalden alıntı: HobyteBayFrodo

yav iyi güzelde cevaplarda daha önceki iş deneyimlerini istiyo. yokki öyle birşey. ve cv istiyo isim soyisim yazıp yollicaz mı öğrenci adamız

ingilizcenden, daha önce katıldıgın bir proje vs varsa onlardan elinde bulunan sertifikalardan bahsedersin insanlarla iletişimde nasılsın onu anlatırsın yazcak seyler bunlar

Örneğin orada bilgisayar bilen yazıyordur veya basit site tasarımı yapma işi vardır sende yazarsın bilgisayar bölümü ( lise veya lisans ) bölümünde okuyorum veya mezunum,veya sportif etkinlik olucaktır sende besyo bölümünde okuyorum veya gideceğin ülkenin dili ( almanca,fransızca ) okuyorum yazarsan seni bir adım öne koyarlar diğer adaylardan seçilmen kolaylaşır.

• takip
  • Mesajım bulunsun
  • Üniversiteyi kazanıp dondurup 2 yılımı buna harcamayı planlıyorum. Tek bir korkum var. Askerlik kağıdı gelir mi?
  • çok yararlı konu gerçekten hoşuma gitti, sistem vs değişik geldi hafiften birde oğuzhan gürsoyun blogunu ve hikayelerini okudun mu tamamdır dahada insanın yapası geliyor
  • organlara dikkat arkadaşlar
  • Öncelikle güzel bir konu olmuş tebrik ederim,ama güzel yanları olduğu gibi kötü yanlarıda mecvcut.Gittiğiniz ülkedeki mentor ve kordinatörünüz çok önemli çünkü unutmayın bu programda siz bir çalışan değil gönüllüsünüz.Bir çok kuruluş aldığı gönüllüleri işçi gibi kullanır burda kendinizi iyi savunmasılısınız.Kendisinin yapmadığı işleri sizlere yaptırmaya hakkı yoktur.

Diğer konu ise gönderici kuruluşunuzu çok iyi seçin çünkü ingilizceniz yeterli değilse size projeyi açıklamasını isteyin.Bazı kuruluşlar otomatiğe bağlamıştır bu işi direk gönüllü alıp gönderirler projeyi bile açıklamazlar ülkeye gittiğiniz zaman sudan çıkmış balığa dönersiniz.Örneğin size projeniz açıklanmaz ve gittiğinizde sizden alakasız şeyler istenir bu durumda sizin zamanınza ve paranıza yazık olur iki tarafta mutsuz olursa yollar ayrılır.İngilizce konusunda aise asla endişelenmeyin çünkü bütün iletişiminiz ingilizce olacak ve mutlaka kendinizi geliştireceksiniz.

Bazı yerler kümes gibi evler tutar gönüllüler için ve parayı arttırıp kendilerine alırlar.Gitmeden önce mutlaka çalışma saatlerini kalacak yerlerinizi öğrenin.Mesela benim evimde dolap bile yok,mutfak malzemesi yok.Bunların hepsinin olması gerekti halbuki ben mesela kötü rapor yazacağım haklarında.Ama bu herkesin kötü olduğu anlamına gelmiyor sadece ben yaşadığım sıkıntıları yazıp dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.

Ayrıca sizin yurt dışında kalma isteğinizden korkup sizi korkuturlar çeşitli palavralarla korkmayın bu proje kapsamında vizenizde sıkıntı asla olamz mars'a bile vize alırsınız avrupa birliği arkanızda olduktan sonra ve siz istediğiniz zaman projeyi bırakıp ülkenize dönebilirsiniz.Unutmayın bu işten herkes para kazanıyor,kısacası kendinizi ezdirmeyin.Herkese hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 2 Mart 2013; 22:43:58 >

• hocam ukrayna rusya filan yazmamısndda basvururken onlarda cıkıyıo oralarada gidiliyo mu?
  • @Earth_Dreams hocam pmden bir sürü sorum var size sorabilir miyim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.