Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paulownia

Hocam bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
    Bir şey sorucam arama yapmakta sıkıntı çekiyorum neyi seçersem seçim hiç bir şey çıkmıyor bunun sebebi ne olabilir ?

sadece ülkeyi organizasyonu ve uzunmu kısa dönemmi onu sec
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntelliSense

quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: IntelliSense

EI Ref
    EI title/contents
    Organisation name

boşluklarını neye göre dolduruyoruz

Bildiğiniz bir projeyi veya kuruluşu aramak için kullanıyoruz orayı hocam,doldurmaya gerek yok daha yeniyiz

Cevap için teşekkürler.
    Önümüzdeki yaz staj yapıcam.Orada staj yapma imkanımız var mı yoksa onların verdiği işte çalışmak zorunda mıyız ?

Büyük ihtimalle onların verdiği işte çalışmak zorundayız ama yine de emin olmak istiyorum cevaplar mısınız ?

• Takip bende yazin gitmeyi planliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanliz kisa geziler icin bi macera guzel olabilirde, onun disinda surekli is diye hayal ederseniz bu maaslar resmen kole ticareti. bare ucuz bi ulkeye gidin polonya romanya gibi hem eglenebilceginiz hemde gecinebilceginizde degsin.
  • Çok güzel konu olmuş işte bu.
  • kaç kişi başvuruyor acaba
  • Mesaj bulunsun lazım olacak gibi yakında.
  • güzel bir şeye benziyor
  • Böbrek, dalak, akciğer,karaciğer vs organlara dikkat

• quote:

Orijinalden alıntı: EminKader

Burada 13-30 yaş arası diyor

quote:

1. You are …
    … a young person aged between 13-30 or a youth worker…

Bununda cevabını bekliyoruz hocam, teşekkürler.

• faydali bir konuya benziyor, daha sadece ilk mesajin birazini okumaya imkan bulabildim.

• Gidecek olan arkadaslara tavsiyem Polonya ya gidin mutlaka,hem ucuz hemde cooook eglenceli bir gece hayati var 85€ cep harcligi yetmeyebilir alkol ve sigara kullaniyorsaniz.. barlarda 1 bira 0,5-1 € arasi degisiyor,ogrenci gecelerine denk gelirseniz 0,25€ ya dahi 1 bardak bira icebilirsiniz.. sigara fiyatlarida asagi yukari turkiye ayarinda..

• hocam ingilizce düzeyimiz düşük .şansımız var mı hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

quote:

Orijinalden alıntı: Paulownia

Hocam bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
    Bir şey sorucam arama yapmakta sıkıntı çekiyorum neyi seçersem seçim hiç bir şey çıkmıyor bunun sebebi ne olabilir ?

sadece ülkeyi organizasyonu ve uzunmu kısa dönemmi onu sec

Teşekkür ederim
  • bobrek.avi

• almanya için iyice araştırılabilir.
  • Mesajım Bulunsun.
  • Konu için teşekkürler. Benim de müsaitsen birkaç sorum olacak.

- Proje için verilen schengen vizesinin süresi, proje süresiyle aynı mı oluyor; daha uzun mu? Yani sırf schengen almak için kısa süreli bir projeye katılmak mantıklı olur mu?

- Gittiğimiz ülkede verdikleri harçlık yetmezse ne yapıyoruz? Ekstra ödenek alma imkanı tanıyorlar mı? Yoksa nolur nolmaz diye, cebimizde belli bir miktar para götürmek mi gerek?

- Kalıcı olarak yurt dışında çalışmak ve yaşamak isteyenler için, bu tür projeler bir başlangıç olabilir mi? Yani gittiğimiz ülkede iş başvurusu yapma ve kabul edilme şansımız var mı? Veya ülkemize döndükten sonra bu projeyi referans gösterip yurt dışında iş başvurusu yapsak, bir faydası olur mu?

şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Konu için teşekkürler. Benim de müsaitsen birkaç sorum olacak.

- Proje için verilen schengen vizesinin süresi, proje süresiyle aynı mı oluyor; daha uzun mu? Yani sırf schengen almak için kısa süreli bir projeye katılmak mantıklı olur mu?

- Gittiğimiz ülkede verdikleri harçlık yetmezse ne yapıyoruz? Ekstra ödenek alma imkanı tanıyorlar mı? Yoksa nolur nolmaz diye, cebimizde belli bir miktar para götürmek mi gerek?

- Kalıcı olarak yurt dışında çalışmak ve yaşamak isteyenler için, bu tür projeler bir başlangıç olabilir mi? Yani gittiğimiz ülkede iş başvurusu yapma ve kabul edilme şansımız var mı? Veya ülkemize döndükten sonra bu projeyi referans gösterip yurt dışında iş başvurusu yapsak, bir faydası olur mu?

şimdiden teşekkürler.

1-Schengen vize başvuru formunda vize istediğiniz süreyi yazıyorsunuz şu kadar günlük vize istiyorum diye bu konsolosluğa kalmış,proje süresi veya daha uzun vermek.

2-Ekstra ödenek kuruluştan kuruluşa değişiyor,eğer bütçeleri varsa neden vermesinler.Bunun dışında ailenizde duyarlıysa biraz para koyar cebinize zaten

3-Proje bittikten sonra size YouthPass sertifikası veriyorlar Avrupa Komisyonu İmzalı iş bulmada yararlı olabilir,nette youthpass diye bir aratın.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.