Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başvurmak için öğrenci olmak gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: HobyteBayFrodo

50 kadar yere başvurdum ingilizce yazdım sorun olurmu?

Hayırlı olsun öncelikle dostum.İlk mailde neler yazdığını paylaşırsan seviniriz,hem diğer arkadaşlarda kafasında bir fikir oluşur.ve tabiki ingilizce yazıyoruz

I would like to join the youth organization of Albert & Friends Instant Circus. bukadar yazdım. sanırım form yollicaklar bunu Albert & Friends Instant Circus a yadım kopyala yapıştır yapmayın aman

bu arada maillerin çoğunda organiZation yazdım umarım sorun çıkmaz doğrusu organiSation muş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HobyteBayFrodo -- 1 Mart 2013; 11:02:54 >

• +EIRef tarihleri eski Onay tarihleride 21/09/2012 9 ayın 21 ınde proje kapanmışmı oluyor
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun öncelikle dostum.İlk mailde neler yazdığını paylaşırsan seviniriz,hem diğer arkadaşlarda kafasında bir fikir oluşur.ve tabiki ingilizce yazıyoruz

I would like to join the youth organization of Albert & Friends Instant Circus. bukadar yazdım. sanırım form yollicaklar bunu Albert & Friends Instant Circus a yadım kopyala yapıştır yapmayın aman

Şöyle bir şey daha yararlı olabiliyor

Hey

i am interested in your project.My name is .... and sex male . I am from Turkey . I am .. years old .What should I do to join the project ? İef Number is : (proje kodunu yazın)

I am waiting your's answer

Kind regards

İsim Soyisim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şöyle bir şey daha yararlı olabiliyor

Hey

i am interested in your project.My name is .... and sex male . I am from Turkey . I am .. years old .What should I do to join the project ? İef Number is : (proje kodunu yazın)

I am waiting your's answer

Kind regards

İsim Soyisim

baştan hepsine bidaha yolliyimmi cevapları bekllerim olmazsa yeniden mesaj atarım resmi yazılarrı hiç beceremem

• Son olarak bir soru daha, orada çalıştığımız işten para alacak mıyız ? Çünkü verdikleri cep harçlıkları yetmesi gibi bir ihtimal yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkynk

+EIRef tarihleri eski Onay tarihleride 21/09/2012 9 ayın 21 ınde proje kapanmışmı oluyor

Dostum o projenin avrupa birliği tarafından kabul tarihi yani o tarihte para almış.Bizim için proje detaylarında üstte yazan validity date yani projenin son bulma,kapanış tarihi önemli şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pick up that can

Son olarak bir soru daha, orada çalıştığımız işten para alacak mıyız ? Çünkü verdikleri cep harçlıkları yetmesi gibi bir ihtimal yok.

Eğer sigara içmiyorsan yetiyor dostum inan bana.Zaten konaklama,yeme içme herşey onlara ait şehir içi ulaşım dahil.Sen sadece lüks ihtiyaçlarını karşılıyorsun ( alkol,sigara vs o parayla)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkynk

Hocam ben ispanya madrid'e gitmek istiyorum ing zaten çok az kendime zor yeter nasıl olacak birde uzun vaadeli gitmek istiyorum okul'a birşey veriyormuyuz yoksa dondurmak zorundamıyız orada ne iş yapacağız oda ayrı bi konu Azınlıklar temasında ne iş yapacağız veya Avrupalılık bilinci' şimdi başvururum o adam gel der ben onu bile anlamam

3 aydan uzun bir projeye seçilirseniz size o ülkenin oturma ve çalışma izni veriliyor,pasaporta gerek yok bir bilgi olarak ilave edeyim demişşin hocam iyidir 12 ay gitmek istiyorsak :D
    başvuru formunun eksik doldurulması demişşinde mail'e başvur yazmışşın mailde ne yazmamız lazım örnek olarak
    Ve yukardaki arkadaş 5-6 birşey yapmış onlarıda cevaplarsan çok makbule geçer bknz : allah sevdiklerine bağışlasın
    +EIRef tarihleri eski Onay tarihleride 21/09/2012 bitmişmi yani bide ingiltere nerede yav

Eğer uzun dönemse(6-12 ay) projeye kabul edildiğine dair size yazı veriyorlar bununla okulu dondurabilirsin.

Yazın kısa dönem proje duyurularıda(1 hafta-10 gün arası) paylaşıcam burada takip edebilirsin uzun dönem uymuyorsa.

Ne iş yapacağın proje duyurusunda hepsi yazıyor ayrıntılı oradan öğrenebilirsin.

İlk kontakt mailinde kendinizden biraz bahsedin.İsim,yaş,ülke vs. Ve başvuru formu (application form) isteyin kuruluştan.Proje kodunuda belirtin hangi projeyle ilgilendiğinizi.

İngiltere'yi United Kingdom Olarak en altta bulabilirsin

kendime uygun bir organızasyon buldum. translate ile cevirdim organızasyonun asıl temelini vs sini nerde ne kadar calısılcak felan ögrendim.

benim problemım ingilizcemin cok iyi olmaması, yani omeglede felan cat pat konusuyoruz ama öyle aham şaham bi ingilizcem yok. bu yazışmaları birinden yardım alarak mı yapayım yoksa. kendim mi yazayım, yani şöyle derlermi bunun hevesi var felan ögrenmek istyor gibisnden. umarım anlatabilmişimdir derdimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 1 Mart 2013; 11:11:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mmtkrc

başvurmak için öğrenci olmak gerekiyor mu?

farketmiyor hocam
  • quote:

quote:

Son olarak bir soru daha, orada çalıştığımız işten para alacak mıyız ? Çünkü verdikleri cep harçlıkları yetmesi gibi bir ihtimal yok.

Eğer sigara içmiyorsan yetiyor dostum inan bana.Zaten konaklama,yeme içme herşey onlara ait şehir içi ulaşım dahil.Sen sadece lüks ihtiyaçlarını karşılıyorsun ( alkol,sigara vs o parayla)

Sigara yüzünden sormuştum bunu zaten, yanlış bilmiyorsam İngiltere'de Marlboro 16 liraya falan denk geliyor

• EI Ref
    EI title/contents
    Organisation name

boşluklarını neye göre dolduruyoruz
  • quote:

quote:

quote:

Sigara yüzünden sormuştum bunu zaten, yanlış bilmiyorsam İngiltere'de Marlboro 16 liraya falan denk geliyor

:D aynen ingilterre almanya gibi yerlerde sağlığa zararlı olduğu gerekçesiyle vergiyi basmışlar. Hollanda Norveç İngiltere hep gitmek istediğim yerlerdi. Şu an öncelik hollanda malum kafam ayık dolaşmam

• quote:

Orijinalden alıntı: IntelliSense

EI Ref
    EI title/contents
    Organisation name

Bildiğiniz bir projeyi veya kuruluşu aramak için kullanıyoruz orayı hocam,doldurmaya gerek yok daha yeniyiz
  • İngilizcem orta düzey, pasaportum yok ve 17 yaşımdayım. İngilizce ve pasaport sorun olur mu? Yukarıda 18-30 yazmışsınız ama belki bahsettiği proje için geçerlidir diye bir soru işareti oluştu aklımda. Tüm projeler için mi geçerli bu yaş sınırı?
  • gönderdim bakalım neler olacak. valla dostun o kadar savap kazandın ki :) şu arlar bu kadar etrafına hayırlı iş yapan görmedim, umarın herkesinki kabul olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eşekler elf mi?

İngilizcem orta düzey, pasaportum yok ve 17 yaşımdayım. İngilizce ve pasaport sorun olur mu? Yukarıda 18-30 yazmışsınız ama belki bahsettiği proje için geçerlidir diye bir soru işareti oluştu aklımda. Tüm projeler için mi geçerli bu yaş sınırı?

Tüm Projeler için 18 yaş sınırı var çünkü yurtdışına çıkıyorsunuz reşit olmak zorundasınız.
    Pasaport 1 hafta - 10 günde çıkıyor sorun teşkil etmez.
  • Bu konu tutar :D Bir iki şeyde ben sorayım belli olmaz gidebiliriz her an. Proje önerilerini biz mi yapıyoruz o kısmı tam anlayamaıdm..

Birde yemek konusunda inanca dikkat ediyorlarmı ? Şükür inançlı insanım şimdi gidince domuz etiyle karşılaşmak istemem örneğin ?

Teşekkürler güzel konu için ayrıca.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IntelliSense

EI Ref
    EI title/contents
    Organisation name

Bildiğiniz bir projeyi veya kuruluşu aramak için kullanıyoruz orayı hocam,doldurmaya gerek yok daha yeniyiz

Cevap için teşekkürler.
    Önümüzdeki yaz staj yapıcam.Orada staj yapma imkanımız var mı yoksa onların verdiği işte çalışmak zorunda mıyız ?
  • Hocam nerelere gittin, hangi işlerde çalıştın ve ne kadar konakladın izlenimlerini anlatırsan sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.