Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

1- Ortalama kaç saat çalışılıyor?
    2- Dil kursu için ayrıca bir para veriyor muyuz?
    3- Schengen vizesini alıp Avrupaya gidince çalışmaktan vazgeçip bu vizeyi Interrail yapmak amacıyla kullanabilir miyiz?
    4- Şirketin ayarladığı otel odası veya evde kaç kişi kalıyor, kalan kişiler de farklı ülkelerden herhalde, ortalama yaş kaç acaba?
    5- Arkadaşımla aynı ülkeye gidip aynı işe girip aynı yerde kalma ihtimalim var mı?
    6- Kısa dönemi seçtim ve 2 ay kalmam gerekti diyelim. Ancak 1 ay kalıp geri dönmek istedim. Dönebilir miyim yada döndükten sonra bu imkanı bir kez daha kullanarak Avrupa'ya gidebilir miyim?
    7- Cebimize konulan harçlık bulunduğumuz ülke tarafından mı yoksa Türkiye tarafından mı karşılanıyor?

+1

• Ben de ilk defa duydum.

Takip...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha önce duymuştum bunu ama araştırmamıştım pek bu yaz için düşünebilirim bunu ama aklıma takılan soru işaretleri de yok değil. her şey bedava geliyor iyi güzel de her şey bedava diye de kötü koşullarda misafir etmiyorlardır umarım bu konuda şüphelerim yok değil eğer kendi isteğimize bağlı olarak ev vs ayarlayabiliyorsak o zaman güzel. yazın ispanya ve ya porketiz iyi olurdu araştıracağım ben bunu. . .
  • Ayrı ev ve iş de kalıp çalışmak istesek nasıl olur? Zira iş için hollanda'ya gitmek istiyordum. Bilgisi olan cevap verirse sevinirim.
  • Hocam ben ispanya madrid'e gitmek istiyorum ing zaten çok az kendime zor yeter nasıl olacak birde uzun vaadeli gitmek istiyorum okul'a birşey veriyormuyuz yoksa dondurmak zorundamıyız orada ne iş yapacağız oda ayrı bi konu Azınlıklar temasında ne iş yapacağız veya Avrupalılık bilinci' şimdi başvururum o adam gel der ben onu bile anlamam

3 aydan uzun bir projeye seçilirseniz size o ülkenin oturma ve çalışma izni veriliyor,pasaporta gerek yok bir bilgi olarak ilave edeyim demişşin hocam iyidir 12 ay gitmek istiyorsak :D
    başvuru formunun eksik doldurulması demişşinde mail'e başvur yazmışşın mailde ne yazmamız lazım örnek olarak
    Ve yukardaki arkadaş 5-6 birşey yapmış onlarıda cevaplarsan çok makbule geçer bknz : allah sevdiklerine bağışlasın
    +EIRef tarihleri eski Onay tarihleride 21/09/2012 bitmişmi yani bide ingiltere nerede yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkaaaaaa -- 1 Mart 2013; 7:06:44 >

• Mesajım bulunsun müsait zamanda bu konuyu detaylı inceleyecem.

• takip
  • Arkadaslar cep harcliklarina baktim. Almanya icin konusuyorum. Fakirlik siniri 780€ civari ve size sadece 105€ harclik veriyorlar???

Het ne kadar kiranizda onedecek olsa bile ac kalirsiniz simdiden haber vereyim.

Yaninaza bir miktar para almadan gelmeyin.

• bu yaz gitmek için bir bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Okul bitsin başvurucam. Bir kaç sorum olacak,
    Country ve Town gitmek istediğim yerler mi yoksa bizim geldiğimiz yer mi ?
    Theme'yi neye göre seçeceğiz ? Orda yapacağımız iş mi ?
    Alttaki 3 kutucuğu doldurmamıza gerek var mı?

edit:Öylesine doldurup tıkladım bir liste çıktı. Burdan mail atıp mı başvuruyoruz ?

Country gitmek istediğin ülke,town'da o ülkede kalacağın şehir veya kasaba.

Theme çalışma alanı olarak varsayalım.Mesela childs diyorsa çocuklarla çalışacaksınız o ülkede,disabled peoples diyorsa engellilerle,Animal wlefare diyorsa hayvan koruma/kollama.

Alttaki kutucukları doldurmaya gerek yok açık uçlu fark ettiyseniz.
  • Kura yoluyla mi gidiliyor?

• erasmus gibi bir şey mi? eğitim öğretim döneminde mi gidiyoruz yoksa 3 aylık tatilde de gidebiliyormuyuz? ayrıntılı bilgi verin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pick up that can

quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

1- Ortalama kaç saat çalışılıyor?
    2- Dil kursu için ayrıca bir para veriyor muyuz?
    3- Schengen vizesini alıp Avrupaya gidince çalışmaktan vazgeçip bu vizeyi Interrail yapmak amacıyla kullanabilir miyiz?
    4- Şirketin ayarladığı otel odası veya evde kaç kişi kalıyor, kalan kişiler de farklı ülkelerden herhalde, ortalama yaş kaç acaba?
    5- Arkadaşımla aynı ülkeye gidip aynı işe girip aynı yerde kalma ihtimalim var mı?
    6- Kısa dönemi seçtim ve 2 ay kalmam gerekti diyelim. Ancak 1 ay kalıp geri dönmek istedim. Dönebilir miyim yada döndükten sonra bu imkanı bir kez daha kullanarak Avrupa'ya gidebilir miyim?
    7- Cebimize konulan harçlık bulunduğumuz ülke tarafından mı yoksa Türkiye tarafından mı karşılanıyor?

+1

Merhaba

1-Haftada maximum 40 veya 45 saatti yanılmıyorsam,fazla çalıştıramazlar sizi,kurallar dökümanını eklicem.

2-Dil kursu için sizi oraya kabul eden kuruluş organize edicek sizden bir para çıkmıyor kesinlikle.

3-Ayda 2 gün izin hakkınız var bu süre'yi toplayıp interraril için kullanabilirsiniz,vizeyi aldıktan sonra caymaya gerek yok.

4-Ben Finlandiya'da bir evde/odada kalacağım,bundan önce kısa dönemlerde hep otelde kaldım ancak bu uzun dönem.(8ay)Benimle beraber 24 yaşında bir İtalyan'da olucak tanıştık facebook aracılığıyla sorun olacağını sanmıyorum,horlamıyorsa tabii

5-evet var ancak kuruluşun ikinizide aynı ülkeden seçmesi çok zor,birde arkadaşsanız bence imkansız çunku kulturel çeşitlilik istiyorlar.

6-Bu sizin ve ordaki kuruluşunuzla alakalı,bir arkadaş polonya'da küçük bir köyde bir hafta kaldı kuruluşuyla konuşup geri döndü.

7-Bulunduğunuz ülke tarafından sizin kurulusunuza veriliyor ( host org.) ,onlarda nasıl anlaşırsanız elden veya banka hesabına geçiyorlar parayı.

• dostum süpersin. amabiraz daha anlatırsan cok iyi olacak, ben arıyorum no results dıyor. norveç e gitmeyi cok ıstıyorum.
  • earth_dreams panpa benim sorulara cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkynk

Hocam ben ispanya madrid'e gitmek istiyorum ing zaten çok az kendime zor yeter nasıl olacak birde uzun vaadeli gitmek istiyorum okul'a birşey veriyormuyuz yoksa dondurmak zorundamıyız orada ne iş yapacağız oda ayrı bi konu Azınlıklar temasında ne iş yapacağız veya Avrupalılık bilinci' şimdi başvururum o adam gel der ben onu bile anlamam

3 aydan uzun bir projeye seçilirseniz size o ülkenin oturma ve çalışma izni veriliyor,pasaporta gerek yok bir bilgi olarak ilave edeyim demişşin hocam iyidir 12 ay gitmek istiyorsak :D
    başvuru formunun eksik doldurulması demişşinde mail'e başvur yazmışşın mailde ne yazmamız lazım örnek olarak
    Ve yukardaki arkadaş 5-6 birşey yapmış onlarıda cevaplarsan çok makbule geçer bknz : allah sevdiklerine bağışlasın
    +EIRef tarihleri eski Onay tarihleride 21/09/2012 bitmişmi yani bide ingiltere nerede yav

Eğer uzun dönemse(6-12 ay) projeye kabul edildiğine dair size yazı veriyorlar bununla okulu dondurabilirsin.

Yazın kısa dönem proje duyurularıda(1 hafta-10 gün arası) paylaşıcam burada takip edebilirsin uzun dönem uymuyorsa.

Ne iş yapacağın proje duyurusunda hepsi yazıyor ayrıntılı oradan öğrenebilirsin.

İlk kontakt mailinde kendinizden biraz bahsedin.İsim,yaş,ülke vs. Ve başvuru formu (application form) isteyin kuruluştan.Proje kodunuda belirtin hangi projeyle ilgilendiğinizi.

İngiltere'yi United Kingdom Olarak en altta bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earth_Dreams -- 2 Mart 2013; 10:46:52 >

• 50 kadar yere başvurdum ingilizce yazdım sorun olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HobyteBayFrodo

50 kadar yere başvurdum ingilizce yazdım sorun olurmu?

Hayırlı olsun öncelikle dostum.İlk mailde neler yazdığını paylaşırsan seviniriz,hem diğer arkadaşlarda kafasında bir fikir oluşur.ve tabiki ingilizce yazıyoruz
  • Dışarıdayım, eve gidince neymiş bakarım, şarjım kıymetli bu konuda harcamayamam..
  • cevaplar

Thank you for your email.

I am now out of the office until Monday. I will respond to your email next week.

With kind regards

Sarah Davies
    Administrator
    Time For God

THIS IS A "NO REPLY" AUTOMATIC EMAIL RESPONSE!

Thank you for your interest in our EVS project. At the moment we have no open EVS-position. Hence we will not be able to consider your application.

Best regards!

--
    AFS Interkulturell Utbildning

Tullgårdsgatan 10 nb
    116 68 Stockholm - Sweden
    <http://www.afs.se/>

Dear Volunteer,

we received your mail. We will evaluate as soon as possible. Besides we kindly request your information about sending organization and experiences about EVS (If this is your first application).

Best regards.
    Akademischer Verein zu Euregio e.V.

Witam,

niestety nie mogę odpowiedzieć na maila, gdyż nie mam dostępu do Internetu. Odpowiem, jak tylko będę miała możliwość.
    W nagłych sytuacjach proszę kontaktować się ze mną telefonicznie: +48 604627585.

Hello,
    unfortuantely I can't respond now, because I don't have Internet. I'll respond as soon as possible. In emergencies, please conttac me on the
    phone: +48 604627585.

Hallo,
    leider kann ich nicht antworten, weil ich kein Internet habe. Ich werde so schnell wie möglich antworten. In Notfälle rufen Sie mich bitte an: +48 604627585.

Pozdrawiam,
    Kind regards,
    Liebe Grüße,

Patrycja Pociecha

--
    Patrycja Pociecha

Wiceprzewodnicząca
    Koordynator Projektów
    GFPS-Polska Stowarzyszenie Naukowo-Kulturalne w Europie Środkowej i Wschodniejwww.gfps.pl

Tel. (PL) +48 604 627 585
    Tel. (DE) +49 160 681 59 58

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.