Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

Bu konu tutar :D Bir iki şeyde ben sorayım belli olmaz gidebiliriz her an. Proje önerilerini biz mi yapıyoruz o kısmı tam anlayamaıdm..

Birde yemek konusunda inanca dikkat ediyorlarmı ? Şükür inançlı insanım şimdi gidince domuz etiyle karşılaşmak istemem örneğin ?

Teşekkürler güzel konu için ayrıca.

Dostum biz var olan projelere başvuru yapıyoruz gönüllü olarak çalışmak için.O sayfada projeleri bulmaya yönelik,proje detayları,katılımcılar neler yapıcak vs ayrıntıları inceliyoruz dikkat ettiysen uzun uzun.

Yemek içinde bizim gruba sırbistan'da otelde yanlışlıkla domuz eti vermişlerdi bir kız arkadaşımız yemişti sonra birşey olmadı,ancak farketmeden yiyorsun tek tek içeriğine bakamazsın herşeyin,niyet önemli

• Hocam konuyu biraz okudum bulamadım şu sorumu cevaplayabilirmisin. Bu yaz için gitmeyi düşünüyorumda ne zaman gideceğini kabul edilince senmi seçiyorsun? Üniversite okuyorum o yüzden Yaz ayı için ayarlamak istiyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

Bu konu tutar :D Bir iki şeyde ben sorayım belli olmaz gidebiliriz her an. Proje önerilerini biz mi yapıyoruz o kısmı tam anlayamaıdm..

Birde yemek konusunda inanca dikkat ediyorlarmı ? Şükür inançlı insanım şimdi gidince domuz etiyle karşılaşmak istemem örneğin ?

Dostum biz var olan projelere başvuru yapıyoruz gönüllü olarak çalışmak için.O sayfada projeleri bulmaya yönelik,proje detayları,katılımcılar neler yapıcak vs ayrıntıları inceliyoruz dikkat ettiysen uzun uzun.

Yemek içinde bizim gruba sırbistan'da otelde yanlışlıkla domuz eti vermişlerdi bir kız arkadaşımız yemişti sonra birşey olmadı,ancak farketmeden yiyorsun tek tek içeriğine bakamazsın herşeyin,niyet önemli

yani birşey olmadı derken ?

Yani 2. YDS öncesi belki bi git gel yapabilirim zaten istediğim var özellikle ingiltere için ama bu konu sıkıntı niyet önemli tabiki kasti yapacaklarını zannetmiyorum özellikle ingilizler böyle konularda inanç/insan haklarına önem verirler.

• Burada 13-30 yaş arası diyor

quote:

1. You are …
    … a young person aged between 13-30 or a youth worker…
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Hocam nerelere gittin, hangi işlerde çalıştın ve ne kadar konakladın izlenimlerini anlatırsan sevinirim.

2008 yılında uluslararası proje vardı edirne'de onunla başladım amerika dahil pek çok ülkeden katılımcılar vardı.

2012 ağustos ilk haftasında Letonya Ulusal Ajansı Projesiyle ( Letonya'daki AB Bakanlığı) finansmanıyla Tiflis'e gittim.Önce orda diğer katılımcılarla buluşup ( 12 farklı ülkeden) kara sınırından Ermenistan Dilican Şehri'ne geçtim minibusle orda 1 hafta sosyal medya ve web eğitimi aldık,otelde kaldık.Proje bittikten sonra Erivan'a geçtik tüm proje ekibi.proje bitti 1 hafta'da arkadaşımda kaldım erivan'da çok güzeldi.Cebimden tek kuruş çıkmadı 15 günde ( alkol hariç )

2012 Ekim Ayında Belgrad'a gittim.1 gece tek başıma otelde kaldım,gezdim belgrad'ı.Diğer arkadaşlar geldi ertesi gün 5 kişi olduk toplamda türk ekibi olarak Leskovaç şehrine gittik Kültürel Değişim projesiyle.5 tane daha farklı ülke vardı.
    (litvanya,polonya,makedonya,azerbaijan,sırbistan ve biz)

Bu Mayıs ayında uzun dönem ( 8 Ay ) Finlandiya'da EVS yani bu gönüllü hizmeti projesine uzun döneme başlıyorum.Rehabilitasyon merkezinde çalışıcam otistik ve öğrenme zorluğu çeken gençlerle.Sizde gidin istiyorum benim gibi gezin.Dünya Türkiye'den İbaret değil

• quote:

quote:

quote:

Yani 2. YDS öncesi belki bi git gel yapabilirim zaten istediğim var özellikle ingiltere için ama bu konu sıkıntı niyet önemli tabiki kasti yapacaklarını zannetmiyorum özellikle ingilizler böyle konularda inanç/insan haklarına önem verirler.

Hocam ben size yazın yapılan kısa dönem projeleri öneriyorum.Hem daha iyi olarak ilk deneyim olarak hemde okul mevzusunda üzülmemiş olursunuz.Buradan paylaşıcam tüm projeleri

• Hocam çok teşekkürler. Başvuru tarihleri ne zaman tam bir bilginiz var mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben size yazın yapılan kısa dönem projeleri öneriyorum.Hem daha iyi olarak ilk deneyim olarak hemde okul mevzusunda üzülmemiş olursunuz.Buradan paylaşıcam tüm projeleri

Eyvallah hocam okul sorun değil bitti zaten üniversite. Boşluk bulunca inceleyeyim bi ya iyi olur belki :D

Gidiş tarihleri ile ilgili bilgi varmı gözümden kaçmış olabilir ? Yani "her haziran " gibi mi mesela.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Hocam nerelere gittin, hangi işlerde çalıştın ve ne kadar konakladın izlenimlerini anlatırsan sevinirim.

2008 yılında uluslararası proje vardı edirne'de onunla başladım amerika dahil pek çok ülkeden katılımcılar vardı.

2012 ağustos ilk haftasında Letonya Ulusal Ajansı Projesiyle ( Letonya'daki AB Bakanlığı) finansmanıyla Tiflis'e gittim.Önce orda diğer katılımcılarla buluşup ( 12 farklı ülkeden) kara sınırından Ermenistan Dilican Şehri'ne geçtim minibusle orda 1 hafta sosyal medya ve web eğitimi aldık,otelde kaldık.Proje bittikten sonra Erivan'a geçtik tüm proje ekibi.proje bitti 1 hafta'da arkadaşımda kaldım erivan'da çok güzeldi.Cebimden tek kuruş çıkmadı 15 günde ( alkol hariç )

2012 Ekim Ayında Belgrad'a gittim.1 gece tek başıma otelde kaldım,gezdim belgrad'ı.Diğer arkadaşlar geldi ertesi gün 5 kişi olduk toplamda türk ekibi olarak Leskovaç şehrine gittik Kültürel Değişim projesiyle.5 tane daha farklı ülke vardı.
    (litvanya,polonya,makedonya,azerbaijan,sırbistan ve biz)

Bu Mayıs ayında uzun dönem ( 8 Ay ) Finlandiya'da EVS yani bu gönüllü hizmeti projesine uzun döneme başlıyorum.Rehabilitasyon merkezinde çalışıcam otistik ve öğrenme zorluğu çeken gençlerle.Sizde gidin istiyorum benim gibi gezin.Dünya Türkiye'den İbaret değil

hocam mail atınca cvb ne zaman gelır tahmınen gec gelirmi

• @zorbey hocam geri dönmeleri bazen 1 haftayı buluyor ancak kesin dönüyorlar,dün gece mail atan arkadaş bu sabah 3 tane cevap paylaştı hemen göndermişler ona.

@Hocam uzun dönem projeleri soğuk ülkeler ( iskandinavya gibi ) genelde yazın başlatıyorki giden kişi alıssın,direk 2 metre karla karşılasmasın şok olmasın diye.Kısa dönem projeler yaz boyunca devam ediyor.İlk Mesajımda paylaştığım facebook hesaplarını takip edin kesin gidersiniz bu yaz.

@xenon92 başvuru tarihleri kuruluşa,organizasyona göre değişiyor.Mail atıp bilgi isteyin ne zaman kabul ediyorsunuz başvuru diye,bilgi vericekler yardımcı olucaklardır.
  • Beleşe kimse kimseye beleş bir şey vermez ama bir iş olmasın
  • böbrek.avi
    @1OO1@George Jetson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 1 Mart 2013; 12:19:51 >
  • tarihler çok ters. malesef okul zamanına denk geliyor
  • @george ve lakers : Gittiğin yerde gönüllü olarak çalışıyorsun,vakit ve emek harcıyorsun karşılığında da doğal olarak yemek veriyorlar ve kalacak yer temin ediyorlar.Ayrıca Avrupa Birliği veriyor parayı kimsenin cebinden çıkmıyor merak etmeyin.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@george ve lakers : Gittiğin yerde gönüllü olarak çalışıyorsun,vakit ve emek harcıyorsun karşılığında da doğal olarak yemek veriyorlar ve kalacak yer temin ediyorlar.Ayrıca Avrupa Birliği veriyor parayı kimsenin cebinden çıkmıyor merak etmeyin.

Orda çalışsak 3 yıl falan buraya gelince askerlikten muaf oluyozmu öyle bişi varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

quote:

@george ve lakers : Gittiğin yerde gönüllü olarak çalışıyorsun,vakit ve emek harcıyorsun karşılığında da doğal olarak yemek veriyorlar ve kalacak yer temin ediyorlar.Ayrıca Avrupa Birliği veriyor parayı kimsenin cebinden çıkmıyor merak etmeyin.

Orda çalışsak 3 yıl falan buraya gelince askerlikten muaf oluyozmu öyle bişi varmıdır?

12 aydan uzun proje yok.Askerlik durumunu bilmiyorum.
  • quote:

Liselerde ki Comenius projeleri hakkında bilginiz varsa böyle bir konu açarsanız sevinirim.. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
  • Mesajım bulunsun pasaportum çıkınca başvuracağım.
  • Hocam bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
    Bir şey sorucam arama yapmakta sıkıntı çekiyorum neyi seçersem seçim hiç bir şey çıkmıyor bunun sebebi ne olabilir ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.