Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Konu için teşekkürler. Benim de müsaitsen birkaç sorum olacak.

- Proje için verilen schengen vizesinin süresi, proje süresiyle aynı mı oluyor; daha uzun mu? Yani sırf schengen almak için kısa süreli bir projeye katılmak mantıklı olur mu?

- Gittiğimiz ülkede verdikleri harçlık yetmezse ne yapıyoruz? Ekstra ödenek alma imkanı tanıyorlar mı? Yoksa nolur nolmaz diye, cebimizde belli bir miktar para götürmek mi gerek?

- Kalıcı olarak yurt dışında çalışmak ve yaşamak isteyenler için, bu tür projeler bir başlangıç olabilir mi? Yani gittiğimiz ülkede iş başvurusu yapma ve kabul edilme şansımız var mı? Veya ülkemize döndükten sonra bu projeyi referans gösterip yurt dışında iş başvurusu yapsak, bir faydası olur mu?

şimdiden teşekkürler.

1-Schengen vize başvuru formunda vize istediğiniz süreyi yazıyorsunuz şu kadar günlük vize istiyorum diye bu konsolosluğa kalmış,proje süresi veya daha uzun vermek.

2-Ekstra ödenek kuruluştan kuruluşa değişiyor,eğer bütçeleri varsa neden vermesinler.Bunun dışında ailenizde duyarlıysa biraz para koyar cebinize zaten

3-Proje bittikten sonra size YouthPass sertifikası veriyorlar Avrupa Komisyonu İmzalı iş bulmada yararlı olabilir,nette youthpass diye bir aratın.

bu youthpass sertifikası Türkiye'de gerçekleşen bir projeye katıldığımdan verilmişti işe yarıyormuş madem saklayalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Konu için teşekkürler. Benim de müsaitsen birkaç sorum olacak.

- Proje için verilen schengen vizesinin süresi, proje süresiyle aynı mı oluyor; daha uzun mu? Yani sırf schengen almak için kısa süreli bir projeye katılmak mantıklı olur mu?

- Gittiğimiz ülkede verdikleri harçlık yetmezse ne yapıyoruz? Ekstra ödenek alma imkanı tanıyorlar mı? Yoksa nolur nolmaz diye, cebimizde belli bir miktar para götürmek mi gerek?

- Kalıcı olarak yurt dışında çalışmak ve yaşamak isteyenler için, bu tür projeler bir başlangıç olabilir mi? Yani gittiğimiz ülkede iş başvurusu yapma ve kabul edilme şansımız var mı? Veya ülkemize döndükten sonra bu projeyi referans gösterip yurt dışında iş başvurusu yapsak, bir faydası olur mu?

şimdiden teşekkürler.

1-Schengen vize başvuru formunda vize istediğiniz süreyi yazıyorsunuz şu kadar günlük vize istiyorum diye bu konsolosluğa kalmış,proje süresi veya daha uzun vermek.

2-Ekstra ödenek kuruluştan kuruluşa değişiyor,eğer bütçeleri varsa neden vermesinler.Bunun dışında ailenizde duyarlıysa biraz para koyar cebinize zaten

3-Proje bittikten sonra size YouthPass sertifikası veriyorlar Avrupa Komisyonu İmzalı iş bulmada yararlı olabilir,nette youthpass diye bir aratın.

teşekkürler.

• İspanya'dan Tatil gibi AGH Fırsatı !

http://www.ab-ilan.com/avrupa-gonullu-hizmeti-agh/genclik/avrupa-gonullu-hizmeti-agh/ispanya-da-tatil-yapar-gibi-gonullu-hizmeti-yapin-002361

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earth_Dreams -- 2 Mart 2013; 17:46:58 >
  • İngilizcesi yüksek olmayanlar bence başvurmasın. Anlaşılabilir bir şekilde konuşamıyorsanız zorluk çekersiniz.
  • Kabul Alan Bir genç arkadaşımızın izlenimleri eklendi : Mutlaka Okuyun

http://tog.org.tr/manset_haber-200
  • bu tatili bir hizmet karşılığında yapacağız anladığım kadarıyla ... peki bu hizmet nedir *? ve hizmet süresi nekadar *?
  • Bu neymiş ilk defa görüyorum.
  • mesajımız bulunsun
  • Yazın kısa dönemli gitmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silencio27

bu tatili bir hizmet karşılığında yapacağız anladığım kadarıyla ... peki bu hizmet nedir *? ve hizmet süresi nekadar *?

Proje süreler değişiklik gösteriyor. 1 haftadan 12 aya kadar.

Bu hizmet toplum yararına çalışma diye nitelendirebilirim basit ve güç gerektirmeyen herkesin yapabileceği tarzda işler.
  • nasıl aratacam ben ispanyaya nasıl gidicem ağustosta proje var mı şöyle 3-4 haftalık nasıl aratacaz
  • bizi götürmezler lan
    boşa kasmayın
  • quote:

quote:

bu tatili bir hizmet karşılığında yapacağız anladığım kadarıyla ... peki bu hizmet nedir *? ve hizmet süresi nekadar *?

Bu hizmet toplum yararına çalışma diye nitelendirebilirim basit ve güç gerektirmeyen herkesin yapabileceği tarzda işler.

bana 5 tane en çok yapılan hizmet örneği verebilirmisin ?
  • quote:

quote:

quote:

türkiye'yi tanıtıcı slayt gösterisi hazırlama ve sunumu

anaokulunda çocuklarla çalışma

gençlik merkezlerinde gençlerle çalışma

spor aktivite merkezlerinde gelenlere spor yaptırtma

özel ihtiyacı olan ( otistik,engelli ) bireylerle rehabilitasyon merkezinde çalışma

• quote:

quote:

quote:

quote:

özel ihtiyacı olan ( otistik,engelli ) bireylerle rehabilitasyon merkezinde çalışma

bilgilendirme güzel ... ama ben bileyim içimde sanki bir kuşku var gibi

• Bir sorum var. 3 aydan fazla olunca oturma izni alınıyor diyosunuz. Bitince tekrar aynı ülkede bi projeye girebilir miyiz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gençlik merkezine kızlar geliyor mu?

• Benimde bir yurt dışına çıkma hayalim var hem dilimi gelistirmek hemde tatil icin bu projelerde bunlari gerceklestirebilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Yere başvurdum bakalim ne cevap gelicek
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.