Şimdi Ara

Gençler Nerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben mağlubiyete zerre kadar takılmıyorum biz zaten bu yıl şampiyon olmamaya hazırlamıştık kendimizi, bize öyle söylenmişti proje anlatılmıştı hepimize de mantıklı gelmişti
    ama biz sanıyoduk ki gençlerden kurulu bi kadro çıkıp, önümüzdeki yılların provası niteliğinde bi sezon geçirecek

Abi dünkü 11 in yaş ortalaması kaç ?

Forum dahil her yerde bi tepki var ama bu tepki taraftarın iki yüzlülüğü mü verilen sözlerle icraatin farklı olması mı?

ben dirara alpere hasan aliye neus volkan topala valbuşa güvensem zaten aykut kocaman kalsın, eski düzeni sürdürsün seneye şampiyon oluruz derdim

Dünkü maçta niye dirar yerine ferdi oynamadı mesela ? çünkü hata yapar kaybederiz... ya yapsın zaten yapsın da kaybedeceksek ferdiyle ferdi gibilerle kaybedelim diye yola çıkılmadı mı?

Eljifin golden önceki pozisyonda top kaybı var, kim eljife tek kelime laf ediyo forumda..

Barış geçen hafta solda sıvadı, bu haftada oyuna girdi mi girmedi mi belli değil... kim ağzını açıp barışa tek kelime laf ediyo..çünkü biz buna hazırlamıştık kendimizi

Genç alın abi marco fabian kim afedersin de ? kiralıyosan bile m.citynin gelecekte düşündüğü ama şu an kadroya girmesi imkansız olduğu için kiraladığı bi gence yönel..

onyekuru belki 2 yıl sonra psg ye gider,performansı yukarı doğru gidiyo.. ayewin artık öyle bi ihtimali var mı ? kim diyebilir ki ayew seneye chelseaye gidebilir ? kiralarken bile büyük takımların 20-30 verip aldığı (hani abi bize gelmez o yaştaki adam denilen) ama kadroda yer bulamayan gençlere yönelmemiz lazımdı...

başkan futbolu doğru kişiye mi emanet etti bilmiyorum, zaten comolli ismi forumda çok hoş karşılanmamıştı..
    inşallah hatalardan dönülür daha yolun başı, gerekirse comolli gider hatta cocu da gider bu takımdan ama Ali Koça desteğim ve kredim sonsuz

• Aykut kocaman olsa fener bu sene banko şampiyon derdim ben gsli olarak çünkü takımı baya otutturmustu son 10 Maçı da kazanmıştı Aykutun gitmesi hata oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freyi çok savunuyordum ama adam 1 kere milli forma giymemiş Dünya Kupasınada çağrılmamış üzüldüm Freye bir şey demiyorum ama onun gibi oynayıp milli forma giyen seviyesi biraz daha süt düzey oyuncular alınabilir genç yaşta
  • U21 şov yapıyolar.
  • Barış Berke ferdi gelince gencleseceginizi hemen mi sandiniz?

Türkiye'de mi hiç bir takım genç yetistiremez , parayı verir alır o da olgunlasinca.24-25 yaş genç sayıldığı için maalesef o yaşta genç diye alır.

Şimdi 2 mağlubiyet aldınız homurdanmalar başladı , bu gençler oynasa mağlubiyet alsanız emin ol şimdi gençler oynasın puan kaybedelim diyenler yine istifa , kötü , çöp diyecek Türkiye de 3 büyükler genç yetistiremez,cikartamaz taraftar , futbol anlayisi nedeniyle.

Ferdi , Berke kiralık gider.Berke altinorduda bile yedekti.Cocuklari Hollanda , belcikaya kiralayin bari ferdi kendi takımında kiralık kalsa sizdekinden daha çok gelisim kaydeder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam kadro çöp leş ama 9 transfer yapıldı galiba, geçen yıl hiç oynamayan eljifi de sayarsak 10 oyuncu.

kadro ne kadar leş olursa olsun (ki geçen yılın 2.si) 10 transferi bir takımın oynadığı futbolu, oyun yapısını değiştirmesi lazım...

şampiyonluk beklemiyorum bu yıl ama gençler oynasın, yoksa bi anlamı yok
  • Soylenen projeden dolayi Genclerin Oynatilmasi gerektigine katiliyorum. Kaleyede kulada o cocukla cikilmali. Barış elif bence banko 11 de oynamali ki takimda bunlardan iyi yokki zaten. Dediginiz gibi varsin hata yapsin guzel bir pası bize yetiyor. Ama ayew konusunda falan soylediklerinize katilmiyorum. Elifin yanina illa tecrubeli adam lazim. Bir taraf barış ise diger taraf tecrubeli olsunki o cocukda bisiler gorsun. Ama satin alma opsiyonlu ise kiralama o zaman dediginiz gibi 25 yasinda birini kiralarsin. 30 undaki adami kiralamanin o zaman anlami yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler ingilizce unutulur mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Beyler bunlar ne ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.