Şimdi Ara

GENÇLER PES EDECEM GALİBA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle eşit ağırlığım .ankara hukuk istiyorum . 2-3 güne bir denge denemesini matematiğini çözüyorum . hep 30-35 civarı net yapıyorum . bıkma derecesine geldim. saçlarım dökülüyor gibi zaten. hiç çözesim gelmiyor . napıcam bilmiyorum zaten düzgün ders çalışamıyorum . çözüncede sinir oluyorum istediğim gibi gelmeyince . bir yardım edin arkadaşlar. şurda 7 gün kalmış birşeyleri hala düzeltebilir miyim . aynı mı kalır ondanda emin degilim .

edebiyat deneme netlerimde 46-48 civarı . coğrafya 20-22 . geometride 15 tane yapınca bırakıyorum . ygs 5 de 43k . sizce böyle bir sonuçla kaç k ya cekerim . şimdiden teşekkürler

• Kardesim yapacagin sey su 1 hafta disini skman emin ol cekeceksin o edeb yaptin mi isi bitirirsin zaten 30 35 yapip dengede lys dede 30 yapacan diye bisey yok gecen sene cok basit bir sinavdi rahat ol neyden kaciriyosun 1 hafta onlara bak oturt sonrasi tevekkul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denemeleri çok takma hocam ygsde gördük 120net yapamayanlar ilk 2bine girdi 140ın altına düşmeyenler 5bine sınavda her şey degişiyo
  • kafayı yemişsin sen.kendi kendini sıkıntıya sokuyorsun.ulan ben 47k olucam ve pes edicem haa...senin şu ansa pes etmeye hakkın bile yok.eğer kendine yakıştırıyorsan da bu senin iradeni gösterir.hem netlerin de iyi ..benim sıralamam çok kötüydü.çook çok kötüydü.buna rağmen günlük 16 17 saat çalışmaya başladım 1 ay boyunca...daha sonra farkettim ki benim tek hedefim vardı ve o hedefe bu sene ulaşamayacağıma göre başka biryer gelse de tercih yapmayacağıma göre en baştan başlamlıyım..EN BAŞTAN BAŞLADIM.ŞU AN YGS ye çalışıyorum.hedef bilkent hukuk--OLMADI..ama 10 sene de geçse yine tek hedefim için çalışırım..böyle bir yapım var :)BENCE SEN DE kendine güven.SINAVI DÜŞÜNME..aklına mı geldi beyninie, düşüncelerine SUS!!! de..potansiyelinin farkına var ve pes edeyim deme..matematikten birkaç konudan çok zorlandın biliyorum.:)SEN DE biliyorsun zorlandığını ve hala o konu eksik olabilir.ne kadart zor olursa olsun konuyu iyice pekiştir...bel ki de iyice pekiştirmediğin kitabın yüzüne bakınca iğrendiğin bir konu var..EMİN OL O KONU Sana ANKARA ÜNİVERSİTESİNİN KAPISININ AÇILMASINI SAĞLAYACAK.İÇERİ GİRECEKSİN VE SEN ARTIK *HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİSİN*
    pes etmeye hakkın yok.hiçbir şekilde...dediğim gibi DÜŞÜNME bu saatten sonra sadece yap.emin ol en az 5 net daha koyarsın.yeter ki İNAN..:) kolay gelsin...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANKA-rhz -- 6 Haziran 2015; 14:30:26 >

• 47 k nın nesine pes ediyosun anlamadım
  • gerçekten bıkma noktasına geldim. ama inşallah çalışıcam bu son 1-2 hafta .bir sorum daha var . geometriye calışıp 25 net filan yapmakla 15 net arasında fazla fark eder mi ?yani analitik hiperbol elips parabole çalışsam ordan toplarmıyım soruları?
  • gazi hukuğa gidiver

ben intihar etmek üzereyim adam bana bu netlerle napıcanı bilmedğini söylüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes mi fifa mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasmayin bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.