Şimdi Ara

Gençlere gnc full 2 gb 4 gb 6 gb 8 gb paketleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
16.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Vamos Bien

25 yaş altı kardeşimin tc'si ile kullanmak istiyorum nasıl yapıyoruz bu şekilde kullanan var mı

Dediğiniz şekilde kullanıyorum
    Önce GNC tc no'yu yazıp 2222 ye göndereceksin,genç tarifeye katıldığını bildiren mesajdan sonra,pakete katılım mesajı ile GNC FULL 2GB yazıp 2222 ye gönderince tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müş. hizmetleri hat sahibi 25 yaş altında değilse 12-25 yaş aralığında birini kullanıcı göstererek kampanyadan yararlanabilirsiniz diyor. tim ler ise tc tanımlama kaldırıldı sadece hat sahibi 25 yaş altında olacak diyor hangisi doğru ona göre geçiş yapamıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.omeroglu

müş. hizmetleri hat sahibi 25 yaş altında değilse 12-25 yaş aralığında birini kullanıcı göstererek kampanyadan yararlanabilirsiniz diyor. tim ler ise tc tanımlama kaldırıldı sadece hat sahibi 25 yaş altında olacak diyor hangisi doğru ona göre geçiş yapamıyoruz

Üstte yazmışım yine yazayım
    Hat sahibiyim,25 yaş üstündeyim,16 yaşındaki yegenin tc nosu ile kaydoldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölü saatlerde yarısını kullandiriyorsa çok da ise yaramasa gerek.
  • Gnç full 6gb geçiyim mi karar veremedim yoksa bekliyim mi ?daha düzgün kampanya yaparlar mı acaba
  • GNC FULL 4 GB kullanıyorum acaba fizy üyeliğini nasıl kullanırım ?
  • Şu firmanın kampanyalarından hiç bir şey anlamıyorum, yok yarısı gece yarısı gündüz, şurada şu kadar geçerli, burada bu kadar geçerli, şunu kullanırsan faturaya ekleriz, bunu kullanmazsan kazığı sokarız falan, bu ne böyle arkadaş?!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.