Şimdi Ara

Gençlerin %54'ü Evlenmeden Olmaz Diyor (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
1
Favori
14.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KingDwa®F

şunu demek istiyorum bu konuda ya tamamen HAYIR ya tamemen LARG'ım karımda kızımda yapsa komaz denir. Oyle mesajlar yazıldıki
    dansöz asenadan beter cevir kazı yanmasın (lafım sadece oyle yazanlara)

Tamam, sen bakire kızla evlen. İlk evlendiği kişi sen ol, kızın olursada hiç bir şekilde dışarı dahi çıkmasına izin verme, yada tembih et.

Oldumu?
  • 1) ben zaten 2 senelik evliyim ve zaten onunla ilk ben oldun
    2) sen ne istersen onu yap
    3) ben demokratik bir kocayım eşimi asla dedigin gibi eve kapamam
    4) DAHA'DA BU KONUDA YORUM YAPMAYACAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 16 Temmuz 2009; 15:53:15 >
  • Hayatın evlilik kısmına kadar bakir kalmış bir erkeğin bakire bir bayanla evlenmek istemesi onun en tabi hakkıdır. Ama bakir olmayan bir erkeğin bakire bir bayanla evlenmek istemesi, bekareti "vazgeçilmez" olarak görmesi ikiyüzlülükten ve arsızlıktan başka birşey değildir. Kendine gelince şapur şupur götür, iş evlenmeye gelince illa bakire olacak. Olmaz anam işte o. Karaktersizlik göstergesi resmen.

Çok gördüm evlenene kadar namus timsali olan evliliğinin ilk ayında başkalarıyla yatanları. Dışardan baktığında gayet mütevazı ve hanım hanımcık olup aynı yatağa girince 10 yıllık hayat kadını gibi sevişenleri, bekaretini kaybetmeyip ağza alınmayacak şeyler yapanları... İnsanın içinde kevaşelik varsa arkadaş, gerisi teferruattır. Er yada geç suyüzüne çıkar. O yüzden dürüstlük ve sadakat bekaretten çok daha önemli kavramlar.
  • süper yorumlar var ya.bu forumdakileri seçrek mi alıyorlar

konuya gelirsek ömer nickli üye çok güzel yazmış.sen bakir ararsın başkası özellikle bakir olamayanı arar fikirlere görüşlere saygı duymak gerekir.fikirlerinden dolayı insnaları geri yobaz diye tanımlamak en büyük yobazlıktır.
  • quote:

Çok gördüm evlenene kadar namus timsali olan evliliğinin ilk ayında başkalarıyla yatanları. Dışardan baktığında gayet mütevazı ve hanım hanımcık olup aynı yatağa girince 10 yıllık hayat kadını gibi sevişenleri, bekaretini kaybetmeyip ağza alınmayacak şeyler yapanları... İnsanın içinde kevaşelik varsa arkadaş, gerisi teferruattır. Er yada geç suyüzüne çıkar. O yüzden dürüstlük ve sadakat bekaretten çok daha önemli kavramlar.

İşte bende bunu savunuyorum En önemli olan şey birbirine değer vermek ve sevgidir.

Ama bu tip düşünen KİME SORARSANIZ sorun, öyle 1-2 ayda AŞIK olunamayacağını size söyler. Uzun yıllar geçmesini size söyleyecektir. Böyle bir kızda zaten 25 yaşına kadar 55 değil 5 erkekle ancak yatmıştır.

Ayrıca 70 milyonluk ülkede o 5 adamı görme ihtimalinizde bir yıl içindeki bütün milli piyango ve lotodaki büyük ikramiyelerin size vurmasıyla aynıdır.

Neyse...Herkesin fikri kendine tabi...Ancak ASLA kaşarları felan savunduğumu yada genelevden kadın alıp evleneceğimi SANMASIN kimse, alakası yok. Yanlış anlıyorsunuz...
  • yapmak istiyorsan yap kardeşim içinde varsa allah engel olamıyor sana biz mi olabileceğiz?
    ben şahsen kendi adıma beklediğim tek şey insanlar dürüst olsun ikiyüzlü olmasın.
    sen her türlü haltı yerken karşındaki bakire çıkmayınca anasının evine yollama daha kötüsü ve vahimi bakire çıkmadı namusum gitti diye cinayet falan işlemeye kalkma karşındakini dövmeye incitmeye kalkma bu kadar.yaksa uçkurunun ipini ben mi tutacağım ne halt yersen ye...
  • http://www.gazetesok.com/haber.jsp?cid=39700

Eski bir haber, konumuzla ilgili olabileceğini düşündüm
  • ya evlenmeden önceyi savunanlar hiç düşündünüzmü annenizin veya ablanızın veya kızınızın öle bişe yaptiğini ne yaparsiniz bunu öğrenseniz bu soruya cevap verin lütfen
  • Bir kere bakirliği geçelim,Türk erkeğinin %70 i Muhakkak Evleri ziyaret etmiştirYapacaksanız orda yapın işinizi.
  • Evet evlenmeden olmaz, gel bakayım şöyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Herkesin hayata bakışı farklıdır.

Asıl gerilik nedir biliyor musunuz;
    İnsanların görüşlerine ve algılayışlarına saygı duymamaktır. Asıl gerilik; kendisiyle örtüşmeyen görüşlere gerilik demektir.

Sence öyledir bence böyle.
    Sana göre geriyimdir sen de bana göre gerisindir... Bunun sonu yok.

Şimdi modernlik olarak tabir edebileceğimiz tüm algılayışlar dünya tarihi üzerinde çok defalar yaşanmış bireysel yaşanmışlıkla da kalmamış toplumların yaşayış biçimi olmuştur. O nedenle nereden bakıldığına bağlıdır gerilik.

:)
  • Arkadaşlar bence herkesin görüşüne saygı duymak diye bişey sacma bişey.Sokak ortasında insanlara tecavuz etmek doğaldır diyene saygı duymamız mı gerekyor?

Bu olayın bir bütün olduğunu düşünüyorum ben.Zar olayı sadece namus göstergesi deildir fakat önemli bi unsurdur.Kızların önemli bir çoğunluğu kendilerini tek bir kişiye adamak istiyor ve o da kocaları olsun istiyor vede koruyorlar da.Kız gerçekten sevmişse evlenmeyi gayet tabi bekleyebilir.Kendisini evlenmeden veriyorsa bence biraz da o iş için bu ilişkiye girmiştir.Kendisinden evlenmeden cinsel ilişkiye girmeyi isteyen adamı yanında tutuyorsa o kız gerçekten o adamı sevmemiş demektir.Newmonarch demişki kaşar olmasın ama 3-4 kere sevdiğiyle yatmış olabilir.Bir insan kaç kere sevecek yahu?1 ini sevmiş hadi anladık 2,3 noluyo ?İnsan hayatında ne olursa olsun 1 kişiyi sever.Diğerleri tamamen zevk içindir.Eğlencedir.Zaten biter ve bağlılık olmaz.Aşkın da sevgiyle bi alakası yoktur.Tamamen tutkudur aşk.Gerçekten 1 kişiyi sever insan.

Omi ye katılıyorum.Bu tür şeyler aileyi yıpratır.Bunu kimse kaldıramaz.Başkasıyla yatmış olması önemli deildir diyenler karşısındakini sevmiyordur ama evlendiği kişi için aynısını isteyeceklerini sanmam yada kendi kızları ve kız kardeşleri için.(onlar için sorun deilse kız kardeşlerinin mail adreslerini foruma gönderebilirler)

Erkek de 100 kişiyle yatıp sonra da evleneceğim kız namuslu olsun diyemez.Böyle bi talep bence komik kaçar.
    Şöyleleri de var.Kız 10 erkekle birden konuşuyor orda burda geziyor tozuyor belki elletiyor belki elletmiyor.Bu tipler de benim gözümde sağlam deil.Mesafeyi korumalıdır erkek de kız da.Sevmediğin evlenmiceğin insana umut vermek yanlış. ve farkediyorum ki bekaretin önemi yok özgürce yaşamak lazım diyenler ya küçük yaşta yada ilişkiye aç.
    Ben namusu sadece bekaret olarak görmüyorum.Bir erkeği tipine göre, havalı diye seçiyorsan vah sevdim de aldatıldım demiceksin.
    Neyi sevdiğine bakacaksın.O yüzden namus değer yargısı da demektir,bekaret de olgunluk da ...
  • Eskilerin lafını gene soyluyorum İgneyi baskasına batırmadan kendine bunu batır (birazcık değiştirdim)

eger bu sizi acıtmadıysa igneyi bana batırabilirsiniz. Genelde evlenmeden olur diyenler evlenirken yapmayanları alırlar. Ne hikmetse
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeanBack

ya evlenmeden önceyi savunanlar hiç düşündünüzmü annenizin veya ablanızın veya kızınızın öle bişe yaptiğini ne yaparsiniz bunu öğrenseniz bu soruya cevap verin lütfen

veremezler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loading

quote:

ya evlenmeden önceyi savunanlar hiç düşündünüzmü annenizin veya ablanızın veya kızınızın öle bişe yaptiğini ne yaparsiniz bunu öğrenseniz bu soruya cevap verin lütfen

veremezler

VEREMEZLERRRRR..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rude.

quote:

Orjinalden alıntı: Loading

quote:

veremezler

VEREMEZLERRRRR..

İlla ki mezhebi geniş olan biri çıkacaktır. Bekleyelim bakalım.
  • o mezhebi geniş olana şey derler ya neyse
  • Bence evlenmeden kimse yapmamalı...
    Artık bu işler iyice zevk meselesi haline haldi...
    Tamam zevkte bilmiyorum bana saçma geliyor...
    Evlen kocanla ne yaparsan yap işte...
    Şahsen evlenene kadar yapmamayı planlıyorum ve karımında öyle olmasını isterim...
  • Her olaya iyimser bakmak lazım. Bir gerçek var ki, zina yapınca cehennemlik oluyorsunuz. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Zina yaptınız diyelim o kişi ile mutlaka evlenmeniz gerek. Anca öyle affedilir.

Her ne olursa olsun bazı şeyleri gerçekleştirmek için erken olabiliyor. Ha gelirsin 25 yaşına artık süreç başlamıştır. Birini bulup evlenmen lazım. O zaman istediğini yap. 25 yaş dediğim dalga, okuma,iş sahibi olman,evlenceğin kişiye bakabilecek düzeyde olmandır.

25 yaşına kadar elizabeth mi takılacağız diyenlerede cevabım şudur; Evet öyle takılcaksın. SABIR,SABIR,SABIR !!!

Yoksa tercihin CEHENNEM olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kènan

Her olaya iyimser bakmak lazım. Bir gerçek var ki, zina yapınca cehennemlik oluyorsunuz. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Zina yaptınız diyelim o kişi ile mutlaka evlenmeniz gerek. Anca öyle affedilir.

Her ne olursa olsun bazı şeyleri gerçekleştirmek için erken olabiliyor. Ha gelirsin 25 yaşına artık süreç başlamıştır. Birini bulup evlenmen lazım. O zaman istediğini yap. 25 yaş dediğim dalga, okuma,iş sahibi olman,evlenceğin kişiye bakabilecek düzeyde olmandır.

25 yaşına kadar elizabeth mi takılacağız diyenlerede cevabım şudur; Evet öyle takılcaksın. SABIR,SABIR,SABIR !!!

Yoksa tercihin CEHENNEM olur...

Güzel dedin ama karşı çıkan çok olacaktır...
    Yani evlenene kadar kızlara o yönden bakmak çok saçma gelse de yapsam tarzı...
    Allah herkese kendi gibi eş ister haberiniz olsun...
    Sen bakireysen o da, ha öyle değil mi evlilik hayırlı olmuyor işte...
    Sonra kavga dövüş ayrılık falan...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.