Şimdi Ara

Gençlerin %54'ü Evlenmeden Olmaz Diyor (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
1
Favori
14.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sefer yapabilirdim bu işi yaşımda henüz o kadar büyük değil fakat bende Allah korkusu var Allah sevgisini dünyadaki zevklerime değişmeyi düşünmüyorum.İnşallah ilerdede yanılmam.
  • bir sürü mesaj var hepsini hatta bir çoğunu okumadım
    ama gözlemlediğim şey :
    bir arkadaş herkes biribirinin görüşüne saygı göstermeli gibi bir yorum yazmış (haklıda) ama mesajlarında bu düşünceye uymayıp , ona buna sataşıp ders verme çabasında olanlar (akıları sıra haddini bildireceğini zannedenler) bu yoruma katııyorum demişler.
    Bu konuya yazdıkları mesaj ları ile saygı göstermeyenler , saygı gösterilmeli gibi bir mesaja aınt yapıp +1 yazmışlar...

Benim düşüncem ise namusun 2 bacak arasında olmadığını söyleyenlerin linç edilmesinin bir gerilik ifadesi olduğudur.
    Bir arkadaş yazmış bunu hemen altında ki mesajda 55 kişiyle beraber olan kız lafı geçmiş...
    Nerenizle anlıyorsunuz şaşıp kalıyorum. Sevdiğin kişi ile cinsel birliktelik yaşamak ile 55 kişi altlı üstlü çalışma yapmayı bir tutuyorsunuz demek...

O ankete katılan erkek bireylerden acaba yüzde kaçı para karşılığında genel evde müze turu atmıştır merak ediyorum?

GERİLİK ŞUDUR:

Hem onun bunun karısına kızına bakıp , askıntı olan sapıklık yapıp da evlenme konusuna gelince nuh deyip peygamber demeyen illa benim evleneceğim kişi bakire olacak diye laf söyleyendir
  • quote:

Orjinalden alıntı: MarijuanA!

Çok sefer yapabilirdim bu işi yaşımda henüz o kadar büyük değil fakat bende Allah korkusu var Allah sevgisini dünyadaki zevklerime değişmeyi düşünmüyorum.İnşallah ilerdede yanılmam.

avatarındaki resim ve nickindeki bitki ye biyolojik anlamda bir sevgin yok ise , kullanmak maksatı(tüttürmek) mekruh değilmi hocam? (tabiki yargılamaıyorum yanlış anlaşılmasın) Sonuçta Allah'ın yarattığı bedene zarar vermek doğru birşey değil (zevk amacıyla)

Bence profil ile yazılan arasında çelişki var
  • Kadın olsun nefes alsın yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: MarijuanA!

Çok sefer yapabilirdim bu işi yaşımda henüz o kadar büyük değil fakat bende Allah korkusu var Allah sevgisini dünyadaki zevklerime değişmeyi düşünmüyorum.İnşallah ilerdede yanılmam.

marihuana icin bu onerme gecerli degil sanirim
  • valla bu konular belli olmaz elbetteki bakire olması tercihtir ama bekareti bir zarda aramakta yanlış zarı sağlam ama ruhu ...... çok kız var etrafımızda
  • ben önem veririm arkadaş.

Allah başımıza öyle bir şey vermesin ama istemem yani.
  • hiçkimsenin görüşüne saygı duymak zorunda değilim sen kimsin ki ben senin görüşüne saygı duyayım derdi eski edebiyat hocam neden böyle saçmalıyor
    bu adam diye düşünürdüm lise zamanlarımda ama oldukça haklıymış aslında,

burada yorum yazan kişilerin birçoğuna saygı duymak zorunda değilim okudum yorumları oradaki düşünceyi aldım veya almadım bana kalmış

birçok kişi belirtmiş zaten evlenmeden defalarca yaparlar ama evlenmeye gelince benden önce yapmamış olacak derler işte bu o.... oğlanlarına sinir oluyorum hatta acayip sinir oluyorumki gebertebilirim bunları, ve üniversitedeki abaza takımının gidip liseli daha aklı başında olmayan kızları ayartıp onlarla ilişkiye girmelerinden nefret ediyorum daha aklı başında olmayan kızları kandırıyorlar, ben yapmadım yapan kız olsun erkek olsun şerefsiz gözüyle bakarım buda bana kalmış kimse yargılayamaz düşüncemi ama saygı duymak zorundada değiller, bakirelik hiç önemli değil sevdiğim insan benden önce gerçekten aşık olduğu değer verdiği kişiyle beraber olmuş olabilir, ben bakire değilim dediğinde yıllarca sürmüş ilişkimi bitiremem ama oldukça şey götürür benden, ona güvenim yıkılır ama bitiremem ilişkimi değer veriyorsam,

bakire olupta arkadan veren o kadar NAMUSLU! kız varki, sinemada çalışıyorum zaten, hergün gelirler elletmedik yalatmadık yerlerini bırakmazlar sinemada ama o zar parçası orada durduğundan namuslu gözüyle bakılır onlara

yapmadım bu işi, korkuyorum çünkü öbür taraftan korkuyorum, daha nereye gideceğim bile belli değil ama nefise hakim olmak gerekli

bazen düşünüyorum nefsimi tutmak için erkenden evlenebilsem keşke diye, ne internette video izlerim ne gelene geçene bakarım göz zinası etmem, ama durum böyle değil zaman gerçekten değişti 25ten 26dan erken zaten evlenemeyeceğim ve mecburen açana bakacağım videolar izleyeceğim elimle istimna yapacağım ne kadar günahta olsa

bunun suçlusu bizmiyiz yoksa yaşadığımız zaman mı bunu hiç bilmiyorum...
  • Bırakın bu işleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingDwa®F

newmonarch, aimar, erkek olarak böyle konuşmanız ne kadar normal, yaşlarınızı ve egitim durumunuzu sorabilirmiyim ?

erkek olmakla pek alakası olduğunu düşünmüyorum.
    yaşım 17, lise sona geçtim.
  • Benimde yaşım 18.
  • mastürbasyon yapmanın günah olduğuna inanmıyorum.
  • Bende bunu anlayamam.
    Bakire bakire diye tutturulupta ülkemizde en fazla namus cinayetinin evlilik dışı ilişkiler olması garibime gidiyor.
    Al bulmuşsun bakire. Evlenmişsin. Ama ne oldu boynuzu yedin. Önemli olan ruhtur bakirelik değil.
    Ve kadının içinde varsa bu işin farklı farklı yolları var. Bakire kalması birşey değiştirmez ki. Anal, oral vs. Kaldı ki diktirilen birşeyden bahsediyoruz.
    O yüzden kızın ruhuna bakmak lazım. Karakterine bakmak lazım.

Ha bana sorarsanız bu işin tek açıklaması var.

Kadınlar erkeğinin son aşkı, erkeklerde kadınlarının ilk aşkı olmayı ister.

Buna yürekten katılıyorum...
  • Bence bu soruyu süleyman demirel üniversitesinde değil süleymancı yurtlarına sormuşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickimyokbenim

mastürbasyon yapmanın günah olduğuna inanmıyorum.

evet biri bu konuya acıklık getirsin zina büyük günah yani yapanın cennete gitme şansı yok (tabi herşeyi Allah bilir.) peki masturbasyon eskiden insanlar erken yaşta evleniyorlardı ihtiyaçlarını gideriyorlardı.Şimdi ise en erken 26 27 yaşında evleniliyor.Bazı insanlar zina yaparak keyiflerine bakıyor bazıları sorumsuz bir şekilde erkenden evleniyor peki biz ortada kalanlar ne yapsın ?
  • Evlenip boşanan bir kadınla evlenmenin bakire olmyan bir kadınla evlenmekten farkı nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemalist81

quote:

evet biri bu konuya acıklık getirsin zina büyük günah yani yapanın cennete gitme şansı yok (tabi herşeyi Allah bilir.) peki masturbasyon eskiden insanlar erken yaşta evleniyorlardı ihtiyaçlarını gideriyorlardı.Şimdi ise en erken 26 27 yaşında evleniliyor.Bazı insanlar zina yaparak keyiflerine bakıyor bazıları sorumsuz bir şekilde erkenden evleniyor peki biz ortada kalanlar ne yapsın ?

bu konuda bildiklerim sadece şu hadis-i şerifler

''Elini nikahlayan lanetlidir''
    ''Eliyle istimna yapan kıyamet günü eli hamile olarak gelecektir''

bunları bildiğim halde yapıyorum hakim olamıyorum nefsime zina yapmamak için bi şekilde tatmin etmem gerekiyo kendimi yaş olmuş 21 üni bitene kadar 24 askerlik 25 evlenene kadar 27 ee ben nasıl dayanayım bi yol bilen varsa sölesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: xx-mas

quote:

Orjinalden alıntı: Kemalist81

quote:

bu konuda bildiklerim sadece şu hadis-i şerifler

''Elini nikahlayan lanetlidir''
    ''Eliyle istimna yapan kıyamet günü eli hamile olarak gelecektir''

bunları bildiğim halde yapıyorum hakim olamıyorum nefsime zina yapmamak için bi şekilde tatmin etmem gerekiyo kendimi yaş olmuş 21 üni bitene kadar 24 askerlik 25 evlenene kadar 27 ee ben nasıl dayanayım bi yol bilen varsa sölesin

motoru soğutmanın başka yolu yok . zina yapınca ömürboyu cehenneme gidiyorsun. hiç yoktan lanetlenelim bari. ne demiş atalarımız "işleyen demir ışıldar" amerikalılar ne demiş "boruları temizlemek lazım"
  • quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

Namus 2 bacak arasında deildir.Sevdiğin kişiyle ilişkiye girmek için evlenmek gerekmez bence bunu biraz gerilik olarak görüyorum.Hani bi kıza cok aşık olucam ve evlenceğim zaman bakire olmadığını duyunca ayrılıcam gercekten komik.Ayrıca Türk erkeklerinn cogu kızlarla iliskiye girmek için 10 takla atıp evlenmeye gelince bakire ararlar.Bune perhiz bune lahana tursusu.

+1 Daha söylencek birşey yok.
  • masturbasyon günah olması bence saçma , hadis veya ayetlerin bundan bahsetmeside garip geldi şahsen
    Eğri oturup doğru konuşalım cinsellik ihtiyaçtır, nasılki bir adama nasıl düşüneceğini öğretmesseniz saçmalar , müzik dinletmesseniz kafasında birşeyler bozuk çalışır ise, cinsellik (veya masturbasyon) da bir ihtiyaçtır. Şayet 30 yaşına gelip evlenmemiş birisi masturbasyon yapmasa orada burada ereksiyon olur. Düşünsenize önünden kız geçtiği anda ereksiyon, onun bunun yüzünden çok başka taraflarını düşünür.Kısacası kafayı oynatır.

Masturbasyon günah ise ömrüm boyunca gördüğüm erkek cinsinin tamamı cehennemlik...
    Zina yapmıyorsun, onun bunun kızına sarkmıyorsun sadece elinle vucudunun bir uzvuna dokunarak(oynamak suretiyle) cehenneme gidiş sebebi açmak bence normal değil gibi. Cenabet dolaşmadan banyoda birkaç dkk ık keyiften ne çıkar, kime ne zararın var
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.