Şimdi Ara

Gençlerin %54'ü Evlenmeden Olmaz Diyor (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
1
Favori
14.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 2smoke

Valla bence önemli değildir, çünkü zaten bahsettiğiniz gibi bir kız bulmak 1000/1 bir ihtimal, şimdi kızlar zar olayı aile baskısı v.s. bakire kalıyolar ama vermedikleri yerleri de kalmıyor, daha orta okuldan başlıyolar fingirdeşmeye. Dolayısı ile siz istediğiniz kadar sevinin bakire kız aldım diye, bakire olsa ne yazar...

Ufak bir fıkra.

Zengin bir adam evelenmeye karar veriyor ve diyoki aletimi eveleneceğim kıza gösterip bu nedir dediğimde verecği en kibar ve en masum cevaba göre seçme yapacağım.

Başlıyor dolanmaya, birini buluyor soruyor buna ne denir, cevap olarak sk.. diyor bayan, adam diyoki yok bu kaşar.
    başkasına gidiyor bu nedir, diyoki kalafat, anaa bu daha da beter, başkası başkası derken yahu diyor hiç mi namuslu kız kalmamış ben en iyisi köyleri gezeyim şehir bozmuş bunları, gidiyor bi köyde bir çiftliğe kıza soruyor bu ne, kız diyorki "pipi" ah diyor adam buldum aradığım kızı, diyorki ne kadar kibarsın görmemişin daha evvel sen kesin, kızda diyorki yooo bizim bahçevanın yar... nın yanında seninki pipi olur ancak ondan öle dedim.. Mal oluyor adam tabi :)

Neyse kıssadan hisse kendinizi boşuna kandırmayın bakire kız olursa namuslu olur diye. Bir değer mevzuda bu kızların bazılarının mal erkekler tarafından kandırılıp bir şekilde ilişkiye girmiş olduklarını unutmayın.

Bir insanın namusunu oraylan aramayın, büyük hata edersiniz, mühim olan sizinle olan birlekteliği boyunca sizin namusunuza bir laf getirip getirmediği, yoksa gerisi boş.

Biri demiş oldu olucak genel evden alalım karı, alabilirsin arkadaşım, inanki dışarda namuslu geçinenlerden daha namusludurlar.

Kesinlikle katılıyorum. Ben zaten yabancı biriyle evlenmek istiyorum tabii denkgelirse en azından genel olarak bizim kızlardan iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jan!ssaRy

dini olarak düşünün biraz zina yapmak en büyük günahtır

insanın zevk aldığı bişeyi yapması neden günah olsun onu hiç anlamam zaten ha evlendiğin kişiyle yapmışsın ha çok sevdiğin bir kişiyle ben arada fark göremeiyorum kendini duygusal ve fiziksel olarak biriyle paylaşman için illa bir kağıda imza mı atman lazım

+ türk toplumunda şöylede bir düşünce var erkek cinsel ilişkide bulunursa milli kadın bulunursa fahişe olur ve bana göre işte bu düşünce gericiliktir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fırtınam...

her sevgilim bir kere versin, evleneceğim kız bakire olsun anlayışı.. bu tür düşünceleri olanlar, baytarınıza başvurunuz.

gerçekten güzel birşey demişsin..kimimiz sevgilisinden sadece birlikte olmuyor!!!! diye ayrılabiliyoruz bile..ama iş evliliğe gelince hemen dönüveriyoruz..
  • hayatımda sadece bir kişi ile birlikte olurum oda sevdiğim insan olur. bunun içinde evlenmiş olmam gerektiğine inanmıyorum. ama bakir veya bakire bir insanın karşısındakinide o şekilde beklemesini çok iyi anlarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: not important

türk toplumunda şöylede bir düşünce var erkek cinsel ilişkide bulunursa milli kadın bulunursa fahişe olur ve bana göre işte bu düşünce gericiliktir

Aynen son derece gerici bir düşünce. En kısa zamanda böyle düşünenlerin nesli tükense de kurtulsak.
  • her sevgilim bir kere versin, evleneceğim kız bakire olsun anlayışı.. bu tür düşünceleri olanlar, baytarınıza başvurunuz.

haklısınız, kendine gelince şapur şupur başkasına gelince OLMAZZZZZZZZZZ. İşde bencil bir insan mantıgı ve genelde bu mantık hüküm
    sürüyor. Ve bunu BATI MODERNLİGİ diye bize geri gazlamayın arkadaşlar. Biz daima BATININ PİSLİKLERİNE özendik, çalışmalarına özenmedik,
    insan haklarına özenmedik, insanlara saygıya özenmedik, ama neye özendik, ALKOL, SEKS, NERDE PISLIK VAR O BİZLERE MEDENIYET kisfesinde
    verildi. Evlilik kurumunun guzelligi mankenler ve bazı sanatcı kisfesindeki ......ler yüzünden zurnanın son deligi oldu. Senede 5 kez manita değiştrmek, evlen boşan evlen boşan ile evliligi EVCİLİGE cevirmek hayatın parcası ve MODERNLİK sayıldı, buna izin vermeyende YOBAZ oldu.
    Yobazlık, bir konser yapılırken o konseri ALKOL iciliyor diye elde sopa basmaya calısmakdır. O mekan hakkında tek kelime bilgisi olmayan insanların
    birilerinin gazına gelmesidir. Ama bu toprakların bir örf ve adedi vardır ve buna görede bazı şeylere dikkat edilmelidir. Tamam insanlar flört edebilir, ilerde cocugum oldugunda bu konuda kızımda olsa konusacam gecmişdeki hatalarımı onunla paylaşacam ve bilsinki babalarda hata yapar
    ama önemli olan bunun hata olundugunun anlaşılması ve yenilerin bunu bilmesidir.
  • Riqimaru, not important,, kendi EŞİNİZ ve olursa KENDİ KIZINIZADA umarım bu kadar LARGE olursunuz. Babaaaa ben dun gece
    erkek arkadaşıma şeyettim ve artık şey degilim dediginde suratınızın fotosunu CAP edip foruma atarsınız
  • Hassas olunması gereken nokta ne 2 damla kan pıhtısı ne de bir parça etin zedelenmiş olması.Önemli olan benden önce, beni sevdiğini söyleyen insanın kendini sevdiği bir erkeğe teslim etmiş olması, ona ilk olma şerefini bahşetmiş olması.gerçekten ilk ben olsaydım bunu bana bahşeder miydi?Bu benim kafamda ikilem yaratır.İkincisi ise evlenip belli birşeyler yaşarken geçmişte onun tenine birinin deymiş olması,onu öpmesi vs bunlar, benim içimi durmadan kemirir, bana sızı verir.Ben ilk olmak isterim herşeyde ilk.Yakın zamanda da inş böyle bir kızla dünya evine gireceğim.Heekese Allah ilk olma şerefini verir inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordCambaz

/>

• quote:

Orjinalden alıntı: KingDwa®F

Riqimaru, not important,, kendi EŞİNİZ ve olursa KENDİ KIZINIZADA umarım bu kadar LARGE olursunuz. Babaaaa ben dun gece
    erkek arkadaşıma şeyettim ve artık şey degilim dediginde suratınızın fotosunu CAP edip foruma atarsınız

Dün canım çok çekti çocuk çok yakışıklıydı bi kerecik verdim, nede olsa Toprak olacak Baba.. Şu örnekler bile çok mide bulandırıcı..

Nys Saygı duyalım geniş insanlara..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingDwa®F

Riqimaru, not important,, kendi EŞİNİZ ve olursa KENDİ KIZINIZADA umarım bu kadar LARGE olursunuz. Babaaaa ben dun gece

o yazdıklarından bunları anladıysan ne diyeyim
  • -Mahmut yapma evlenmeden olmaz mahmut!Ailem muhafazakar mahmut yapma.
  • bi zara takan okadar çok insan varki ama özellikle zara onu yüceltipte böyle bütün namusun temeli olarak gören... Bedeni bakire olup ruhu fahişe olanlar var... Bakireyim diyp lavita yapan....Yada önce bozdurup sonra diktiren... Bukadar önemlimi o zar ya? Malesef anlamış değilim bide bi laf çıktı kendi ananızı kız kardeşinizi düşünün bi arkadaş anket yapmış kafasına sıkarım falan diye Neden o senin kölen m i ? Onun bedeni hakkında ki kararları vermek sana mı düştü?Karşınıdakilerde bir birey. Erkeği insan olarak görüp kadını alınıp satılan bir mal olarak görmek te bir gericiliktir. Sen insansın ya bakire olsun istiyosun o da senin malın 0 km olsun demiş densizin biri arabamı alıyosun diye sormak lazım kendisine . Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickimyokbenim -- 15 Temmuz 2009; 16:26:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2smoke

Valla bence önemli değildir, çünkü zaten bahsettiğiniz gibi bir kız bulmak 1000/1 bir ihtimal, şimdi kızlar zar olayı aile baskısı v.s. bakire kalıyolar ama vermedikleri yerleri de kalmıyor, daha orta okuldan başlıyolar fingirdeşmeye. Dolayısı ile siz istediğiniz kadar sevinin bakire kız aldım diye, bakire olsa ne yazar...

Ufak bir fıkra.

Zengin bir adam evelenmeye karar veriyor ve diyoki aletimi eveleneceğim kıza gösterip bu nedir dediğimde verecği en kibar ve en masum cevaba göre seçme yapacağım.

Başlıyor dolanmaya, birini buluyor soruyor buna ne denir, cevap olarak sk.. diyor bayan, adam diyoki yok bu kaşar.
    başkasına gidiyor bu nedir, diyoki kalafat, anaa bu daha da beter, başkası başkası derken yahu diyor hiç mi namuslu kız kalmamış ben en iyisi köyleri gezeyim şehir bozmuş bunları, gidiyor bi köyde bir çiftliğe kıza soruyor bu ne, kız diyorki "pipi" ah diyor adam buldum aradığım kızı, diyorki ne kadar kibarsın görmemişin daha evvel sen kesin, kızda diyorki yooo bizim bahçevanın yar... nın yanında seninki pipi olur ancak ondan öle dedim.. Mal oluyor adam tabi :)

Neyse kıssadan hisse kendinizi boşuna kandırmayın bakire kız olursa namuslu olur diye. Bir değer mevzuda bu kızların bazılarının mal erkekler tarafından kandırılıp bir şekilde ilişkiye girmiş olduklarını unutmayın.

Bir insanın namusunu oraylan aramayın, büyük hata edersiniz, mühim olan sizinle olan birlekteliği boyunca sizin namusunuza bir laf getirip getirmediği, yoksa gerisi boş.

Biri demiş oldu olucak genel evden alalım karı, alabilirsin arkadaşım, inanki dışarda namuslu geçinenlerden daha namusludurlar.

Her Kelimesine Katılıyorum.2 Damla Kan akınca Namuslu'dur.Akmadı mı Afedersınız oros....'nun önde gıdenıdır.HerkezLe yatmıs Kalkmıstır.Evlendiginiz gece ögrendinizki Makir deqil napıcaksınız Sabah cıkıp boşıycakmısın oda senın karektersızlıgındır.Sen 1 insanLa Sadece Sex ve 2 damla kan için mi evLeniyorsun.Namus Kelimesini Sadece Bakire'lige BaqLamak yanLı$ bence.Ve bnm düşünceLerim budur.Diger ark.Larınkınede Saygı duyarım.Karsımdakındende bunu BekLerim...
    İnş.Allah Herkeze Kalbinde oLanı Verir...

Edit:İmLa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Casillas -- 15 Temmuz 2009; 16:27:57 >
  • quote:

bana göre bekaret hiç önemli değildir. önemli olan zihnen o..... olmaması. bi kere geliyoruz dünyaya, insanlar hayatlarını niye eksik yaşasınlar ki. kız/erkek aşık olduğu, sevdiği herkesle ilişkiye girmeli bunu yaşamalı bence.
    zaten sizin yorumlarınız da ben kendimi sakladım o da saklasın şeklinde. "saklamak" ? neyi saklıyosun yani onu da anlamıyorum. bu sadece eksikliktir, boşuna yaşayamadığınız şeylere üzülün bence.
    buna bi ihtiyaç olarak da bakmıyorum, insanın sevgilisiyle sevişmesini çok duygusal görüyorum. ihtiyacını genelevde de giderirsin yoksa.

ama kendisi ilişkiye girmemiş, evlenceği kişinin de böyle olmasını bekleyenlere saygım var.

ayrıca artık bi kız bakire olmasa da kendini bakire gösterebilir, yada bakire diyelim ama her türlü şeyi yapmış. bunları nasıl bilceksiniz? yada sınırınız ne onu da merak ediyorum. el ele tuttuşma, öpüşme, ön sevişme?

tabiki evlenceğim kişinin bi orduyla yatmış olmasını istemem, ama gerçekten sevdiği, sevdiğini sandığı erkeklerle yatmış olmasını normal karşılarım. siz sevdiğiniz kişiyle cinsel ilişkiye girmek için mi evlenceksiniz yani?

namus dediğiniz şey yüzünden hayatınızı mahvetmeyin, mutlu olcağınız şeyleri yapın derim.(tabi bana düşmez akıl vermek) şuan sevgiliniz varsa yatmak istiyosanız yatın, yatmazsanız ne kazancaksınız? namus mu

• ARKADAŞlar olayı kan a bulaştırmayın, şöyle düşünün ya benzer olay erkekde olsaydı, ilk sexde erkekden kan gelme olsa kadında kızlık zarı olmasaydı ve kadınlar bu yuzden size kızsaydı. Ama olurmu biz erkek erkil bi toplumuz erkek yapar. MAdem kadınların bir cesit koruması var ki
    o boşuna konmamış yaradan tarafından bunda bir hayır vardır. Olaya şöyle bakın, 30 yaş ve daha yaşlılar gencliginizdeki 15 sene onceki genclik
    ile şu anı kıyaslayın. Sizce yozlaşma yokmu. Özgürlük = yozlaşmamıdır. Ve gene diyorum 2 DAMLA KAN= sevgi demek degildir diyenler.
    Benzer şey sizin cocugunuzun başına gelmez inşallah, erkek olsa zaten sorun olmaz dimi ERKEK yapar. Ama ya kız olsa hala burada konustugunuz kadar large olurmusunuz. "amaaan kız boşver bi enayi bulur sarhoş edersin yamanırsın" mi dersiniz
  • newmonarch, aimar, erkek olarak böyle konuşmanız ne kadar normal, yaşlarınızı ve egitim durumunuzu sorabilirmiyim ?
  • Kızlardaki "kızlık zarı" denilen zar, bebeği doğumdan önce mikroplardan koruması için vardır.

Erkeklerde de "zar" vardır, ancak bunu törenlerle kutlayarak aldırırız. ( Sünnet budur işte )

İlginç...

Bir baba, oğlu için göbek atabiliyor düğünlerde, ama kızı bunu yaparsa ( Ki kızlık zarının bozulması aslında daha sağlıklı olmasını sağlar kızın cinsel yol açıldığı için ) kızı öldürmeye kadar gidebiliyor.

Ne ilginç değilmi?

*Mesajımı şikayet edecek kadar yüssüz olmayın. Geçen seferdede yazdığım yorumları biri şikayet etmiş. Bilgi vermek suçmu bu forumda? Cinsellik normal bir şeydir. Ben rahatsız edici bir şekildede yazmıyorum ayrıca.
    quote:

newmonarch, aimar, erkek olarak böyle konuşmanız ne kadar normal, yaşlarınızı ve egitim durumunuzu sorabilirmiyim ?

Neden anormal olsun?

Kadınlar sizin malınız değil. Evet erkek güçlü olmalıdır, bu ayrı meseledir. Ancak bu yanlış anlaşılıyor.

Günümüzde okuldu, üniversite idi, adam gibi iş bulmak vs. derken kızlar 26-26 yaşında ancak evlenebiliyor. Erkeklerde o civarda, hatta daha fazla.

Şimdi 27 yaşına kadar ne suçu günahı var bu kızın cinsel tatminden mahrum büyüyecek?

Ben demiyorumki ÖNÜNE GELENLE YATSIN.

Anlamıyorsunuz. Senden önce 50 adamla yatan bir kız 1-2 ayda sevgili değiştiriyordur ve onlarada AŞIK DEĞİLDİR. Zevk için yapıyordur. Bunu bende pek tasvip etmiyorum, ama bu kişilerinde ne olduğu bellidir zaten, o yolu seçmiştir, cinsellik yemek yemek su içmek gibi bir şeydir yada para karşılığında yapıyordur. ( Sevgilisine sürekli bir şeyler aldırıyordur vs. vs. )

Bizim burda bahsettiğimiz farklı. Siz ikisini aynı kefeye koyup ikinisinide namussuz ilan ediyorsunuz. Böyle bir şey olamaz. Sevgi ve duygusallık herşeyin üstündedir. Kız bana değer verip onunla yıllarca çıkmışsak, o kızın daha öncede yıllar yılı aşık olduğu, gerekirse 3-4 saat ağladığı bir kişiyle cinsel ilişkiye girmesi BENİ RAHATSIZ ETMEZ. Çünkü çok sevmiştir, yıllarca değer vermiştir değer görmüştür.

Anlatamıyoruz...Önemli olan kızın iyi olmasıdır. 55 erkekle yatan birinin düşüncesi tabi bu yukarıdaki bahsettiğim kızdan farklıdır, ama biz onları SAVUNMUYORUZ.

Onun için önemli olan budur. Gerisi hikayedir. İnsanların anlatmaya çalıştığıda o. Yoksa "Bekaret önemsizdir benden önce bir orduyla yatması önemli DEĞİL" demiyor kimse zaten. Matematiğiniz yokmu, alın hesaplayın , duygusal olan aşık olan bir kız erkeğini yıllarca sever, gerekirse ağlar. Hayatında en fazla 3-4 erkekle yatmıştır, BUNDAN KİMSEYE ZARAR GELMEZ.

Ayrıca, bakire olupta daha 8. SINIFTA 10 Erkekle birlikte çıkan ama CİNSEL İLİŞKİYE girmeyen, ancak sağını solunu elleten, çıktığı çocukların arasını bozan , ve insanların duygularıyla oynayıp deyim yerindeyse insanların ağzına s.... bir kız, bence genelevdeki kadından yada p.... yıldızından daha İĞRENÇTİR.

Bakire evlenmiş bir kaynana, gelinine tonlarca işkence yapıp, hatta onu gerektiğinde töre safsatası sebebiyle ÖLDÜRTEN bir kadın, BENCE FAHİŞELERDEN DAHA İĞRENÇTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 15 Temmuz 2009; 19:49:57 >
  • Hani şu şu kadar herifle yatan kızlar kaşardır diyenler 1 yılda 200 kadınla yatan erkek görünce helal olsun diyip alkışlayacaklarına eminim.
  • kim ne derse desin aile yapısına ciddi biçimde zarar vermektedir evlilik öncesi ilişki...

onla bunla kıyaslar deli olur sadece birbirinizi üzersiniz çünkü...evlendikten sonra bile zaten rahat büyüyen şahıs başka arayışlara bile girerek hiçbir mutluluk ortamı bırakmaz..

zaten ilişkiye girmek kendi çapında ufak bir evlilik demektir..bu eylemde korunmasa çocugu olcak düşünsenize ne kadar ciddi bir durum?ee olay bu kadar basitse ve herkesle yasanabiliyorsa evlendikten sonrada 1-2 ene içinde gayet sıraan gibi başkasıylada yaşamasında bi sakınca olurmu önceden yaşamıssa şimdi niye sana bağlı kalsınki?

tabiki kızlara yüklenmemek gerekir erkeğinde kızında evliliği bekleyip ona önem yüklemesi gerekir ben böyle dusunuyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.