Şimdi Ara

Gençlerin %54'ü Evlenmeden Olmaz Diyor (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
1
Favori
14.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkek evlenmeden önce bu işi yapmışsa kadından bakirelik bekleme hakkı yok,böyle tipler var aramızda. eğer ki yapmamışsa bakirliğini bir kıza saklamışsa bakire bir kız istemesi de çok normal ki doğal ve normal olanı da budur. Bu ince ayrıntıyı düşünmeyen, tamamen yüzeysel bakan insanlar( nolacak ya benden önce birlikte olmuş ve ya olmamış) "avrupa ve amerikada bu tiplerin sayısı fazla" domuz etiyle beslenmiş hıyarlar oluyor genelde ve kıskançlık duyguları içinden alınmış bir insana benzeyen tipler ortaya çıkıyor, bunun devamında bu kontrolsüz şehvet gücü heryere akıyor, dişiler için dişiliği ön plana çıkaran kıyafetler ve erkeklerde onlar için tasarlanmış düşünce biçimiyle dolaşırlar. Gel gelelim bir kadın niye dişiliğini ön plana çıkaran kıyafetler giyer, dil ile söylenemeyen bazı şeyleri görünüşüyle söylemek içni sanırım örneğin " gel beni .. " demek var bide bunu dolaylı anlatımla söylemek var.

Birde günümüzde p.o.r.n.o lar ve tv filmlerindeki tecavüz sahneleri vardı ki bunlarda p.o.r.no dan farksızdır. p.o.r.n.o piyasası dünyada çok işleyen ve yaygın bir piyasadır ve üstünden çok paralar kazanılır her işin olduğu gibi bu işinde insan dışı pislikleri vardır. Kadın kaçırıp öldürerek iş görme gibi en acımasız fakat en fazla parayı alan da bu sektör. P.o.r.n.o dünyada ki insanları kısırlaştırmak ve bu insanları işlemek için binlerce tuzaktan birisidir. Bunları izleyenlerin gittikçe şehvet duygularında azalma ve evlilik konusunda bu tip düşüncelere sahip olmasına neden olabiliyor ayrıca sosyal hayatı ve kişiliği bozuk bir kişi için bir tecavüz sahnesi ve ya haberi onu tecavüzden alı koyacak hiçbir engel bırakmaz. bu evlilik oranını azalttığı gibi toplumda sapkınlığı artırıyor ve gündem de bu konu hakkında yeterince haberler oluyor( her gün tecavüz haberleri, baş kesilme muhabbetleri v.s ) insanları kısırlaştırıp işlemek kimin işine yarar? Bu dünyada bazı çok zengin insanlar( genel bir isimleri vardır bunların) dünyayı bir insan kümesi haline getirip sadece onlara çalışan steril bir insan topluluğu oluşturmak ve çiftleşmeyi kontrol altına alıp hükmü her daim kendi elinin altında tutmak isteyen, yukarılarda olan bazı insanlar.

Dünyanın en tatlı ve güzel sanılan tuzaklarından biri sanırım.Tabi biz böyle olmayacağını düşünsek bile farkında olmadan oluyoruz ve işleniyoruz herşeyimizle. yiyeceklerimizle, yaşamımızla ve kadınlarımızla işleniyoruz. kendi kendimizi işliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 15 Temmuz 2009; 12:27:57 >
  • Bizde %46'yla idare ederiz...
  • Kesinlikle ve kesinlikle karşıyım,Allah göstermesin de 0km isterim...
  • O sorun değil,sevişme bir sanattır ve dinamik bir örgüdür;hem partnere öğretilir,hem de öğrenilir.Gerçi salt bekarete odaklanmamak gerekiyor.Bir kişi çok aşıksa,bekaret mekaret sallamaz.Önemli olan gerçekten kaşar kız tipi olmaması,bekaretini kaybetmiş ama nispeten olgun,ahlaklı olarak nitelendirebileceğimiz kızlar da var.Onları bir çırpıda silemeyiz.

quote:

Orjinalden alıntı: Vamos Bien

Bekaretini kaybeden kızın ertesi gün kerhanede çalışmaya başladığı yerli filmler çok garip bir nesil yetiştirmiş.

Bakire kız hayatına daha önce bir erkek girmemiş kızdır. Böyle kızlar da 16-20 yaş civarında anca bulunur. Evlenebiliyorsan evlen tabi senin beklentini karşılar. Ama 25-30 yaş arasında evlenilen şehirde hiç erkek arkadaşı, sevgilisi olmamış bir kız bulman kolay değil. Bakire kızların sevişme şekilleri de pek basit değil merak etmeyin.

• bir de geyiği vardır bakire kızı ne yapacağım,tecrübeli isterim diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: melih_polat

quote:

Orjinalden alıntı: Denizler İmparatoru

Seven insan cinsel ilişkiye girmek için evlenmez.Hayatını birlikte geçirmek için evlenir.

kesinlikle

İnsanoğlu nankördür;hep en iyisini,daha fazlasını ister.Özellikle de kızlar.Anahtar cümle bu unutma...Cinsel hayat onlar için bizden önemlidir,birbirlerini çekemezler.Fazlasıyla cinsel sohbet yaparlar,bazı paylaşımlarda bulunurlar.Kendisinden iyisini duydukça kudurur...Çok iyi tanıyorum,%95'i böyledir.

Seninle evlenen kızın bir kere başkasıyla ilişkiye girdiğini düşün...Tamam...İkinci ilişkisini senle yaşadı ve ilki kadar zevk alamadı veya caını acıttın.Bu sefer kız başlayacak kendi içinde,off ne güzeldi ilki.Onu düşüne düşüne kendi kendini tatmin etmeye başlayacak çünkü sen ona yetmiyorsun.Kızları kandırıp ilişkiye girenler genelde tecrübeli oluyor ve ilkinde kibar davranışyor,kızı mutlu etmek için elinden geleni ardına koymuyor.Sen saf Anadolu çocuğu kızın karşısında donup kalırsın kesinlikl emin ol bundan.Sonra kavgalar bilmemneler...Evlenmekteki amaç yuvar kurmak,çocuk yapmak,birbirine destek olmak ve cinsel tatmindir.Son madde gerçekten önemlidir,bu sebeple ayrılanların sayısı azımsanacak gibi değil.O sana zamanla eski anılarını anlatmaya başlayacak,sen kuduracaksın.Zaten bunları dedikten sonra istesen bile birlikte duramazsın.

Birde ikinci ihtimal var bu kız birden fazla kişiyle ilişkiye girdiyse seni hiç ama hiç beğenmeyecektir...Böyle bir kıza düşersen yandın.

Eşlerin birbirine saygı duyarak sabırla beklemesini isterim hep.Ben hiçbir kıza fazlaca yakın temasta bulunmadım,hiçbirşey de kaybettiğimi düşünmüyorum.Öpüşme olur hadi neyse de ilerisi fazlaca riskli...Elime fırsat geçmedi mi geçti ama nefis herşeyden önde olmalı.Bizim adımız Türk olarak geçiyorsa gelenek,göreneklere uygun davranmalıyız.Çıktığım kızları genelde arkadaş gözüyle gördüm,sohbet ettim.Yeri geldi öpüştüm ama ileri asla gitmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 15 Temmuz 2009; 12:58:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

quote:

Orjinalden alıntı: melih_polat

quote:

Orjinalden alıntı: Denizler İmparatoru

Seven insan cinsel ilişkiye girmek için evlenmez.Hayatını birlikte geçirmek için evlenir.

kesinlikle

İnsanoğlu nankördür;hep en iyisini,daha fazlasını ister.Özellikle de kızlar.Anahtar cümle bu unutma...Cinsel hayat onlar için bizden önemlidir,birbirlerini çekemezler.Fazlasıyla cinsel sohbet yaparlar,bazı paylaşımlarda bulunurlar.Kendisinden iyisini duydukça kudurur...Çok iyi tanıyorum,%95'i böyledir.

Seninle evlenen kızın bir kere başkasıyla ilişkiye girdiğini düşün...Tamam...İkinci ilişkisini senle yaşadı ve ilki kadar zevk alamadı veya caını acıttın.Bu sefer kız başlayacak kendi içinde,off ne güzeldi ilki.Onu düşüne düşüne kendi kendini tatmin etmeye başlayacak çünkü sen ona yetmiyorsun.Kızları kandırıp ilişkiye girenler genelde tecrübeli oluyor ve ilkinde kibar davranışyor,kızı mutlu etmek için elinden geleni ardına koymuyor.Sen saf Anadolu çocuğu kızın karşısında donup kalırsın kesinlikl emin ol bundan.Sonra kavgalar bilmemneler...Evlenmekteki amaç yuvar kurmak,çocuk yapmak,birbirine destek olmak ve cinsel tatmindir.Son madde gerçekten önemlidir,bu sebeple ayrılanların sayısı azımsanacak gibi değil.O sana zamanla eski anılarını anlatmaya başlayacak,sen kuduracaksın.Zaten bunları dedikten sonra istesen bile birlikte duramazsın.

Birde ikinci ihtimal var bu kız birden fazla kişiyle ilişkiye girdiyse seni hiç ama hiç beğenmeyecektir...Böyle bir kıza düşersen yandın.

Eşlerin birbirine saygı duyarak sabırla beklemesini isterim hep.Ben hiçbir kıza fazlaca yakın temasta bulunmadım,hiçbirşey de kaybettiğimi düşünmüyorum.Öpüşme olur hadi neyse de ilerisi fazlaca riskli...Elime fırsat geçmedi mi geçti ama nefis herşeyden önde olmalı.Bizim adımız Türk olarak geçiyorsa gelenek,göreneklere uygun davranmalıyız.Çıktığım kızları genelde arkadaş gözüyle gördüm,sohbet ettim.Yeri geldi öpüştüm ama ileri asla gitmedim.

sonra neden bu kadar tecavüz olayı var deriz...daha dün tavuğa tecavüz eden birinin haberini okudum..

anormal bir olay değil şu cinsel münasebet...herkes yapıyor ama hala ayıplanan veya konuşulması çekinilen bir olay..bunu anlamıyorum
  • geriye kalan %46 lık dilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Herkesin hayata bakışı farklıdır.

Asıl gerilik nedir biliyor musunuz;
    İnsanların görüşlerine ve algılayışlarına saygı duymamaktır. Asıl gerilik; kendisiyle örtüşmeyen görüşlere gerilik demektir.

Sence öyledir bence böyle.
    Sana göre geriyimdir sen de bana göre gerisindir... Bunun sonu yok.

Şimdi modernlik olarak tabir edebileceğimiz tüm algılayışlar dünya tarihi üzerinde çok defalar yaşanmış bireysel yaşanmışlıkla da kalmamış toplumların yaşayış biçimi olmuştur. O nedenle nereden bakıldığına bağlıdır gerilik.

:)

yani diyorsun ki sokakta peçeyle dolaşan kadınlar, kadınlarla yüzyüze gelmek günah diyen erkekler, televizyon şeytan aleti diyenler gerici falan değildir. kendi görüşleridir saygı duymak gerekir. öyle mi?
  • Olur Olur bal gibi olur.
  • quote:

İnsanların görüşlerine ve algılayışlarına saygı duymamaktır. Asıl gerilik; kendisiyle örtüşmeyen görüşlere gerilik demektir.

Şimdi modernlik olarak tabir edebileceğimiz tüm algılayışlar dünya tarihi üzerinde çok defalar yaşanmış bireysel yaşanmışlıkla da kalmamış toplumların yaşayış biçimi olmuştur. O nedenle nereden bakıldığına bağlıdır gerilik.

gene Ömer hocam gene süper bi yorum
  • Yalan.
  • bunun 1 tanesıde aynı 1 milyonuda aynı evlenceğim kişinin bakire olmasını isterim,asla kabul etmem
  • Bu tür durum tartışılmamalı aslında, çünkü herkesin kendi görüşü var. Herkes kendi bildiğini yapmalı.

Şahsen ben evleneceğim kişinini "kesinlikle" bakire olmasına dikkat ederim. Kimse kusura bakmasın, ben evleneceğim kişinin başkası ile yatmış olmasına, hatta onunla ilişkiye girmiş olmasına eyvallah diyemem. Şurada 2 gün sevgilimizden ayrılıyoruz, başkasıyla görünce çileden çıkıyoruz, kıskanıyoruz.. Düşünsenize evlendiğniiz kızı? Bana muhabbeti bile ağır geliyor.

Tabi diğer fikirlere saygı duymak gerekir ama sanmıyorum ki geniş çaplı düşünmüş olup yazsınlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobEren

quote:

yani diyorsun ki sokakta peçeyle dolaşan kadınlar, kadınlarla yüzyüze gelmek günah diyen erkekler, televizyon şeytan aleti diyenler gerici falan değildir. kendi görüşleridir saygı duymak gerekir. öyle mi?

Kesinlikle hayır, sadece senin görüşlerine saygı duyulması gerekir. Bir de çarşaflılara mı saygı duyacaksın. Ne o öyle Kurtuluş Savaşı'ndan kalma elbiseler? Onlar gitsinler evlerinde otursunlar, çocukları şehit olduğunda ağlasınlar filan. Onun dışında ortalıkta dolaşmasınlar.

Giyim kuşamla modernlik arasında alaka kurmak gericiliktir, hem de gericiliğin önde gideni. Bu ilkel bir şekilciliğin sonucu. Çağdaşlığı giyim kuşama indirgeyerek, ve hatta kendi giyim kuşamınıza indirgeyerek çağdaş olduğunu sanıyorsun. Bu şekilde düşüncelerinde bir çağdaşlık arma ihityacını da görmüyorsun.

Çağdaşlığın kriteri şudur, başkalarına zarar vermeyen, ve başkalarına zarar vermeyi tasvip etmeyen her görüşe saygı duyacaksın. Katılmayabilirsin, o sana kalmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Bu tür durum tartışılmamalı aslında, çünkü herkesin kendi görüşü var. Herkes kendi bildiğini yapmalı.

Şahsen ben evleneceğim kişinini "kesinlikle" bakire olmasına dikkat ederim. Kimse kusura bakmasın, ben evleneceğim kişinin başkası ile yatmış olmasına, hatta onunla ilişkiye girmiş olmasına eyvallah diyemem. Şurada 2 gün sevgilimizden ayrılıyoruz, başkasıyla görünce çileden çıkıyoruz, kıskanıyoruz.. Düşünsenize evlendiğniiz kızı? Bana muhabbeti bile ağır geliyor.

Tabi diğer fikirlere saygı duymak gerekir ama sanmıyorum ki geniş çaplı düşünmüş olup yazsınlar..

arkadaşım sonuna kadar herşeyi açıklamışsin aynı düşünceleri paylaşıyorum
  • her sevgilim bir kere versin, evleneceğim kız bakire olsun anlayışı.. bu tür düşünceleri olanlar, baytarınıza başvurunuz.
  • birde söyle kız tipleri vardır herşeyini sonuna kadar sergilemiştir ama en önemli noktaya dokunmamıştır bunlara ne dersiniz?
  • 30 yaşına kadar evlenmeden kendini tutabilene Vatikan tarafından "father" ünvanı verilecekmiş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.